Free agency/Trades - léto 2022

Diskuse o ostatních týmech NHL i obecně o lize.
Lancer
MVP
MVP

Re: Free agency/Trades - léto 2022

Příspěvek od Lancer »

:shock: :co:
Pravda je, že měl 2M a nebyl až tak úplně top .. ve 44 zápasech bilance 23-12-5, úspěšnost 89.6%, 3 góly na zápas. V play off měl sice lepší čísla, ale stejně na zápasy 1-3-0
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Jako začíná být opravdu docela vidět, že většina týmů musí šetřit a vymýšlet, jak se vejít pod strop. Třeba pak řada hráčů bude nemile překvapena svým výdělkem na UFA trhu. A nám se naopak podaří nějaké nečekané podpisy.

Třeba nakonec za těch 5M na rok budeme mít Stroma i Coppa dohromady. :mrgreen: :mrgreen:
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

J.K.Kožíšek píše: 12 črc 2022, 10:27 Jako začíná být opravdu docela vidět, že většina týmů musí šetřit a vymýšlet, jak se vejít pod strop. Třeba pak řada hráčů bude nemile překvapena svým výdělkem na UFA trhu. A nám se naopak podaří nějaké nečekané podpisy.

Třeba nakonec za těch 5M na rok budeme mít Stroma i Coppa dohromady. :mrgreen: :mrgreen:
V některých týmech se docela zvětšuje ta propast mezi top hráči a zbytkem. Dáš ranec za pár hvězd a protože strop neroste, tak se zbytek musí vejít... a ten zbytek bude tak 75% hráčů ... fakt bychom na tom mohli vydělat.
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

Lancer píše: 12 črc 2022, 07:10 V Pittsburghu řeší co s Malkinem. Vyšla zpráva, že prodloužili Rickarda Rakella (6x 5M) a souběžně, že Malkin zkusí UFA trh.. nezbylo na něj dost peněz.. Doufám, že v našem vedení nikdo neuvažuje dát Malkinovi těch 4x 6-7M...
Zajímalo by mě, jestli Malkin reagoval na Rakella - to že na něj nezbydou peníze, nebo naopak Pens reagovali na Malkina, kterému se nelíbilo, že vyjednávání váznou a oznámil, že bude UFA. :scratch: :mrgreen:
Vypadá to, že to už vyřešili..
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

zacha do bostonu, devils si dělají místo na Johny G
:nyr: New York Rangers ‘til I die :nyr:
habidek
All-Star
All-Star

Příspěvek od habidek »

mne aspon skodolibe dela radost, ze columbus vyfoukl isles a debils johnyho gaudreaua :E :E
:nyr: New York Rangers ‘til I die :nyr:
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

habidek píše: 13 črc 2022, 17:01 zacha do bostonu, devils si dělají místo na Johny G
habidek píše: 14 črc 2022, 07:08 mne aspon skodolibe dela radost, ze columbus vyfoukl isles a debils johnyho gaudreaua :E :E
Jako Johnny Hockey mě překvapil. Vzal míň a šel do týmu, který není contender a k jeho rodině blíž určitě nemá... Calgary mu prý nabízelo 8x 10M, Devils 7x10M .. a on vezme 7x 9.75M v Ohiu ... zajímavé. Jsem zvědavý, jaký důvod to mělo
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

Palát do Devils za 5x 6M
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

Lancer píše: 14 črc 2022, 08:30
habidek píše: 13 črc 2022, 17:01 zacha do bostonu, devils si dělají místo na Johny G
habidek píše: 14 črc 2022, 07:08 mne aspon skodolibe dela radost, ze columbus vyfoukl isles a debils johnyho gaudreaua :E :E
Jako Johnny Hockey mě překvapil. Vzal míň a šel do týmu, který není contender a k jeho rodině blíž určitě nemá... Calgary mu prý nabízelo 8x 10M, Devils 7x10M .. a on vezme 7x 9.75M v Ohiu ... zajímavé. Jsem zvědavý, jaký důvod to mělo
Třeba už ho nebavilo mrznout v Calgary, jinak cap hit je možná nžší, ale na účet mu díky daním příjde nejvíc v Ohiu.
Obrázek
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

Carolina se do toho dala... Brent Burns, Max Pacioretty... letos chtějí postoupit dál....
Phlambo
All-Star
All-Star

Příspěvek od Phlambo »

Strome v Anaheimu, 5M na 5 let.
:evil4: :laughing6: :bootyshake: :laughing3:
DarkHelm
MVP
MVP

Příspěvek od DarkHelm »

Tah Hurricanes si místo Trochecka pořídili Maxe Paciorettyho, který musí na operaci achilovky a bude chybět cca 6 měsíců. Pešek. :mrgreen:
{[rangers/nyr-100-centennial.png]}
Odpovědět