Repre 2016
- milhauzz
- Opora týmu

Repre 2016
Btw co říkáte na první jména na WC ?
- Přílohy
-
- FB_IMG_1456944007657.jpg (47.93 KiB) Zobrazeno 9370 x
NYR . . . víc mi neříkej !
-
Rezen10
- Opora týmu

Re: Repre 2016
Chybi mi tam z. Michálek a možná rozsival místo kempneho .taky mi prijde zbytečný nominovat rovnou tri golmany kdyz zrovna je z čeho vybirat
ZUUKEEE !!! 
Nevím, proč by tam měl být zrovna Michálek, kterej hraje až 3. housle i v takové žumpě jako Arizona. Kempný je jediný kvalitní levák, co máme, všichni ostatní nominovaní nebo Michálek s Rozsívalem jsou praváci.Rezen10 píše:Chybi mi tam z. Michálek a možná rozsival místo kempneho .taky mi prijde zbytečný nominovat rovnou tri golmany kdyz zrovna je z čeho vybirat

Ty beci to je fakt bída. Gudas co hraje hokej z před 20 let, Polák co už jde herně dolů, Šustr protože nemáme nikoho lepšího. Skoro bych tam viděl radši Kundrátka, něž Gudase a Poláka. To bude strašný ta obrana. Útok bude v klidu a ten výběr není špatnej, ono není taky moc z čeho vybírat. Nominovat tři brankáře teď a všechny z NHL mi taky nepříjde šťastný.
- milhauzz
- Opora týmu

Mně tam zase přebejvá Pavelec,ti 2 první jsou ok,ale trojku bych dal pak radši někomu z KHL ( Kovi,Furch . . ).
S těma bekama to je fakt na pytel,není z čeho brát,Židle už je v ****,Gudas taky nevim proč, to už bych tam radši dal snad Nakládala(ne,že by dal ted svůj 1.gol v NHL).
Ale třeba Kindl mi tam chybí. Hudlera tam asi pak stejne Pepík Jandačovic dopíše,až jak se mu povede u Jarouše .
S těma bekama to je fakt na pytel,není z čeho brát,Židle už je v ****,Gudas taky nevim proč, to už bych tam radši dal snad Nakládala(ne,že by dal ted svůj 1.gol v NHL).
Ale třeba Kindl mi tam chybí. Hudlera tam asi pak stejne Pepík Jandačovic dopíše,až jak se mu povede u Jarouše .
NYR . . . víc mi neříkej !
A koho z brankářů by sis tam představoval? Já si totiž říkal, že zrovna brankáře vybrali docela dobře - hlavně že tam zase nenacpali toho tragéda Saláka.mess píše:Ty beci to je fakt bída. Gudas co hraje hokej z před 20 let, Polák co už jde herně dolů, Šustr protože nemáme nikoho lepšího. Skoro bych tam viděl radši Kundrátka, něž Gudase a Poláka. To bude strašný ta obrana. Útok bude v klidu a ten výběr není špatnej, ono není taky moc z čeho vybírat. Nominovat tři brankáře teď a všechny z NHL mi taky nepříjde šťastný.
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Mě v zásadě nevadí ani jedno jméno, jen prostě nominovat (celý je to cirkus pro ameriku) půl roku dopředu bez možnosti změny není úplně OK. Jinak Mrazek a Neuvirt samozřejmě výkonostně nejlepší otázkou je ten třetí.Mišón píše:A koho z brankářů by sis tam představoval? Já si totiž říkal, že zrovna brankáře vybrali docela dobře - hlavně že tam zase nenacpali toho tragéda Saláka.mess píše:Ty beci to je fakt bída. Gudas co hraje hokej z před 20 let, Polák co už jde herně dolů, Šustr protože nemáme nikoho lepšího. Skoro bych tam viděl radši Kundrátka, něž Gudase a Poláka. To bude strašný ta obrana. Útok bude v klidu a ten výběr není špatnej, ono není taky moc z čeho vybírat. Nominovat tři brankáře teď a všechny z NHL mi taky nepříjde šťastný.