![Flyers {[team_logos/philadelphia-flyers.png]}](./images/smilies/team_logos/philadelphia-flyers.png)
Tým pro sezonu 23-24
Moderátor: DarkHelm
Re: Tým pro sezonu 23-24
Marc Staal do ![Flyers {[team_logos/philadelphia-flyers.png]}](./images/smilies/team_logos/philadelphia-flyers.png)
![Flyers {[team_logos/philadelphia-flyers.png]}](./images/smilies/team_logos/philadelphia-flyers.png)
-
- Opora týmu
Tak tarasenko údajně do Caroliny. No byl bych radši kdyby to bylo na západ ale pořád lepší než devils
ZUUKEEE !!! 

a včera sem viděl dotaz pro fandy Rangers, kam si myslí, že půjde Tarasenko a Kane a cca z 200 komentujících si cca polovina komentujícíh přála, aby Tarasenko zůstal

- J.K.Kožíšek
- The Great One
- Kontaktovat uživatele:
Musím se přiznat, že využití naší první volby v draftu a podpisy volných agentů se mi docela líbí. Naštěstí Drury neměl moc prostoru pod stropem něco zkazit.
U Wheelera i Quicka bych doufal, že po vykoupení ze smlouvy či velmi podprůměrné sezoně budou mít oba motivaci se ještě předvést, což by ten jeden rok mohlo fungovat. Zajímavý podpis je i Gustafsson a uvidíme, jak se předvedou ti hráči do čtvrté řady. Za největší klad beru to, že jsou to všechno krátké a nízké a smlouvy a tak když to nebude fungovat, může je klidně přeskočit někdo z farmy.
Jinak jsem někde viděl Druryho prohlášení, který měl říct, že určitě nehodlá (nyní) měnit Lafreniéra. Ale to zase na jednu stranu může být i jen snaha vyšroubovat jeho cenu, nicméně bych čekal, že Lafreniére minimálně přes léto nikam odcházet nebude.

Jinak jsem někde viděl Druryho prohlášení, který měl říct, že určitě nehodlá (nyní) měnit Lafreniéra. Ale to zase na jednu stranu může být i jen snaha vyšroubovat jeho cenu, nicméně bych čekal, že Lafreniére minimálně přes léto nikam odcházet nebude.
Legenda Sam Rosen.

Podle mě chtěj zkusit Lafreniera minimálně jednu sezónu pod Laviolettem s Pecou a Musem. Víc systému může všem mladším hráčům pomoct, mavíc někdo psal, že Laviolette řekl že chce nasazovat spravedlivě 50/50 dvě formace na PP.J.K.Kožíšek píše: ↑04 črc 2023, 17:32 Musím se přiznat, že využití naší první volby v draftu a podpisy volných agentů se mi docela líbí. Naštěstí Drury neměl moc prostoru pod stropem něco zkazit.U Wheelera i Quicka bych doufal, že po vykoupení ze smlouvy či velmi podprůměrné sezoně budou mít oba motivaci se ještě předvést, což by ten jeden rok mohlo fungovat. Zajímavý podpis je i Gustafsson a uvidíme, jak se předvedou ti hráči do čtvrté řady. Za největší klad beru to, že jsou to všechno krátké a nízké a smlouvy a tak když to nebude fungovat, může je klidně přeskočit někdo z farmy.
![New York Rangers {[rangers/rangers.png]}](./images/smilies/rangers/rangers.png)
- J.K.Kožíšek
- The Great One
- Kontaktovat uživatele:
Dává to určitě smysl. Respektive výměna Lafreniéra by mi dávala smysl pouze v případě, pokud by se někdo zbláznil a nabídnul za něj hodnotu jakou měl reálně tři roky zpátky (něco trochu podobného, jako když se kdysi zbláznili v Montrealu a draze od nás získali přeplaceného Gomeze). Ale to asi nehrozí.
Navíc bych to s Lafem ještě pořád neviděl úplně černě, z jeho dosavadních výkonů sice nejsem nijak odvázaný, ale i v omezeném čase na ledě při hře 5 na 5 bodoval a dával góly jako málokdo jiný v týmu a produktivní být zřejmě dokáže i přes průměrné bruslení. Navíc hodně u něj může hrát roli psychika (sám jistě doufal v lepší začátek kariéry). Tak snad se mu brzy podaří průlomová sezona.
Legenda Sam Rosen.

ono bude hlavně záležet, kolik času to s ním v první 6ce zkusí a jestli chtěj to jen zkusit, nebo z něj dostat to, aby v 6ce byl...
Nechci bejt pesimista, ale i moc nevěřím, že budou chtít stavět Chytila ve 2. ředě
Nechci bejt pesimista, ale i moc nevěřím, že budou chtít stavět Chytila ve 2. ředě
- J.K.Kožíšek
- The Great One
- Kontaktovat uživatele:
Nejlíp to na stabilní top6 vypadá zatím u Kakka, ale nepochybuji, že i Lafreniére příležitost dostane. Chytilovi by asi muselo pomoc zranění některého z prvních dvou centrů, jinak se bojím, že se z druhé řady Trocheck moc nehne. Přitom mi přijde, že zrovna např. řada Kreider-Trocheck-Goodrow by mohla být velice solidní a v prvních dvou řadách by hned byl prostor pro Lafa, Kakka i Chytila.
Legenda Sam Rosen.

