Nejoblíbenější fotbalový tým
-
RaNGeR_KoMi
- Bitkař ze 4. řady

Nejoblíbenější fotbalový tým
Arsenal London FC
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejoblíbenější fotbalový tým
Chelsea, ty jeden žabaři
Vy dva jste se s těma avatarama předvedli teda... 
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
já mám barcelonu celkem rád, ale tenhle avatar jsem si tam dal ze vzteku po nespravedlivém duelu semifinále LM 2008/2009Collin píše:Vy dva jste se s těma avatarama předvedli teda...
To sis tam ale měl dát spíš toho švédskýho rozhodčího.jp píše:já mám barcelonu celkem rád, ale tenhle avatar jsem si tam dal ze vzteku po nespravedlivém duelu semifinále LM 2008/2009Collin píše:Vy dva jste se s těma avatarama předvedli teda...
-
Alf da Gama
- Přípravka

SK Slavia Praha
Chelsea dokázala, že ze série dvou fotbalových zápasů může postoupit i tým, který fotbal vůbec nehraje. Bravo! 
no Barcelona se s tou házenou taky moc nepřevedlaCollin píše:Chelsea dokázala, že ze série dvou fotbalových zápasů může postoupit i tým, který fotbal vůbec nehraje. Bravo!
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Tak já nejsem skalní fanda Barcelony, ale na její zápasy koukám, protože mě baví.damik1 píše:no Barcelona se s tou házenou taky moc nepřevedlaCollin píše:Chelsea dokázala, že ze série dvou fotbalových zápasů může postoupit i tým, který fotbal vůbec nehraje. Bravo!
Přijde mi, že z její hry se "stala" házená proto, že hraje na vrcholu moc dlouho a média ji tlačí... Je móda jít proti proudu.
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Chelsea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať si kdo chce co chce říká, Chelsea si t zasloužila, už jenom jako pomstu za neskutečně nespravedlivý semifinále 2009. a jsem rád, že těm protěžovaným pokrytcům, kteří mají u rozhodčích tlačenku, konečně někdo utnul tipec.
Myslím, že by se našla dokonce jistá podobnost mezi Barcelonou a Pittsburghem. Tak proč rovnou nefandit tučňákům, když obdivuju Barcu?
A jakožto fanoušek Chelsea, i když ne skalní (fotbal totiž sám osobě nemusím a kromě Chelsea ho vůbec nesleduju) mám z toho dvojnásobnou radost. Škoda jen, že dneska nepískal Overbó, či jak se jmenuje...
ať si kdo chce co chce říká, Chelsea si t zasloužila, už jenom jako pomstu za neskutečně nespravedlivý semifinále 2009. a jsem rád, že těm protěžovaným pokrytcům, kteří mají u rozhodčích tlačenku, konečně někdo utnul tipec.
Myslím, že by se našla dokonce jistá podobnost mezi Barcelonou a Pittsburghem. Tak proč rovnou nefandit tučňákům, když obdivuju Barcu?
A jakožto fanoušek Chelsea, i když ne skalní (fotbal totiž sám osobě nemusím a kromě Chelsea ho vůbec nesleduju) mám z toho dvojnásobnou radost. Škoda jen, že dneska nepískal Overbó, či jak se jmenuje...
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
To že je Torres dřevo, aspoň od té doby co přišel do Chelsea, je mi známo.
Viz zde: http://www.youtube.com/watch?v=56kHuSmIMMQ
nebo zde:
http://www.youtube.com/watch?v=4ClFjNnrhBU
Ale 1 hráč netvoří tým. Navíc Chelsea fandím stejně kvůli Čechovi
Viz zde: http://www.youtube.com/watch?v=56kHuSmIMMQ
nebo zde:
http://www.youtube.com/watch?v=4ClFjNnrhBU
Ale 1 hráč netvoří tým. Navíc Chelsea fandím stejně kvůli Čechovi
-
RANGER_HAUSS
- Farmář