Reprezentace - Karjala
-
Kesey
Reprezentace - Karjala
Vcera jsem se koukal na zapas CR:SWE. Byl to nadhernej zapas, hokej plnej pohybu, osobnich souboju, durazu a bojovnosti... musim rict, ze to byl vazne uplne jiny hokej nez se hraje v nhl... a me se libil moc!
-
Čermi
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: Reprezentace - Karjala
Nevidel jsem tak nemuzu rict...btw ze bysme poprvy v historii vyhrali Karjala Cup?
http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw
Who would believe him then?...
Who would believe him then?...
-
Kesey
tos prisel o hodne. ale abychom vyhrali Karjalu, museli bychom v nedeli porazit rusko..Cermi píše:Nevidel jsem tak nemuzu rict...btw ze bysme poprvy v historii vyhrali Karjala Cup?
No v prvních dvou třetinách o moc nepřišelKesey píše:tos prisel o hodne. ale abychom vyhrali Karjalu, museli bychom v nedeli porazit rusko..Cermi píše:Nevidel jsem tak nemuzu rict...btw ze bysme poprvy v historii vyhrali Karjala Cup?
-
Kesey
v prvnich dvou tretinach sice padl jen jeden gol a jeste k tomu do nasi branky, ale i tak to byl moc hezkej hokej... rouhodne lepsi nez ten dnesni vykon v zapase nyr vs wsh
to není měřítkoKesey píše:v prvnich dvou tretinach sice padl jen jeden gol a jeste k tomu do nasi branky, ale i tak to byl moc hezkej hokej... rouhodne lepsi nez ten dnesni vykon v zapase nyr vs wsh
Rusové mají hodně silný výběr, takže očekávám porážku.
-
Kesey
nakonec 0:1 po samostatnych najezdech... coz uz je vice mene o stesti...
-
Kesey
hmmm to teda neni.. na druhou stranu, rangers takovych zpackanych zapasu produkuji za sezonu hodne..damik1 píše:to není měřítkoKesey píše:v prvnich dvou tretinach sice padl jen jeden gol a jeste k tomu do nasi branky, ale i tak to byl moc hezkej hokej... rouhodne lepsi nez ten dnesni vykon v zapase nyr vs wsh
No mě se na ty nájezdy moc nelíbil náš brankář...poprvý se to snažil hrozně okatě vypíchnout (a to tu hokejku vytahoval hrozně brzo - to byl ten Rus snad 2 metry od nějKesey píše:nakonec 0:1 po samostatnych najezdech... coz uz je vice mene o stesti...
Neříkám, že bych to udělall líp (ikdyž takhle bych to rozhodně neudělal
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
Kesey
Musis to brat tak, ze to jsou jeho prvni mezistatni zapasy... pred svedskem chytal jen jeden proti belorusku. Takze to je asi vse teprve o zkusenostech..a ty pri takovych vypjatych momentech jako jsou najezdy urcite potrebujes...
Jasný, já ho fakt nechci z ničeho obviňovat, nebo na něj házet špínu, celejch 65 minut chytal fantasticky, jen říkám, že ty nájezdy šly určitě chytat líp...Kesey píše:Musis to brat tak, ze to jsou jeho prvni mezistatni zapasy... pred svedskem chytal jen jeden proti belorusku. Takze to je asi vse teprve o zkusenostech..a ty pri takovych vypjatych momentech jako jsou najezdy urcite potrebujes...
My heart has blue color...true blue... 
- milhauzz
- Opora týmu

Na to,ze dneska hralo v nasem teamu 14 mistru sveta,jsme toho fakt moc nepredvedli. Nevim jak vam,ale mne tam Lojza ( navic ted jeste pod "dohledem" Lenera ) vubec ale vubec nesedi . Ale je to vec nazoru - zlatej žvejkal 
NYR . . . víc mi neříkej !
- milhauzz
- Opora týmu

Nekoukate nahodou na nase s Rusakama,co tam ted udelal Skoula ? No to je narez, to jsem nevidel ani v žáčkách 
- milhauzz
- Opora týmu

Koukali jste vcera proti SWE ? Zacatek se mi moc libil, dopredu byli sance, rychlost,parada, pak zase beci udelali nesmyslny kopance a bylo po . . . .
Jsme tak strasne pomali ...ne o trochu ale o hodne jak v obrane tak v utoku.Sem hroznej kritikmilhauzz píše:Koukali jste vcera proti SWE ? Zacatek se mi moc libil, dopredu byli sance, rychlost,parada, pak zase beci udelali nesmyslny kopance a bylo po . . . .
- milhauzz
- Opora týmu

Tak proti Suomi daleko lepsi hockey, skoda ze jsme to nedotahli do viteznyho konce, jinak Salak se mi moc libil