NHL Gamecenter Live

Diskuse o ostatních týmech NHL i obecně o lize.
Čermi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

NHL Gamecenter Live

Příspěvek od Čermi »

Mate s touto sluzbou nekdo zkusenosti? Docela vazne o tom letos premyslim, jelikoz to stoji jen 50 dolaru, ale jsem letos povetsinou v Londyne, obcas v Cechach, a tak by me hlavne zajimalo jake mate zkusenosti s blackouty. A mozna nejdulezitejsi - jaka je kvalita? Je to lepsi nez streamo? A pokud ano, jaka rychlost pripojeni je potreba? Diky
http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw
Who would believe him then?...
Pogec
All-Star
All-Star

Re: NHL Gamecenter Live

Příspěvek od Pogec »

Taky jsem si to chtěl koupit, ale když dám check out with Paypal, tak mi tam vyskočí Invalid Return Code: 'ERROR - Code=500' a nic.
Obrázek
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Mě by zajímalo, jestli jsou tam přenosy zpožděné oproti reálu. Třeba u NBA.tv zpožděné jsou o 30 i víc sekund a je to dost nepříjemná věc, když to sledujete i vedle v nějakém livescore a tam akce naběhne dřív, než se stane v přenosu.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Čermi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Čermi »

Pogec píše:Taky jsem si to chtěl koupit, ale když dám check out with Paypal, tak mi tam vyskočí Invalid Return Code: 'ERROR - Code=500' a nic.
to zaplat kartou, nebo to nejde?
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

Čermi píše:
Pogec píše:Taky jsem si to chtěl koupit, ale když dám check out with Paypal, tak mi tam vyskočí Invalid Return Code: 'ERROR - Code=500' a nic.
Tak jeden z důvodů, proč jsem si pořídil paypal účet, byl, abych nemusel na netu vypisovat údaje o svý kartě. Kór dneska, když je Java tak v ****. Každopádně jsem si to kartou nakonec zaplatil.

Co se týče kvality, tak máš na výběr z 3000kbs, 1600kbs, 800 a 400. 3000 je HD, streamo je asi na úrovni 800, ale pro mě je asi nejdůležitější, že přenos prakticky nelaguje, a když už, tak je ten přechod výrazně hladší než třeba na streamo.

Blackouty se zatím týkají všech zápasů na nově a některých na espn, ale zatím jsem mohl sledovat všechny NYR zápasy, i když zrovna byly na espn. Blackout se určuje podle IP, ze který se zrovna připojuješ, takže nevím, jak to budeš mít v Londýně, musíš se mrknout na oficiální seznam televizí na nhl.com.

Dobrý taky je, že pokud je to možný, tak si můžeš zvolit feed. Třeba první zápas byl na espn vysílanej s bostonským komentářem , takže jsem se díval na GCL na MSG feed.

Nevýhoda je, jak už zmínil Ranger, že ty přenosy jsou cca 30-60 sekund spožděný oproti výsledkům na netu nebo přenosu tv.
Obrázek
Čermi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Čermi »

Pogec píše:
Čermi píše:
Tak jeden z důvodů, proč jsem si pořídil paypal účet, byl, abych nemusel na netu vypisovat údaje o svý kartě. Kór dneska, když je Java tak v ****. Každopádně jsem si to kartou nakonec zaplatil.

Co se týče kvality, tak máš na výběr z 3000kbs, 1600kbs, 800 a 400. 3000 je HD, streamo je asi na úrovni 800, ale pro mě je asi nejdůležitější, že přenos prakticky nelaguje, a když už, tak je ten přechod výrazně hladší než třeba na streamo.

Blackouty se zatím týkají všech zápasů na nově a některých na espn, ale zatím jsem mohl sledovat všechny NYR zápasy, i když zrovna byly na espn. Blackout se určuje podle IP, ze který se zrovna připojuješ, takže nevím, jak to budeš mít v Londýně, musíš se mrknout na oficiální seznam televizí na nhl.com.

Dobrý taky je, že pokud je to možný, tak si můžeš zvolit feed. Třeba první zápas byl na espn vysílanej s bostonským komentářem , takže jsem se díval na GCL na MSG feed.

Nevýhoda je, jak už zmínil Ranger, že ty přenosy jsou cca 30-60 sekund spožděný oproti výsledkům na netu nebo přenosu tv.
Tak v UK maji prava Premier Sports, ktery vysilaji asi 15 zapasu tydne, a to vcetne tretiny az polovinyvzapasu rangers, takze to moc nema cenu... Kdybych tady mel rychlejsi internet, tak se pripojim pres VPN nebo ssh tunnel pres svoj komp v Cechach nebo US, ale dost pochybuju ze by to slapalo. Docela skoda, rad bych GCL vyzkousel, ale asi zatim pockam. Kdyby nebylo streamo, tak bych o tom premyslel vic, ale takhle...
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

Paráda, v únoru budou v TV jenom 2 zápasy NYR. :cheers:
Obrázek
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Pogec píše:Paráda, v únoru budou v TV jenom 2 zápasy NYR. :cheers:
Streamo 4ever 8)
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

We are pleased to notify you of the annual automatic renewal of your subscription to the NHL.TV™ Yearly Package. The package is priced at last year’s same low regular full yearly price - only USD $114.99 for the entire year.
+ cca 30 éček daň.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wC3hnTPTblk[/youtube]

*****. :E :salute:
Obrázek
RANGER_HAUSS
Farmář
Farmář

Příspěvek od RANGER_HAUSS »

Nezná někdo nějakou dobrou stránku na sledování streamů ze zápasu NHL ? Stačí nyr zápasy.Oni to dávaj na fandovi ale nám to dost blbne a vypadává signál.A nebo popřípadě jestli neznáte nějakého youtubera co by to streamoval nějak častěji ? Sem tam to někdo streamuje na youtube což se dobře sleduje ale jen vybrané zápasy.
GO RANGERS GO !!! :nyr:
Hank McYandle Aasen
Farmář
Farmář

Příspěvek od Hank McYandle Aasen »

RANGER_HAUSS píše:Nezná někdo nějakou dobrou stránku na sledování streamů ze zápasu NHL ? Stačí nyr zápasy.Oni to dávaj na fandovi ale nám to dost blbne a vypadává signál.A nebo popřípadě jestli neznáte nějakého youtubera co by to streamoval nějak častěji ? Sem tam to někdo streamuje na youtube což se dobře sleduje ale jen vybrané zápasy.
Ked som sledoval na internete, tak som pouzival tuto adresu. Neviem, ci a ako to bude fungovat v novej sezone, ale v tej minulej to slo vyborne.

blabseal.com/rangers/
RANGER_HAUSS
Farmář
Farmář

Příspěvek od RANGER_HAUSS »

Hank McYandle Aasen píše:
RANGER_HAUSS píše:Nezná někdo nějakou dobrou stránku na sledování streamů ze zápasu NHL ? Stačí nyr zápasy.Oni to dávaj na fandovi ale nám to dost blbne a vypadává signál.A nebo popřípadě jestli neznáte nějakého youtubera co by to streamoval nějak častěji ? Sem tam to někdo streamuje na youtube což se dobře sleduje ale jen vybrané zápasy.
Ked som sledoval na internete, tak som pouzival tuto adresu. Neviem, ci a ako to bude fungovat v novej sezone, ale v tej minulej to slo vyborne.

blabseal.com/rangers/
Mockrát děkuju.Až začne NHL zkusím snad pojede.ještě jednou díky :wink: :nyr:
GO RANGERS GO !!! :nyr:
Odpovědět