Atlanta-Winnipeg
Atlanta-Winnipeg
Tak to vypadá, že přesun už je na spadnutí.
hokeji by to určitě prospělo, do Atlanty se nikomu nechtělo, divákům tak moc ne.
Winnipeg by se určitě přesunul do severozápadní to je asi jasný.
vyvolalo by to menší přesuny v ostatních divizích
nejpravděpodobnější je přesun Nashvillu do JV a Minnesoty nebo Colorada do centrální, je to jednoduché a nemusí se toho moc měnit.
Další možností po přesunu Nashvillu by byl Dallas do centrální Avalanche do pacifické. To by krásně geograficky oddělilo jednotlivé divize západní konfernce.
Přesun Columbusu nebo Detroitu by asi narazil na stěhování v rámci východní konference. Flyers by se asi do JV moc nechtělo.
hokeji by to určitě prospělo, do Atlanty se nikomu nechtělo, divákům tak moc ne.
Winnipeg by se určitě přesunul do severozápadní to je asi jasný.
vyvolalo by to menší přesuny v ostatních divizích
nejpravděpodobnější je přesun Nashvillu do JV a Minnesoty nebo Colorada do centrální, je to jednoduché a nemusí se toho moc měnit.
Další možností po přesunu Nashvillu by byl Dallas do centrální Avalanche do pacifické. To by krásně geograficky oddělilo jednotlivé divize západní konfernce.
Přesun Columbusu nebo Detroitu by asi narazil na stěhování v rámci východní konference. Flyers by se asi do JV moc nechtělo.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- milhauzz
- Opora týmu

Re: Atlanta-Winnipeg
Tak logicky by mel jit Columbus na vychod ( ma to tam nejbliz) a nazdar.
NYR . . . víc mi neříkej !
No tak na Floridu a do Caroliny je to blíž z Nashvillu, místo se uvolní v jihovýchodní.milhauzz píše:Tak logicky by mel jit Columbus na vychod ( ma to tam nejbliz) a nazdar.
Heh, to je nějak moc zeměpisu.
Spíš mě zajímá, jak se bude Winnipeg jmenovat, jaké bude mít dresy, logo. Celkem logicky zní návrat k Jets, ale z historie víme, že to tak být nemusí. Viz Colorado ROCKIES -> New Jersey... Quebec -> Colorado AVALANCHE. Jinak jejich aréna se určitě nezařadí mezi nejžhavější kousky v lize (alespoň co se kapacity týče), ale... ujde.
Taky by neuškodilo, kdyby postihlo to kanadské stěhování víc týmů... třeba Phoenix.
Spíš mě zajímá, jak se bude Winnipeg jmenovat, jaké bude mít dresy, logo. Celkem logicky zní návrat k Jets, ale z historie víme, že to tak být nemusí. Viz Colorado ROCKIES -> New Jersey... Quebec -> Colorado AVALANCHE. Jinak jejich aréna se určitě nezařadí mezi nejžhavější kousky v lize (alespoň co se kapacity týče), ale... ujde.
Taky by neuškodilo, kdyby postihlo to kanadské stěhování víc týmů... třeba Phoenix.
- milhauzz
- Opora týmu

Tak beru to ciste geograficky,tam ma Columbus jasne na vychod bliz nez na zapad.damik1 píše:No tak na Floridu a do Caroliny je to blíž z Nashvillu, místo se uvolní v jihovýchodní.milhauzz píše:Tak logicky by mel jit Columbus na vychod ( ma to tam nejbliz) a nazdar.
Jo o Phoenixu se mele dlouho, v pousti stoji arena, navstevnost miziva, tam by to chtelo urcite prestehovat,treba do Budejc - PARDAL's Budejovice
A nejvic mne zajima co Rangers,jak se jim povede atd., jaky budou mit ve Winnipegu dresy,nazev a logo je mi celkem ukradeny.
no jasně, ale je to součást tradice.milhauzz píše: A nejvic mne zajima co Rangers,jak se jim povede atd., jaky budou mit ve Winnipegu dresy,nazev a logo je mi celkem ukradeny.
Když člověk pařil NHL 93 s výsledky 60:0 a vždycky si z Winnipegu stáhnul do Rangers Selanneho......
Krom toho Jets měli fakt pěkný logo a dresy, žádnej jižní disney
- milhauzz
- Opora týmu

A jeste,kdyz se clovek podiva na mapu USA a staty kde se hraje NHL , je "obrovska dira " od statu North Dakota dolu, takze South Dakota, Nebraska,Kansas,Oklahoma,Arkansas,Mississippi neni zadnej klub NHL.
A pak taky Montana, Wyoming, Utah a Nevada, coz je logicky - pouste atd.
A pak taky Montana, Wyoming, Utah a Nevada, coz je logicky - pouste atd.
tak hotovo, nevíte někdo kdy se rozhodne o přesunu týmů po divizích/konferencích. Na hfboards mele každý něco jiného
- milhauzz
- Opora týmu

Tak převod klubu musí ještě schválit Rada guvernérů NHL, která by měla zasednout 21. června v New Yorku.
Pak se to bude asi řešit dál .
se na ně půjdu podívat, to tam zrovna budu vegetovat:)milhauzz píše:Tak převod klubu musí ještě schválit Rada guvernérů NHL, která by měla zasednout 21. června v New Yorku.
- milhauzz
- Opora týmu

Společnost True North Sports and Entertainment dosáhla svého cíle a během několika dní prodala 13000 permanentních vstupenek na zápasy Winnipegu.
Pekna prace
Pekna prace