DaT...DaTeL píše:Já vim, mně to hned bylo jasný. Tak kdo že je tu ten tu...?Mišón píše:My mistake...četl jsem "že jsem už dlouho nic nenapsal".DaTeL píše:![]()
![]()
Nějak jsem tě teď nechytil... Možná by sis můj poslední příspěvek mohl přečíst ještě jednou.
Moderátor: DarkHelm
Re: Facebook
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Ty fakt neumíš udělat nic pořádně...máš tam o tečku navícMišón píše: DaT...![]()
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Tak ty tečky značily, že to slovo/ta věta pokračuje -- v takovým případě se píšou tři tečky, ať už pak následuje libovolnej počet písmenDaTeL píše:Ty fakt neumíš udělat nic pořádně...máš tam o tečku navícMišón píše: DaT...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
DJ Blafák
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně jsme na 120Ranger píše:Dneska přibyl fanoušek číslo 100
A tím 120.se stal sám Jess RubensteinDJ Blafák píše:Aktuálně jsme na 120Ranger píše:Dneska přibyl fanoušek číslo 100![]()
-
DJ Blafák
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně máme 151 fanoušků nyr.cz na Facebooku

-
DJ Blafák
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
K dnešnímu dni máme už 200 fanoušků nyr.cz na Facebooku 
úspěch, já jsem moc zvědavej, jak to bude fungovat s Minnesota Wild CZ na Facebooku 
Nějak nám tam začala smrdět rybina, přijďte ji na náš FB zadupat: https://www.facebook.com/newyorkrangers ... 3317301246
BTW před nedávnem jsme pokořili hranici 1000 fanoušků na FB

BTW před nedávnem jsme pokořili hranici 1000 fanoušků na FB
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Hlavně že tým debilů, má jaksi pořád reálnou šanci na play off, oproti skvělýmu týmu ryb, plnýmu hvězd.
Sloučili jsme se s alternativní FB stránkou a rázem je nás na Facebooku neuvěřitelných 1847

- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Všimli jste si, že nám náš FB nyní lajknul jakýsi pan Saša Ovečkin?
Asi touží po přestupu do pořádného týmu.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Kde to tam vidíš?J.K.Kožíšek píše:Všimli jste si, že nám náš FB nyní lajknul jakýsi pan Saša Ovečkin?![]()
Ja som si zase všimol, že niekto z redakcie sa cca dva dni dozadu pochválil svojou súpiskou na Fife a už to tam nie je.. Wtf 
Let´s go Rangers
Kluci, nedelejte z toho fb online prenos zapasu, vypada to fakt strasne. Kdo chce mit aktualni vysledek, najde to za pet vterin...