naše 1. volba

Diskuse o všem, co se týká Rangers. Zápasy, hráči, statistiky, spekulace o přestupech...

Moderátor: DarkHelm

Vyměnili byste za naši 1. volbu v letošním draftu předpoklad top3

ano za mladého hráče co už ukázal co umí
8
50%
ne nikdy
1
6%
ano za hráče pro první řadu na věku nezáleží
0
Žádná hlasování
ano jen za velmi zajímavého hráče, s tím že bychom i něco přidali
7
44%
ano za cokoliv
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 16

mess
MVP
MVP

naše 1. volba

Příspěvek od mess »

Napadlo mě jestli když se nám tak daří začleňovat top drafty do prvního týmu nezvážit možnou výměnu našeho výběru v 1. kole.
{[rangers/rangers.png]}
masly008
Stálý hráč
Stálý hráč

Re: naše 1. volba

Příspěvek od masly008 »

Vyměnit.
My prostě neumíme pracovat s tak mladými kluky.
Vyměnit za někoho kolem 24 kdo už je stálý člen 1-2 formace.
Třeba Berard :lol:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Samozřejmě výměna za mladého hráče, který už v NHL zazářil by bylo skvělé, ale někdo takový nemusí být vůbec k dispozici. Tak maximálně by asi byla možnost získat za draft nějakého hráče, který má potenciál, ale zároveň problémy jej naplnit (např. Wright), ale v takovém případě by se nám ta neúspěšnost v práci s mladými mohla stejně vymstít.
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

Dobrá možnost - propadne draftem a nám opět nezbyde nic jiného, než ho draftovat... udělal by to každý.

https://www.sport.cz/clanek/hokej-nhl-p ... .seznam.cz
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
Dun
Farmář
Farmář

Příspěvek od Dun »

Lancer píše: 05 úno 2026, 11:10 Dobrá možnost - propadne draftem a nám opět nezbyde nic jiného, než ho draftovat... udělal by to každý.

Hm, magor, ale třeba kdyby mohl pár let růst pod někým podobným jako Miller, tak by z toho mohl vyrůst hráč s dobrým Leadershipem (Lindros, Mess, Tkatchuci).. teda nekoukal jsem jestli má na to parametry, nebo jestli jde o křiklouna kolem 175cm.
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

Dun píše: 05 úno 2026, 12:00
Lancer píše: 05 úno 2026, 11:10 Dobrá možnost - propadne draftem a nám opět nezbyde nic jiného, než ho draftovat... udělal by to každý.

Hm, magor, ale třeba kdyby mohl pár let růst pod někým podobným jako Miller, tak by z toho mohl vyrůst hráč s dobrým Leadershipem (Lindros, Mess, Tkatchuci).. teda nekoukal jsem jestli má na to parametry, nebo jestli jde o křiklouna kolem 175cm.
Na Eliteprospects píšou 183 cm / 77 kg ... Tkachuci mají teď přes 90 kg
NYR need to play like they actually care. They need a culture change. This isn’t just from last games. This has shown throughout the last 3 or more seasons. I want people who bleed blue.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Draftujeme McKennu a pak ho zavřou na 20 let do vězení, to zní jako něco, co by se v Rangers mohlo stát. :E :drunken:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Dun píše: 05 úno 2026, 12:00 Hm, magor, ale třeba kdyby mohl pár let růst pod někým podobným jako Miller
Na hráče můžeme mít různé názory a je fakt, že všichni osobnost hráčů jen dodhadujeme z toho mála, co jako diváci/fanoušci vidíme. Ale jsou někde nějaké důkazy či náznaky Millerova leadershipu? Co z něj dělá toho dobrého vůdce v kabině? Protože já o Millerovi v tomhle ohledu spíš slyšel, že s ním byly často problémy (ať už údajné problémy s alkoholem nebo velké spory v kabině Vancouveru, kvůli nimž ho i rádi vyměnili k nám).

Je mi záhadou, proč zrovna z něj jsme udělali kapitána (Trocheck by se na tom dle mě hodil mnohonásobně lépe) a tak se neironicky ptám, jestli jsou nějaké argumenty pro Millerův leadership?
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

J.K.Kožíšek píše: 05 úno 2026, 14:10
Dun píše: 05 úno 2026, 12:00 Hm, magor, ale třeba kdyby mohl pár let růst pod někým podobným jako Miller
Na hráče můžeme mít různé názory a je fakt, že všichni osobnost hráčů jen dodhadujeme z toho mála, co jako diváci/fanoušci vidíme. Ale jsou někde nějaké důkazy či náznaky Millerova leadershipu? Co z něj dělá toho dobrého vůdce v kabině? Protože já o Millerovi v tomhle ohledu spíš slyšel, že s ním byly často problémy (ať už údajné problémy s alkoholem nebo velké spory v kabině Vancouveru, kvůli nimž ho i rádi vyměnili k nám).

