Nejnovější zprávy
-
Rezen10
- Opora týmu

Re: Nejnovější zprávy
ZUUKEEE !!! 
Právě proběhl opravdu obří trade.
Dosti překvapivě opouští Chicago Artemi Panarin. Míří do Columbusu společně s Tylerem Mottem a 6. kolem draftu 2017 za Brandona Saada, Antona Forsberga a 5. kolo draftu 2018.
Dosti překvapivě opouští Chicago Artemi Panarin. Míří do Columbusu společně s Tylerem Mottem a 6. kolem draftu 2017 za Brandona Saada, Antona Forsberga a 5. kolo draftu 2018.
-
Rezen10
- Opora týmu

Jj68 do calgary , 1mil/rok , achjo takhle levné kdybysme ho vzali to by byla posila...
ZUUKEEE !!! 
Devils zaujali. viděl sem druhou pulku zápasu a neuveritelny tempo.
- milhauzz
- Opora týmu

Tak to vypadá,že se Oviho smečka dočká a zvedne SC. . . do pytle,tak těmhle jsem to po píčburgu nejmíň přál a vůbec bych je tam nečekal . . .
I Vegas bych to přál tisíckrát víc,zvláště potom,jak luxusně mazali jednoho soka za druhým . .
Tolik jsem to přál Bolts a Ovce to zvedne,do pytle . . . Ty fole už . . . .
I Vegas bych to přál tisíckrát víc,zvláště potom,jak luxusně mazali jednoho soka za druhým . .
Tolik jsem to přál Bolts a Ovce to zvedne,do pytle . . . Ty fole už . . . .
NYR . . . víc mi neříkej !
Btw vedení NHL dnes schválilo rozšíření NHL o Seattle, takže zbývá už jen posvěcení od majitelů (the Board of Governors), což by podle Bettmana neměl být problém. Pokud věchno půjde jak má, tak by NHL měla mít 32 týmů už v sezóně 2020-2021, rozšiřovací draft má být stejný jako ve Vegas.
Edit: Samozřejmě pokud se sezóna 2020-2021 vůbec odehraje, že.
Edit: Samozřejmě pokud se sezóna 2020-2021 vůbec odehraje, že.