Řekl bych, že z našeho pohledu by to smysl dávalo, přesunout Kreidse a Trochecka do 3. řady... ale nejsem si jistý, jak se na to bude tvářit nejenom nový trenér, ale taky Dolan.
Spíš než o Lafa se "bojím" o Millera... pokud jde o Offer Sheet. Pokud někdo udělá nabídku jemu, můžeme být snadno ze hry. Chtělo by to co nejdřív ty dva podepsat. Problém je, že aktuálně máme pod stropem 6,1M při 12 útočnících a 7 obráncích... Laf a Miller v tom nejsou započítaní. Někdo z nich půjde na farmu, ale stejně to moc nepomůže. Takže pokud chceme Millerovi dát 5, musí někdo pryč. Goodrow (M-NTC, 3,64M), Lindgren (3M), nebo Chytil (4,43M). Super by byl Trocheck (5,625M) , ale ten má ještě na příští 2 sezóny NMC..
Spíš než o Lafa se "bojím" o Millera... pokud jde o Offer Sheet. Pokud někdo udělá nabídku jemu, můžeme být snadno ze hry. Chtělo by to co nejdřív ty dva podepsat. Problém je, že aktuálně máme pod stropem 6,1M při 12 útočnících a 7 obráncích... Laf a Miller v tom nejsou započítaní. Někdo z nich půjde na farmu, ale stejně to moc nepomůže. Takže pokud chceme Millerovi dát 5, musí někdo pryč. Goodrow (M-NTC, 3,64M), Lindgren (3M), nebo Chytil (4,43M). Super by byl Trocheck (5,625M) , ale ten má ještě na příští 2 sezóny NMC..

NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
By mě zajímalo za co si zasloužil Trocheck mít ve smlouvě NMC... Tenkrát nedošlo k podpisu Eliaše. jenom proto, že sme mu NMC nechtěli dátLancer píše: ↑05 črc 2023, 15:48 Řekl bych, že z našeho pohledu by to smysl dávalo, přesunout Kreidse a Trochecka do 3. řady... ale nejsem si jistý, jak se na to bude tvářit nejenom nový trenér, ale taky Dolan.
Spíš než o Lafa se "bojím" o Millera... pokud jde o Offer Sheet. Pokud někdo udělá nabídku jemu, můžeme být snadno ze hry. Chtělo by to co nejdřív ty dva podepsat. Problém je, že aktuálně máme pod stropem 6,1M při 12 útočnících a 7 obráncích... Laf a Miller v tom nejsou započítaní. Někdo z nich půjde na farmu, ale stejně to moc nepomůže. Takže pokud chceme Millerovi dát 5, musí někdo pryč. Goodrow (M-NTC, 3,64M), Lindgren (3M), nebo Chytil (4,43M). Super by byl Trocheck (5,625M) , ale ten má ještě na příští 2 sezóny NMC..![]()

Tarasenko prý vyhodil agenty a do Caroliny nejde

Drury má notičky... max 825k a to pro brankáře... co by asi mohl chtít útočník. Těch máme už dost...
A nebo jiný nápad..
Naposledy upravil(a) Lancer dne 05 črc 2023, 22:32, celkem upraveno 2 x.
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Islanders podepsali Juliana Gauthiera ... ajaj ...
- J.K.Kožíšek
- The Great One
- Kontaktovat uživatele:
Taky už jsem viděl zvěsti (snad dokonce od Brookse), že Tarasenko chce zůstat s námi, proto odmítl několik nabídek na cca 6M za rok (včetně té od Caroliny) a dokonce snad prý vyhodil agenta, protože se nedohodl s námi. 
Třeba teď Tarasenko ukáže, že fakt chce hrát za nás a podepíše tu na rok za 1M.
Jinak se tomu od Tarasenka docela divím, nijak extra se mu tu nedařilo a po příchodu Kana dostával i poměrně dost málo prostoru na ledě (v některých zápasech play off i třeba jen kolem 11-13 minut). Z jeho pohledu mi nepřijdeme jako ideální destinace. Pokud se mu líbí New York, tak tu má na výběr z dalších týmů.

Třeba teď Tarasenko ukáže, že fakt chce hrát za nás a podepíše tu na rok za 1M.

Jinak se tomu od Tarasenka docela divím, nijak extra se mu tu nedařilo a po příchodu Kana dostával i poměrně dost málo prostoru na ledě (v některých zápasech play off i třeba jen kolem 11-13 minut). Z jeho pohledu mi nepřijdeme jako ideální destinace. Pokud se mu líbí New York, tak tu má na výběr z dalších týmů.
Naposledy upravil(a) J.K.Kožíšek dne 06 črc 2023, 20:14, celkem upraveno 1 x.
Legenda Sam Rosen.

Já teda doufám, že ne a dáme příležitost Othmannovi.J.K.Kožíšek píše: ↑06 črc 2023, 20:13 Taky už jsem viděl zvěsti (snad dokonce od Brookse), že Tarasenko chce zůstat s námi, proto odmítl několik nabídek na cca 6M za rok (včetně té od Caroliny) a dokonce snad prý vyhodil agenta, protože se nedohodl s námi.
Třeba teď Tarasenko ukáže, že fakt chce hrát za nás a podepíše tu na rok za 1M.![]()

- J.K.Kožíšek
- The Great One
- Kontaktovat uživatele:
Zatím se předpokládá, že Othmann odehraje většinu sezony na farmě, aby si zvykl na dospělý hokej. Má to určitou logiku, protože snahy o rychlé začlenění do prvního týmu u Lafa a Kakka nedopadly ideálně.
A zase se asi shodneme, že stejně lepší, když bude hrát Othmann první lajnu na farmě než čtvrtou v prvním týmu.
Legenda Sam Rosen.

Tak co, přivedeme Zadinu?
vtip.. musel by do HFD a to by se mu nelíbilo..