Lancer píše: ↑15 úno 2022, 17:35
Zdá se mi to, nebo se ztratilo vlákno ke 48. zápasu? Totéž z webu se ztratil článek na stejné téma...
Něco se udát muselo, protože i Chytil s Foxem jsou jako zranění, a ty jsem také měnil. Zkusím support, jestli zareaguje.
Došlo k výpadku, jsou aktuálně obnoveny databáze z půlnoci. Ale měli by nám obnovit něco z před 15:30. Prý dnes.
Takže bych nic nového nezakládal, nevím, zda umí zmergovat dvě databáze.
Lancer píše: ↑15 úno 2022, 17:35
Zdá se mi to, nebo se ztratilo vlákno ke 48. zápasu? Totéž z webu se ztratil článek na stejné téma...
Něco se udát muselo, protože i Chytil s Foxem jsou jako zranění, a ty jsem také měnil. Zkusím support, jestli zareaguje.
Došlo k výpadku, jsou aktuálně obnoveny databáze z půlnoci. Ale měli by nám obnovit něco z před 15:30. Prý dnes.
Takže bych nic nového nezakládal, nevím, zda umí zmergovat dvě databáze.
OK.. to se občas může stát. Hlavní je, že si s tím dokážou poradit.. BTW díky za super rychlou reakci
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
DarkHelm píše: ↑21 říj 2023, 13:55
Z nějakého důvodu nechodí z fóra e-maily. Hledám.
Pokud něco potřebujete, raději pište forum@newyorkrangers.cz (a prosím o trpělivost).