Koro
-
JohnnyKomos
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Koro
Je tu někde Koro ? Od té doby co tu sem sem ho nepoznal. 
Satherovi ať někdo vystřílí mozek ! Jágr je taky ***** !
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Asi nás nemá rádTyranus píše:Já taky,zdá se mi že je tu dokonce docela často(to musím vědět vždyť na fóru jsem prakticky neustáleMišón píše:Kora sem tu nedávno viděl, ale nikde nic nenapsal),ale nikdy nic nenapíše
Ale vážně, už sem nepsal pěkně dlouho, že by se stal normálním člověkem a mezi nás blázny se nepřipojuje?
To že by se stal normálním je jěště nejlepší varianta...co když se přidal k "těm druhejm"?Víte který myslím-ty z Long Islandujp píše:Asi nás nemá rádTyranus píše:Já taky,zdá se mi že je tu dokonce docela často(to musím vědět vždyť na fóru jsem prakticky neustáleMišón píše:Kora sem tu nedávno viděl, ale nikde nic nenapsal),ale nikdy nic nenapíše
a proto sem nic nepíše, páč s námi nechce nic mít
![]()
Ale vážně, už sem nepsal pěkně dlouho, že by se stal normálním člověkem a mezi nás blázny se nepřipojuje?
...
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Koro
Hej, hej, moja rec! Som vyuzil trocha volneho casu a trosku prelustroval historiu fora a zaspominal na roky 2005-2007
Btw, vsetkym diky za vlakna v sekcii "Vse o Rangers". Ja som v porovnani s minulostou vypadol z detailneho obrazu, tak sa aktivne nezapajam, ale dost ma to tu bavi citat a obohacovat sa o nazory komunity!
Btw, vsetkym diky za vlakna v sekcii "Vse o Rangers". Ja som v porovnani s minulostou vypadol z detailneho obrazu, tak sa aktivne nezapajam, ale dost ma to tu bavi citat a obohacovat sa o nazory komunity!
Let´s go Rangers