Damikova Slavie
Re: Damikova Slavie
Ono už se psalo, že fanoušci Slavie možná udělají nějakou demonstraci, pokud tam budou chtít Lubinu vážně instalovat. Myslím, že je to nesrovnatelný s čímkoliv, je to uplně jinej level než když třeba Franz šel trénovat sešitý fotbalisty. Pro sparťana se to dá srovnat asi jedině se situací, kdy by šel Lubina trénovat Spartu 
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
hlavně nechápu jakýho idiota to napadlo. Co je to za myšlenkovej pochod?....snad leda: "čím bysme fanoušky ještě mohli *****" Jako by jim nestačilo, že v týmu ani není dost hráčů a ani ti nedostávaj peníze, všichni slušní hráči odešli, výsledky tomu odpovídaj. Ve fotbale se fanoušci chytit nemůžou, ten řídí zloděj a kretén, tak jim dokurvíme i hokej.DaTeL píše: Jinak z Lubiny je mi fakt bytostne zle a uprimne rikam, ze tohle si ani ta Slavka nezaslouzi.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Ještě jste si tam mohli dát Antoše. Nechápu proč to nedali rovnou Beránkovi, třeba i s podmínkou zkušenějšího asistenta.damik1 píše:hlavně nechápu jakýho idiota to napadlo. Co je to za myšlenkovej pochod?....snad leda: "čím bysme fanoušky ještě mohli *****" Jako by jim nestačilo, že v týmu ani není dost hráčů a ani ti nedostávaj peníze, všichni slušní hráči odešli, výsledky tomu odpovídaj. Ve fotbale se fanoušci chytit nemůžou, ten řídí zloděj a kretén, tak jim dokurvíme i hokej.DaTeL píše: Jinak z Lubiny je mi fakt bytostne zle a uprimne rikam, ze tohle si ani ta Slavka nezaslouzi.
Mě ale možná nejvíc překvapila informace o tom, že prej Lubinu doporučil Růžička 
Mě ani ne, Lubina je hokejově velmi dobrej, to vím od kluků co hráli za Pardubky, když tu dělal asistenta Šejbovi. Více méně se shodli, že tým vedl on. Jinak je to super motivátor a umí to s mladejma. Takže po sportovní stránce by to na Slávii sedělo. Soukromej život je věc druhá. Já vím spoustu věcí proč ho neodsuzuju. Že to Pražáci neberou chápu, ale jsou podobný i mezi nima přijdou jim v pohodě.Ranger píše:Mě ale možná nejvíc překvapila informace o tom, že prej Lubinu doporučil Růžička
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
To je snadny - aby az se bude vracet, tak to mohl pozvednout z bláta a byl zase za bohaRanger píše:Mě ale možná nejvíc překvapila informace o tom, že prej Lubinu doporučil Růžička
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
To je fakt, největší událost v historii Slavie byl koneckonců postup před 20 lety
Akorát že pokud nebude platit hráčům, tak se bude asi pak muset Růžička prokousávat z nějakýho pražskýho přeboru 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Hezky to tam hnije 
Zajímavý je mimochodem to, že Růžička přece jenom pro Lubinu nebyl.
Zajímavý je mimochodem to, že Růžička přece jenom pro Lubinu nebyl.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Čumím na fotbal a přijde mi, že se Slávisti bojí za půlicí čáru.

Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
LOL jak Vácha sestřelil Nevese, který se snažil zdržovat rozehrávku. 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
ááááááá taková krásná kombinace a tak nepřesná střela. 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
DOČKAL!
(druhý gól jsem kvůli své příšerně obrovské pracovní vytíženosti neviděl
)
(druhý gól jsem kvůli své příšerně obrovské pracovní vytíženosti neviděl
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Říkám si, že hrát Slavii takhle tragicky proti Spartě jsem snad ejště neviděl.