Extraligová sezona 2011/2012

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
Collin
Legenda
Legenda

Re: Extraligová sezona 2011/2012

Příspěvek od Collin »

mess píše:
Collin píše:Takže Kusý končí... Co na to mess? :)
mess ví o praktikách, co byly běžné před nástupem Šmidberskýho, takže je celkem spokojenej, Šebek pracoval hodně let pro Kusýho, ví o tom hodně, nemusí to bejt špatná volba. Dle mě bude klub víc šetřit a Kusýmu se to nelíbilo, nebo chce mít Šmidberák větší přehled o financích a to se Kusýmu taky nelíbilo, logicky, kde by byly jeho "malý domů".
Čas ukáže, co to udělá s úspěšným klubem.
Já si právě všimnul, jak máš rád Kusýho....

Něco k těm praktikám? :wink:
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Collin píše:Něco k těm praktikám? :wink:
Navyšování smluv hráčů s podmínkou odvedení 10% jemu u dobře placených hráčů týmů, mohlo mu to házet i 5 mil. ročně. spousta kluků velmi talentovaných skončila kvůli jeho sporům s jejich rodiči a pod.
Kdyby nepřišla krize tak v Pcích nehrajou Kousal, Buchtič, Radil, Zohorna, Rákos, obránce Kolář, v minulých letech Nakládal, Růžička a spousta dalších.
{[rangers/rangers.png]}
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Z vyjádření Kusýho a Pardubic se právě člověk doví kuloví. Jakoby neřekli nic...

Sice jsem nečekal, že přímo nechají nahlídnout do svojí kuchyně, ale minimálně o těch prachách se mohli zmínit. Na tom přece nic není.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Collin píše:Z vyjádření Kusýho a Pardubic se právě člověk doví kuloví. Jakoby neřekli nic...

Sice jsem nečekal, že přímo nechají nahlídnout do svojí kuchyně, ale minimálně o těch prachách se mohli zmínit. Na tom přece nic není.
Nemyslím, že se mohli zmínit o prachách, jestli si Kusý bral jaksi "vedle" 10% platu nejbohatších hráčů :E Podívej se, co za aféru je teď kolem poslance Chaloupky (VV), kterej vyplácel svýmu asistentovi 35 000 měsíčně na účet a ten mu musel v hotovosti obratem vracet 25 000 (i když uznávám, že to mezi ostatními aférami jaksi zaniká) :mrgreen:
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Ranger píše:
Collin píše:Z vyjádření Kusýho a Pardubic se právě člověk doví kuloví. Jakoby neřekli nic...

Nemyslím, že se mohli zmínit o prachách, jestli si Kusý bral jaksi "vedle" 10% platu nejbohatších hráčů :E Podívej se, co za aféru je teď kolem poslance Chaloupky (VV), kterej vyplácel svýmu asistentovi 35 000 měsíčně na účet a ten mu musel v hotovosti obratem vracet 25 000 (i když uznávám, že to mezi ostatními aférami jaksi zaniká) :mrgreen:
:mrgreen:

Tak já myslel spíš něco ve stylu: "Klub chce šetřit.", "Nepodepíšu novou smlouvu pod cenou." nebo třeba i "Chci se posunout někam jinam (LEV)."
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Tak Kusý jde do Slávie.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Collin píše:Tak Kusý jde do Slávie.
To jsem dneska zíral :E Bohužel ale ty výsledky má, takže čekám, že se zase zvednou :puke:
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Ranger píše:
To jsem dneska zíral :E Bohužel ale ty výsledky má, takže čekám, že se zase zvednou :puke:
Tak prej tam snad nemá mít vliv na sportovní věci. Budou na něm jen sponzoři, prachy atd.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Collin píše:
Ranger píše:
Tak prej tam snad nemá mít vliv na sportovní věci. Budou na něm jen sponzoři, prachy atd.
Von taky nic jinýho neumí, než získat prachy, ale v tom je jeden z nejlepších v u nás.
{[rangers/rangers.png]}
Phlambo
All-Star
All-Star

Příspěvek od Phlambo »

:evil4: :laughing6: :bootyshake: :laughing3:
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Koření naší ELH to asi bude,ale produktivita minimální a nevím s kým bude schazovat u nás gloves,tady se to moc bohužel nenosí.
Stráčovo vliv a kontakty na NHL je ale dobrá věc :ok: .
NYR . . . víc mi neříkej !
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

No,tak včera ve Varech se ukázal pěkně :lol: Ryan.
Jinak, ta 1.kladenská lajna to je radost se na to dívat a měl by to ocenit každej i antihockey fanda :ok:
NYR . . . víc mi neříkej !
Odpovědět