mess ví o praktikách, co byly běžné před nástupem Šmidberskýho, takže je celkem spokojenej, Šebek pracoval hodně let pro Kusýho, ví o tom hodně, nemusí to bejt špatná volba. Dle mě bude klub víc šetřit a Kusýmu se to nelíbilo, nebo chce mít Šmidberák větší přehled o financích a to se Kusýmu taky nelíbilo, logicky, kde by byly jeho "malý domů".
Čas ukáže, co to udělá s úspěšným klubem.
Navyšování smluv hráčů s podmínkou odvedení 10% jemu u dobře placených hráčů týmů, mohlo mu to házet i 5 mil. ročně. spousta kluků velmi talentovaných skončila kvůli jeho sporům s jejich rodiči a pod.
Kdyby nepřišla krize tak v Pcích nehrajou Kousal, Buchtič, Radil, Zohorna, Rákos, obránce Kolář, v minulých letech Nakládal, Růžička a spousta dalších.
Collin píše:Z vyjádření Kusýho a Pardubic se právě člověk doví kuloví. Jakoby neřekli nic...
Sice jsem nečekal, že přímo nechají nahlídnout do svojí kuchyně, ale minimálně o těch prachách se mohli zmínit. Na tom přece nic není.
Nemyslím, že se mohli zmínit o prachách, jestli si Kusý bral jaksi "vedle" 10% platu nejbohatších hráčů Podívej se, co za aféru je teď kolem poslance Chaloupky (VV), kterej vyplácel svýmu asistentovi 35 000 měsíčně na účet a ten mu musel v hotovosti obratem vracet 25 000 (i když uznávám, že to mezi ostatními aférami jaksi zaniká)
Collin píše:Z vyjádření Kusýho a Pardubic se právě člověk doví kuloví. Jakoby neřekli nic...
Sice jsem nečekal, že přímo nechají nahlídnout do svojí kuchyně, ale minimálně o těch prachách se mohli zmínit. Na tom přece nic není.
Nemyslím, že se mohli zmínit o prachách, jestli si Kusý bral jaksi "vedle" 10% platu nejbohatších hráčů Podívej se, co za aféru je teď kolem poslance Chaloupky (VV), kterej vyplácel svýmu asistentovi 35 000 měsíčně na účet a ten mu musel v hotovosti obratem vracet 25 000 (i když uznávám, že to mezi ostatními aférami jaksi zaniká)
Tak já myslel spíš něco ve stylu: "Klub chce šetřit.", "Nepodepíšu novou smlouvu pod cenou." nebo třeba i "Chci se posunout někam jinam (LEV)."
Koření naší ELH to asi bude,ale produktivita minimální a nevím s kým bude schazovat u nás gloves,tady se to moc bohužel nenosí.
Stráčovo vliv a kontakty na NHL je ale dobrá věc .