NHL 09
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Re: NHL 09
Když už jsme u toho -- Mišóne, nějaký nový add-ons nebo roster updates pro tenhle rok?
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
- milhauzz
- Opora týmu

Tak o EA se to vi,ale nekde jsem kdysi cetl neco,ze nejaka konkureńce by mohla neco rozjet.Flack007 píše:O dalších se už ani nepřemejšlímilhauzz píše:Jak je to s poslednima verzema NHL na PC ? Moc se v tom nepohybuji,ale stale jsou posledni verze dostupne pouze na XBOX a PS3 ? To je v pytli,nezbyva nez dokola mlatit NHL 09.EA to takhle vyhovuje
Mrzi mne to moc, je to totiz jedina hra na PC kterou hraju a zeru .
NYR . . . víc mi neříkej !
Vůbec nevím. Já už rok a čtvrt mám NHL na Xboxu, takže PC verzi už vůbec nehraju.DaTeL píše:Když už jsme u toho -- Mišóne, nějaký nový add-ons nebo roster updates pro tenhle rok?
-
Flack007
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Možná 2k by mohla něco vymyslet, když už i baseball a basket dělá na PC.milhauzz píše: Tak o EA se to vi,ale nekde jsem kdysi cetl neco,ze nejaka konkureńce by mohla neco rozjet.
Mrzi mne to moc, je to totiz jedina hra na PC kterou hraju a zeru .
Hele lidi s kámošem plánujem udělat takovej menší turnájek v NHL 09 v období Vánoc, kdy bude trochu víc volnýho času. Nechce se někdo přidat? Zatím jsme tři a ideální by byl počet 8 lidí. Udělalo by se play-off a bylo by to nejzajímavější. Počet ale může být jakýkoliv, podle toho by jsme pak přizpůsobili i systém turnaje.
Tak co, byl by někdo pro?
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Všechno co potřebujete k NHL 09 najdete zde: http://www.thebreakaway.net/
- milhauzz
- Opora týmu

Ja bych si dalMišón píše:Hele lidi s kámošem plánujem udělat takovej menší turnájek v NHL 09 v období Vánoc, kdy bude trochu víc volnýho času. Nechce se někdo přidat? Zatím jsme tři a ideální by byl počet 8 lidí. Udělalo by se play-off a bylo by to nejzajímavější. Počet ale může být jakýkoliv, podle toho by jsme pak přizpůsobili i systém turnaje.
NYR . . . víc mi neříkej !
Jen prográmek zvaný Hamachi (k vytvoření imaginární sítě)milhauzz píše:Ja bych si dalMišón píše:Hele lidi s kámošem plánujem udělat takovej menší turnájek v NHL 09 v období Vánoc, kdy bude trochu víc volnýho času. Nechce se někdo přidat? Zatím jsme tři a ideální by byl počet 8 lidí. Udělalo by se play-off a bylo by to nejzajímavější. Počet ale může být jakýkoliv, podle toho by jsme pak přizpůsobili i systém turnaje.
Tak co, byl by někdo pro?, ale nikdy jsem to on-line nehral,v tomhle jsem naprosto neandrtálec,co je teda treba,krome NHL 09 a pripojeni na net ?
My heart has blue color...true blue... 
-
P.Prucha25
- Přípravka

Je lepší zahrát si ligu celou. Za kazdy tym hraje jeden hrac a jede se proste podle standartnich pravidel NHL. Já tam hrál 1 ročník a jsem spokojený.Jen je to hodně časově náročné,ale jinak zábava
http://www.ultrahockey-league.6f.sk/news.php
PS: Momentálně mají asi nejaky problem se strankou. Ta stranka byla pekne graficky a prehledne udelana,ale je tam nejaky problem s novym designem.
http://www.ultrahockey-league.6f.sk/news.php
PS: Momentálně mají asi nejaky problem se strankou. Ta stranka byla pekne graficky a prehledne udelana,ale je tam nejaky problem s novym designem.