Oslavujme!!!! :-DDDDD
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Oslavujme!!!! :-DDDDD
Jak sis mohl myslet, že je starší? 
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
-
Čermi
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
No já nevim, já jsem tady začal víc přispívat spíš až v době, kdy už vaše slavná spammingová éra končila, takže jsem si Višničku moc nepamatoval, z čehož jsem usoudil že je asi už starší a nemá na to čas...nvm, prostě mi to tak přišlo.J.K.Kožíšek píše:Jak sis mohl myslet, že je starší?
http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw
Who would believe him then?...
Jo, ale pro Kožicha bylo i těch 15,16 už docela dost starý.Čermi píše:No já nevim, já jsem tady začal víc přispívat spíš až v době, kdy už vaše slavná spammingová éra končila, takže jsem si Višničku moc nepamatoval, z čehož jsem usoudil že je asi už starší a nemá na to čas...nvm, prostě mi to tak přišlo.J.K.Kožíšek píše:Jak sis mohl myslet, že je starší?
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ach jo, člověk se pro vás nechá vyfotit jako transvestita a vy ho stejně považujete za pedofila. Vám se nedá zavděčit. 
Všechno nejlepší Višničko!

My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Já už přál na facebooku. 
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem moje pekné dodatočne..J.K.Kožíšek píše:Višnička má narozeniny, blahopřejeme!
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Sľubujem že sa tu budem zastavovať čoraz častejšie...Čermi píše:Ona se určitě vrátila jen kvůli tomu a pak nám zase utečeJ.K.Kožíšek píše:Višnička má narozeniny, blahopřejeme!
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
No to teda nie a dúfam, že budem ômcť osláviť aj s vami v čo najlbižšej dobe tu na fóre...J.K.Kožíšek píše:To je jasný, osmnáctiny mockrát za život neslavíš.
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Ja neviem kto má koľko rokov..ale ja mám dnes osemnásť...to je na tom zaujímavé...Som rada za všetkých čo si spomenuli..cenním si to a špeciálne od vás všetkých...V mojom živote pre mňa znamenáte a znamenali ste veľmi veľa...Čermi píše:Višničce je teprve 18? Já myslel že je staršíJ.K.Kožíšek píše:To je jasný, osmnáctiny mockrát za život neslavíš.Doteď jsem si myslel že jsem tady po Mišónovi a Collinovi nejmladší...
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
nevzyerám tak na dvadsať?J.K.Kožíšek píše:Jak sis mohl myslet, že je starší?
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
V najbližšej dobe pri stretnutí slávnych spammerov sa musíme lepšie spoznať..Čermi píše:No já nevim, já jsem tady začal víc přispívat spíš až v době, kdy už vaše slavná spammingová éra končila, takže jsem si Višničku moc nepamatoval, z čehož jsem usoudil že je asi už starší a nemá na to čas...nvm, prostě mi to tak přišlo.J.K.Kožíšek píše:Jak sis mohl myslet, že je starší?
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
Hlavne že 13 ročná bola pre neho akurát...damik1 píše:Jo, ale pro Kožicha bylo i těch 15,16 už docela dost starý.Čermi píše:No já nevim, já jsem tady začal víc přispívat spíš až v době, kdy už vaše slavná spammingová éra končila, takže jsem si Višničku moc nepamatoval, z čehož jsem usoudil že je asi už starší a nemá na to čas...nvm, prostě mi to tak přišlo.J.K.Kožíšek píše:Jak sis mohl myslet, že je starší?
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
ďakujem aj tu aj na facebooku...Mišón píše:Všechno nejlepší Višničko!![]()
![]()
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
ďakujem, dúfam že som aj odpovedala..teda včera večer určite..Collin píše:Já už přál na facebooku.
-
Čermi
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Jen co odmaturuju tak budu mít na spamování spoooustu časuvisnicka81 píše:V najbližšej dobe pri stretnutí slávnych spammerov sa musíme lepšie spoznať..Čermi píše:No já nevim, já jsem tady začal víc přispívat spíš až v době, kdy už vaše slavná spammingová éra končila, takže jsem si Višničku moc nepamatoval, z čehož jsem usoudil že je asi už starší a nemá na to čas...nvm, prostě mi to tak přišlo.J.K.Kožíšek píše:Jak sis mohl myslet, že je starší?
-
hokejka91
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
A od teď to bude jen a jen lepší, pak na vejšce o zkouškovým je taky na všechno hromada času... kromě studia tedaČermi píše:Jen co odmaturuju tak budu mít na spamování spoooustu času
PARDUBICE!!!Ceterum autem censeo Spartam esse delendam... A taky že byla
-
Čermi
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Já budu mít zkouškový týden (ano, jeden týden) takže moc času mít nebudu...hokejka91 píše:A od teď to bude jen a jen lepší, pak na vejšce o zkouškovým je taky na všechno hromada času... kromě studia tedaČermi píše:Jen co odmaturuju tak budu mít na spamování spoooustu času
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
To tak, určitě budeš vymetat putyky až do... no vlastně až do konce studia na vysoké.Čermi píše:Jen co odmaturuju tak budu mít na spamování spoooustu času
Nejvíc času na spamování budeš mít během svaťáku, tak ten čas nepromarni, obzvlášť ne nějakým učením!
-
visnicka81
- MVP

- Kontaktovat uživatele:
No paráááda...To je len a len dobré...Čermi píše:Jen co odmaturuju tak budu mít na spamování spoooustu časuvisnicka81 píše:V najbližšej dobe pri stretnutí slávnych spammerov sa musíme lepšie spoznať..