-
Rezen10
- Opora týmu

Cena kreidera se ais zas zvedl po trejdu Colemana, devils zatím sbírají picky jak kdyby měli v nhlku nastvenou nejlehčí obtiznost
ZUUKEEE !!! 
Zrovna jsem slyšel ve zprávách, že NHL se spíš přikloní ke zrušení zbytku sezony, místo hraní bez diváků...
V San Jose už jsou snad prý zakázané akce nad 1000 lidí.
Snad jsem tedy slyšel dobře, seděl jsem zrovna na hajzlu a televizi poslouchal přes chodbu...
V San Jose už jsou snad prý zakázané akce nad 1000 lidí.
Snad jsem tedy slyšel dobře, seděl jsem zrovna na hajzlu a televizi poslouchal přes chodbu...
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Tady píšou, že NHL podle všeho nechce ani znepřístupnit zápasy pro diváky, pokud jí to nebude vládou zakázáno. A u San Jose jde asi o tři domácí zápasy, dokonce jsem i slyšel, že by to rádi přesunuli na duben, ale těžko říct, zda je to reálné.
Spíš časem zakážou hraní před diváky, ale myslím, že si NHL vyhodnotí, že je pořád lepší hrát a mít aspoň příjmy z televize apod. V Americe zatím omezují jen akce nad 1000 lidí, tak by se ani nedostali do té paradoxní situace která je u nás, kde to omezili na sto lidí a kluby by pro organizace zápasu prý potřebovali asi 130, přičemž by se ti lidé rozprostřeli po poměrně dost velké ploše zimního stadionu. Hlavně, že nevadí, když jedu do práce se 150 lidmi v jednom přecpaném vagonu metra.
I tohle myslím, že se ale nakonec vysvětlí a zařídí, protože úplné zrušení hokeje (a fotbalu apod.) je proti zdravému rozumu. Přerušení soutěže by snad dávalo smysl až v případě, kdy by se nemoc ve velkém začala šířit mezi hráči a realizačními týmy.
Hlavně zbytečně nepanikařit. Ono i kdyby se nakonec musela liga opravdu zcela zastavit a třeba ani nedohrát sezona, tak stejně nemá moc smysl se tím trápit a nervovat dopředu. Prostě hrajme, dokud to jde, náš mladý tým nabírá cenné zkušenosti a tak je každý zápas dobrý.
Až se tu objeví jp, tak mu zase preventivně vynadám.
Spíš časem zakážou hraní před diváky, ale myslím, že si NHL vyhodnotí, že je pořád lepší hrát a mít aspoň příjmy z televize apod. V Americe zatím omezují jen akce nad 1000 lidí, tak by se ani nedostali do té paradoxní situace která je u nás, kde to omezili na sto lidí a kluby by pro organizace zápasu prý potřebovali asi 130, přičemž by se ti lidé rozprostřeli po poměrně dost velké ploše zimního stadionu. Hlavně, že nevadí, když jedu do práce se 150 lidmi v jednom přecpaném vagonu metra.
Hlavně zbytečně nepanikařit. Ono i kdyby se nakonec musela liga opravdu zcela zastavit a třeba ani nedohrát sezona, tak stejně nemá moc smysl se tím trápit a nervovat dopředu. Prostě hrajme, dokud to jde, náš mladý tým nabírá cenné zkušenosti a tak je každý zápas dobrý.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Taky si myslím, že zrovna v NHL se aspoň můžou spolehnout na slušný příjmy z TV práv. Na druhou stranu v NHL tvoří obrovskou část příjmů právě prodej vstupenek a merche (toho se dost prodá při zápasech). Pamatuju-li si ze školy správně, tak to kdysi bývalo nějakých 70 - 80 % příjmů. Ale to je informace ještě z doby, kdy na NHL.com šlo přenosy maximálně poslouchat.... 
k tematu
Reilly Smith on possibly playing in empty arenas: “I played a few years in Florida so I’m kind of used to it.”
Reilly Smith on possibly playing in empty arenas: “I played a few years in Florida so I’m kind of used to it.”
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Je dobré, když si z toho zvládnou dělat srandu. 
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
J.K.Kožíšek píše:
Já jsem nepanikařil, já jsem jen varoval co se může stát. A už se to u nás děje.
Faktem je, že my z nás, co jsme aspoň relativně zdraví, panikarit opravdu nemusíme. Ale stejně tak je faktem, že rychlé šíření může zcela ochromit zdravotnictví a nemocnice, jako se to už děje v Itálii. Z toho důvodu přísná epidemiologická opatření dávají smysl. To, jestli ale zrovna naše opatření v Česku jsou postavená smysluplně, je už trochu jiná písnička.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
No ono co se týká hokejové Extraligy, tak jsem trochu nabil dojmu, že není pozastavena ani tak kvůli nařízení vlády jako kvůli tomu, že se týmům nechce hrát bez diváků, protože by se jim to asi finančně nevyplatilo. 
V Americe jsou s těmi opatřeními zatím mírnější, tak uvidíme.
V Americe jsou s těmi opatřeními zatím mírnější, tak uvidíme.
Je to sice takový jedna paní povídala, ale:
“NHL dnes vydá rozhodnutí ohledně dalšího postupu ligy ve vztahu se šířením COVID-19.
Hrozí možnost, že základní část bude ukončena a po měsíční pauze začne playoff.”
“NHL dnes vydá rozhodnutí ohledně dalšího postupu ligy ve vztahu se šířením COVID-19.
Hrozí možnost, že základní část bude ukončena a po měsíční pauze začne playoff.”
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
V takovém případě by měli vzít v potaz aktuální formu klubů a každému zdvojnásobit jejich bodový zisk z posledních cca dvanácti zápasů (číslo by odpovídalo tomu, kolik zápasů danému klubu zbývá odehrát do konce základní části).PROCHEY píše:Je to sice takový jedna paní povídala, ale:
Bylo by hodně divný to utnout v momentě, kdy má jeden tým odehráno 68 zápasů a další 71.
To by buď nějak dopočítali, nebo nechali dohrát do 70. V tuhle chvíli by to mohlo poškodit maximálně ryby. Karolína už by ani nevypadla a to má o dva zápasy méně. Západ nesleduju..