1. třetina byla hrozná, ale pak to naši celkem rozjeli. A Voráček hrál naprosto skvěle. Ty jeho letošní statistiky rozhodně nebyly náhodný. I tak ale nevím, jestli se dokážeme prosadit, zvlášť s nominací Ručinskýho.
MS 2015
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
MS 2015
Dneska jsem byl v Brně na zápase proti Finům, tak mě to motivovalo k založení tématu.
1. třetina byla hrozná, ale pak to naši celkem rozjeli. A Voráček hrál naprosto skvěle. Ty jeho letošní statistiky rozhodně nebyly náhodný. I tak ale nevím, jestli se dokážeme prosadit, zvlášť s nominací Ručinskýho.
Re: MS 2015
O motivaci je kadopádně postaráno, Růžička musí dát zlato, jinak skoro aby emigroval 
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Nevyrážíte náhodou někdo na páteční zápas se Švédskem kouknout do fanzóny na Harfě nebo na Václaváku? Že bysme si tam udělali Rangers zónu 
Koukam na rusko usa a bohužel skvělej podpis pro chicago ten panarin 
Hodně technickej a rychlej, ale i takovejch už bylo a nic z toho. každopádně za zkoušku nic neztratěj a zisk může bejt velikej.ivas píše:Koukam na rusko usa a bohužel skvělej podpis pro chicago ten panarin
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
To bylo řečí, že Kanadu porazíme. Zaslepený optimismus a ignorace faktů. Přitom to bylo jasný.
Tomuto týmu schází kvalita z roku 2005 a týmovost a bojovnost z roku 2010, alespoň zatím. Uvidíme.
Tomuto týmu schází kvalita z roku 2005 a týmovost a bojovnost z roku 2010, alespoň zatím. Uvidíme.
zas nevim kdo to řikal, někdo kdo sleduje hokej to rozhodně nebyl. akorát takoví ti hurá fanoušci co sledují jenom MSjp píše:To bylo řečí, že Kanadu porazíme. Zaslepený optimismus a ignorace faktů. Přitom to bylo jasný.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Jo přesně ti. A taky naši hokejistidamik1 píše:zas nevim kdo to řikal, někdo kdo sleduje hokej to rozhodně nebyl. akorát takoví ti hurá fanoušci co sledují jenom MSjp píše:To bylo řečí, že Kanadu porazíme. Zaslepený optimismus a ignorace faktů. Přitom to bylo jasný.
Tak naši hokejisti ti do v rozhovoru do kamery asi těžko řeknou „No jo, zejtra hrajeme s Kanadou, to je bez šance. Já bejt českým fanouškem, tak si jdu vsadit proti nám.“jp píše:Jo přesně ti. A taky naši hokejistidamik1 píše:zas nevim kdo to řikal, někdo kdo sleduje hokej to rozhodně nebyl. akorát takoví ti hurá fanoušci co sledují jenom MSjp píše:To bylo řečí, že Kanadu porazíme. Zaslepený optimismus a ignorace faktů. Přitom to bylo jasný.
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
Rezen10
- Opora týmu

Diky tomu jak sem vystavenej stresu při zápasech Rangers pro me dnešní čtvrtfinále bylo uplne jako zápas základní část, bez nervů 
ZUUKEEE !!! 
Tak nějak, vlastně jsem u toho dneska skoro žádný nervy nemělRezen10 píše:Diky tomu jak sem vystavenej stresu při zápasech Rangers pro me dnešní čtvrtfinále bylo uplne jako zápas základní část, bez nervů
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem byl oproti posledním 3 zápasům s WSH taky úplně v klidu.