Je mi záhadou, proč zrovna z něj jsme udělali kapitána (Trocheck by se na tom dle mě hodil mnohonásobně lépe) a tak se neironicky ptám, jestli jsou nějaké argumenty pro Millerův leadership?
Alkohol už je za ním, ve Vancouveru dost ryl do Petterssona, že nehraje tak jak má. To mi nepřijde moc hrozný, když vidím letošek u nás a v klidu fňukna {[rangers/jersey_93.png]} a totál pohodář {[rangers/jersey_10.png]} , tak to taky mohla bejt slušná ukňouranost Petterssona, čemuž by i nahrávali jeho výkony jako tahouna týmu.
{[rangers/rangers.png]}
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

McKenna byl dva roky dopředu jako totální 1. draftu, letos stagnoval po přechodu na universitu, ale po MS do 2 let má 2 body na zápas. Na MS do 20 byl produktivní, ale nijak dominantní podobně jako {[rangers/jersey_13.png]} ve své době. Stenberg je produktivní v dospělé SHL (v podstatě bod na zápas) a to tak, že takovou produktivitu neměl nikdo před ním a to dost (pokud si dobře vybavuji srovnání co jsem viděl v nedávné minulosti). Na Ms do 20 let se mi hodně líbil, ale také úplně moc nevyčníval z velmi vyspěle hrajícího celého švédského týmu. Dost mi připomíná Raymonda.
Další jsou pak dva beci s pravým držením hole Verhoeff a Reid, Prvně jmenovaný trochu klesl z 2. pozice Reid zase vyletěl během letošní sezóny. Lawrence v USHL dominantní , ale po přechodu do NCAA nic moc 1 bod z 9 zápasů, ale je to těžký přechod o dva levely, možná potřebuje jen čas. To je top 5 podle současných hodnocení.
{[rangers/rangers.png]}
Lancer
MVP
MVP

Příspěvek od Lancer »

mess píše: 05 úno 2026, 15:34 McKenna byl dva roky dopředu jako totální 1. draftu, letos stagnoval po přechodu na universitu, ale po MS do 2 let má 2 body na zápas. Na MS do 20 byl produktivní, ale nijak dominantní podobně jako {[rangers/jersey_13.png]} ve své době. Stenberg je produktivní v dospělé SHL (v podstatě bod na zápas) a to tak, že takovou produktivitu neměl nikdo před ním a to dost (pokud si dobře vybavuji srovnání co jsem viděl v nedávné minulosti). Na Ms do 20 let se mi hodně líbil, ale také úplně moc nevyčníval z velmi vyspěle hrajícího celého švédského týmu. Dost mi připomíná Raymonda.
Další jsou pak dva beci s pravým držením hole Verhoeff a Reid, Prvně jmenovaný trochu klesl z 2. pozice Reid zase vyletěl během letošní sezóny. Lawrence v USHL dominantní , ale po přechodu do NCAA nic moc 1 bod z 9 zápasů, ale je to těžký přechod o dva levely, možná potřebuje jen čas. To je top 5 podle současných hodnocení.
Aby byla šance, musí se změnit náš přístup k mladým. Musí se jim dát šance vyniknout i za cenu trápení. Ne cesta Chicaga, ale ne to co jsme předveli v nedávné minulosti.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Lancer píše: 05 úno 2026, 16:13
mess píše: 05 úno 2026, 15:34 McKenna byl dva roky dopředu jako totální 1. draftu, letos stagnoval po přechodu na universitu, ale po MS do 2 let má 2 body na zápas. Na MS do 20 byl produktivní, ale nijak dominantní podobně jako {[rangers/jersey_13.png]} ve své době. Stenberg je produktivní v dospělé SHL (v podstatě bod na zápas) a to tak, že takovou produktivitu neměl nikdo před ním a to dost (pokud si dobře vybavuji srovnání co jsem viděl v nedávné minulosti). Na Ms do 20 let se mi hodně líbil, ale také úplně moc nevyčníval z velmi vyspěle hrajícího celého švédského týmu. Dost mi připomíná Raymonda.
Aby byla šance, musí se změnit náš přístup k mladým. Musí se jim dát šance vyniknout i za cenu trápení. Ne cesta Chicaga, ale ne to co jsme předveli v nedávné minulosti.
Tak on když tady nebude Panarin, Trocheck tak máme do top 6 reálně {[rangers/jersey_93.png]} {[rangers/jersey_08.png]} {[rangers/jersey_13.png]} a Perreault tak ten prostor bude. {[rangers/jersey_42.png]} {[rangers/jersey_50.png]} by měli vyřešit 3. řadu. Otázkou je Othmann, kde bude jestli vůbec bude a kdo přijde, ale prostor by měl být. Snad nebudeme podepisovat nějakýho UFA borce bez potřebný kvality.
{[rangers/rangers.png]}
ivas
Veterán
Veterán

Příspěvek od ivas »

J.K.Kožíšek píše: 05 úno 2026, 14:06 Draftujeme McKennu a pak ho zavřou na 20 let do vězení, to zní jako něco, co by se v Rangers mohlo stát. :E :drunken:
:mrgreen:
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

McKenna udělal od MS do 20 let, kde nepůsopobil nijak skvěle, velké zlepšení v probíhající sezóně. Zatímco v úvodních 18 zápasech měl bilanci 4+15, po MS do 20 let za 10 zápasů 9+15, což je skoro 2,5 bodu na zápas. Solidní progres a návrat do boje o jedničku letošního draftu.
{[rangers/rangers.png]}
ivas
Veterán
Veterán

Příspěvek od ivas »

Offtopic. Sullivanuv rukopis na hre usa je zretelny :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

ivas píše: 22 úno 2026, 16:15 Offtopic. Sullivanuv rukopis na hre usa je zretelny :mrgreen:
Ale s perfektním gólmanem v kombinaci s někdy až neuvěřitelným zahazováním šancí Kanaďanů to nakonec fungovalo. :E

Třeba by jen stačilo, aby mu Drury přivedl Tkachucky s Eichelem a něco by vyhrál i s Rangers. :drunken:
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od JIM »

Jaká je naše aktuální šance získat Davida McKennu:
32. (52bodů) Vancouver 25,5 % Pozice a šance jsou již potvrzeny
31.(70) Chicago 13,5 %
30.(73) Calgary 11,5 %
29.(75) Rangers 9,5 %
28.(75) Seattle 8,5 %
27.(78) Florida 7,5 % Volba je chráněná v Top 10