Jedna taková otázka do davu stran Tomáše Galvase.
https://www.eliteprospects.com/player/7 ... mas-galvas
Draftovali byste Galvase?
Moderátor: DarkHelm
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Draftovali byste Galvase?
Otázkou je, zda nedraftovat cíleně spíš třeba Rusáky, když těm klukům obvykle akorát zničíme kariéru. 
Ale vážně, byl bych rád, kdybychom draftovali/přivedli i nějaké české hráče.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Já na něj nekoukám jako na Čecha, spíš jako levorukého obránce v moderním stylu, co organizaci dost chybí. Hodně jsem o něm přemýšlel, nemá úplně NHL výšku 178 cm, Fox má o pár víc. Galvás má to, co bohužel Fox nemá, dynamiku. Rychlost ve spojení se skillem a důrazem je to co vládne NHL. Galvas má dvě vlastnosti z těch tří (samozřejmě se může ukázat, že nejsou hlavně skill na potřebné úrovni). Třetí se těžko hodnotí, ale nikdy z něho nebude Gavrikov.J.K.Kožíšek píše: ↑17 led 2026, 10:17 Otázkou je, zda nedraftovat cíleně spíš třeba Rusáky, když těm klukům obvykle akorát zničíme kariéru.
-
Rezen10
- Opora týmu

Asi nedokážu posoudit výšku potenciálu v době draftu ale nebyl Jones v podstatě to stejný?mess píše: ↑17 led 2026, 10:26Já na něj nekoukám jako na Čecha, spíš jako levorukého obránce v moderním stylu, co organizaci dost chybí. Hodně jsem o něm přemýšlel, nemá úplně NHL výšku 178 cm, Fox má o pár víc. Galvás má to, co bohužel Fox nemá, dynamiku. Rychlost ve spojení se skillem a důrazem je to co vládne NHL. Galvas má dvě vlastnosti z těch tří (samozřejmě se může ukázat, že nejsou hlavně skill na potřebné úrovni). Třetí se těžko hodnotí, ale nikdy z něho nebude Gavrikov.J.K.Kožíšek píše: ↑17 led 2026, 10:17 Otázkou je, zda nedraftovat cíleně spíš třeba Rusáky, když těm klukům obvykle akorát zničíme kariéru.
ZUUKEEE !!! 
V 18 letech bych dokonce řekl lepší, ale ve 20 ti letech je Galvas mnohem dominatnější (viz MS do 20 let) a určitě lepší bruslařRezen10 píše: ↑17 led 2026, 20:00Asi nedokážu posoudit výšku potenciálu v době draftu ale nebyl Jones v podstatě to stejný?mess píše: ↑17 led 2026, 10:26Já na něj nekoukám jako na Čecha, spíš jako levorukého obránce v moderním stylu, co organizaci dost chybí. Hodně jsem o něm přemýšlel, nemá úplně NHL výšku 178 cm, Fox má o pár víc. Galvás má to, co bohužel Fox nemá, dynamiku. Rychlost ve spojení se skillem a důrazem je to co vládne NHL. Galvas má dvě vlastnosti z těch tří (samozřejmě se může ukázat, že nejsou hlavně skill na potřebné úrovni). Třetí se těžko hodnotí, ale nikdy z něho nebude Gavrikov.J.K.Kožíšek píše: ↑17 led 2026, 10:17 Otázkou je, zda nedraftovat cíleně spíš třeba Rusáky, když těm klukům obvykle akorát zničíme kariéru.