Tým pro sezónu 2026-2027
Moderátor: DarkHelm
Re: Tým pro sezónu 2026-2027
Na Scheidera byla poptávka co jsem slyšel a četl cca 7 týmu a docela velká, to že hrál jak kopyto neznamená že bude k ničemu a budeme ho hnát pryč po tom fiasku co jsme melk letos. Dal bych mu určitě šanci, Kandreho jsme taky pakovali a bum, nejlepší obránce CAR v play off.
Mne to príde,že niekto z Rangers organzácie nebo nás fanúšikov stúpil do .....To snad ani není možný,aký sú chalani marný a kur...kariéry Top golmanom ako bol Henrik Lundqvist,či ted Shestyorkin.Jinde by užFirebeatz píše: ↑07 srp 2026, 18:10 Na Scheidera byla poptávka co jsem slyšel a četl cca 7 týmu a docela velká, to že hrál jak kopyto neznamená že bude k ničemu a budeme ho hnát pryč po tom fiasku co jsme melk letos. Dal bych mu určitě šanci, Kandreho jsme taky pakovali a bum, nejlepší obránce CAR v play off.
Kamarát mi povedal definici,čo je NHL ako vysvetliť nováčikom..NHL je hra väčšinou 20 hokejistov,ktorá sa hrá v Kanade a Amerike kde môžete vsadiť aj barák na to,že
nezískajú ani raz
kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano . ![NYR {[nhl/nyr.png]}](./images/smilies/nhl/nyr.png)
nezískajú ani raz Re: Tým pro sezónu 2026-2027
Kamarát mi povedal definici,čo je NHL ako vysvetliť nováčikom..NHL je hra väčšinou 20 hokejistov,ktorá sa hrá v Kanade a Amerike kde môžete vsadiť aj barák na to,že
nezískajú ani raz
kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano . ![NYR {[nhl/nyr.png]}](./images/smilies/nhl/nyr.png)
nezískajú ani raz
kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano .
Kamarát mi povedal definici,čo je NHL ako vysvetliť nováčikom..NHL je hra väčšinou 20 hokejistov,ktorá sa hrá v Kanade a Amerike kde môžete vsadiť aj barák na to,že Rangers } nezískajú ani raz
kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano .