Tým pro sezónu 2026-2027

Diskuse o všem, co se týká Rangers. Zápasy, hráči, statistiky, spekulace o přestupech...

Moderátor: DarkHelm

Odpovědět
Firebeatz
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Re: Tým pro sezónu 2026-2027

Příspěvek od Firebeatz »

Na Scheidera byla poptávka co jsem slyšel a četl cca 7 týmu a docela velká, to že hrál jak kopyto neznamená že bude k ničemu a budeme ho hnát pryč po tom fiasku co jsme melk letos. Dal bych mu určitě šanci, Kandreho jsme taky pakovali a bum, nejlepší obránce CAR v play off.
milos76
MVP
MVP

Příspěvek od milos76 »

Firebeatz píše: 07 srp 2026, 18:10 Na Scheidera byla poptávka co jsem slyšel a četl cca 7 týmu a docela velká, to že hrál jak kopyto neznamená že bude k ničemu a budeme ho hnát pryč po tom fiasku co jsme melk letos. Dal bych mu určitě šanci, Kandreho jsme taky pakovali a bum, nejlepší obránce CAR v play off.
Mne to príde,že niekto z Rangers organzácie nebo nás fanúšikov stúpil do .....To snad ani není možný,aký sú chalani marný a kur...kariéry Top golmanom ako bol Henrik Lundqvist,či ted Shestyorkin.Jinde by už {[nhl/stanley-cup.png]} isto získali.Toto čo píšeš,je proti tomu ...... :wink:
milos76
MVP
MVP

Příspěvek od milos76 »

Kamarát mi povedal definici,čo je NHL ako vysvetliť nováčikom..NHL je hra väčšinou 20 hokejistov,ktorá sa hrá v Kanade a Amerike kde môžete vsadiť aj barák na to,že {[nhl/lady-liberty.png]} nezískajú ani raz {[nhl/stanley-cup.png]} kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano . {[nhl/nyr.png]}
milos76
MVP
MVP

Příspěvek od milos76 »

Kamarát mi povedal definici,čo je NHL ako vysvetliť nováčikom..NHL je hra väčšinou 20 hokejistov,ktorá sa hrá v Kanade a Amerike kde môžete vsadiť aj barák na to,že {[nhl/lady-liberty.png]} nezískajú ani raz {[nhl/stanley-cup.png]} kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano . {[nhl/nyr.png]}
milos76
MVP
MVP

Příspěvek od milos76 »

Kamarát mi povedal definici,čo je NHL ako vysvetliť nováčikom..NHL je hra väčšinou 20 hokejistov,ktorá sa hrá v Kanade a Amerike kde môžete vsadiť aj barák na to,že {[nhl/lady-liberty.png]} nezískajú ani raz {[nhl/stanley-cup.png]} kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano .
milos76
MVP
MVP

Příspěvek od milos76 »

Kamarát mi povedal definici,čo je NHL ako vysvetliť nováčikom..NHL je hra väčšinou 20 hokejistov,ktorá sa hrá v Kanade a Amerike kde môžete vsadiť aj barák na to,že Rangers } nezískajú ani raz {[nhl/stanley-cup.png]} kým rôzne Floridy,Vegas Pens ,Tampy ano .
Odpovědět