Vítejte!
Moderátor: DarkHelm
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Vítejte!
Tato sekce fóra byla zřízena pro uchovávání videí, obrázků, fotek, wallpaperů, torrentů a jiných multimediálních souborů či odkazů na ně s tematikou Rangers. Má sloužit všem návštěvníkům k tomu, aby se mohli podívat na Rangers jinak než jen ve formě psaného textu.
Z tohoto důvodu zde nebude tolerována jakákoliv diskuse. Malou výjimkou (opravdu malou) bude tento thread. V příspěvcích uvádějte buď samotné obrázky, či odkazy. U odkazů je možný a vhodný také stručný popis.
Pokud máte návrhy na jiné uspořádání sekce, na vytvoření a zařazení dalších threadů nebo jiné nápady, hoďte je sem a já nad tím popřemýšlím.
Doufám, že se to tu začne brzy plnit.
===============================================
Edit - Ranger:
Povedlo se mi zprovoznit zobrazování videa z YouTube. Pokud to chcete používat, klikněte při psaní příspěvku nahoře na tlačítko YouTube a následně vložte URL adresu videa (ne to, co je na YouTube v kolonce embed, ale prostě adresu z adresního řádku).
Z tohoto důvodu zde nebude tolerována jakákoliv diskuse. Malou výjimkou (opravdu malou) bude tento thread. V příspěvcích uvádějte buď samotné obrázky, či odkazy. U odkazů je možný a vhodný také stručný popis.
Pokud máte návrhy na jiné uspořádání sekce, na vytvoření a zařazení dalších threadů nebo jiné nápady, hoďte je sem a já nad tím popřemýšlím.
Doufám, že se to tu začne brzy plnit.
===============================================
Edit - Ranger:
Povedlo se mi zprovoznit zobrazování videa z YouTube. Pokud to chcete používat, klikněte při psaní příspěvku nahoře na tlačítko YouTube a následně vložte URL adresu videa (ne to, co je na YouTube v kolonce embed, ale prostě adresu z adresního řádku).
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
-
Rangers_68
- Veterán

- Bydliště: Jindř.Hradec a příležitostně v Amazonských pralesích! :)
- Kontaktovat uživatele:
-
Ranger Tomáš
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
-
JohnnyKomos
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vítejte!
Prosím poradte mi kde najdu nějaký motivy (themes) NYR¨
díky
díky
Satherovi ať někdo vystřílí mozek ! Jágr je taky ***** !
-
Kesey
na Florenci, nastupiste 24, pod treti lavickou z prava, kde sedi ta slecna v cepisi s velkou cervenou bambuliJohnnyKomos píše:Prosím poradte mi kde najdu nějaký motivy (themes) NYR¨
díky
Postup jsem připojil taky k úvodnímu příspěvku.
Postup jsem připojil taky k úvodnímu příspěvku.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Super napad..opet krok v pred
-
JohnnyKomos
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
[quote="Kesey"][quote="JohnnyKomos"]Prosím poradte mi kde najdu nějaký motivy (themes) NYR¨
díky :nyr:[/quote] na Florenci, nastupiste 24, pod treti lavickou z prava, kde sedi ta slecna v cepisi s velkou cervenou bambuli :| vesele vanoce :E[/quote]
jo díky
díky :nyr:[/quote] na Florenci, nastupiste 24, pod treti lavickou z prava, kde sedi ta slecna v cepisi s velkou cervenou bambuli :| vesele vanoce :E[/quote]
jo díky
Ne že by to bylo nějak podstatné, ale v této sekci (Rangers multimédia) z nějakého důvodu kromě administrátorů stále nelze používat smajlíky a příspěvky jsou bez podpisu a nezapočítávají se.

![NYR 100 {[rangers/nyr-100-centennial.png]}](./images/smilies/rangers/nyr-100-centennial.png)