REKORDY NA FÓRU
-
Sexikočička
- Veterán

- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Re: REKORDY NA FÓRU
né pro měSexikočička píše:problem?
-
Sexikočička
- Veterán

je to problém vůbec por někoho?jp píše:né pro měSexikočička píše:problem?
Let's go Rangers!
NeSexikočička píše:je to problém vůbec por někoho?jp píše:né pro měSexikočička píše:problem?
-
Sexikočička
- Veterán

- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
pro tebe. zkracuje se ti doba na fóru, než dostaneš ban.Sexikočička píše:je to problém vůbec por někoho?jp píše:né pro měSexikočička píše:problem?
pro kožicha je jeho rekord totiž tak důležitý, že jde i přes mrtvoly (i mrtvoly kočiček)... obrazně řečeno samozřejmě. fyzické újmy se nemusíš bát... snad
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
To by mohla za domácí úkol vypočítat Sexikočička.jp píše:pokud kožíšek zvládne z výše uvedené rovnice vypočítat x, zjistí, kdy má dát té svojí (nikoliv mému druhému účtu) ban, aby ho nepřekonala v počtu příspěvků na tomto fóru. a to za předpokladu, že si oba udžíte současné tempo příspěvků za den
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Kožich se rád nechá překonat.Sexikočička píše:a pro kožicha taky ne, protože by to měl spočítaný
-
Sexikočička
- Veterán

já mám matiky už dostJ.K.Kožíšek píše:To by mohla za domácí úkol vypočítat Sexikočička.jp píše:pokud kožíšek zvládne z výše uvedené rovnice vypočítat x, zjistí, kdy má dát té svojí (nikoliv mému druhému účtu) ban, aby ho nepřekonala v počtu příspěvků na tomto fóru. a to za předpokladu, že si oba udžíte současné tempo příspěvků za den
Let's go Rangers!
-
Sexikočička
- Veterán

a to, že je pro něj důležitej nějakej rekord, to má blbý, protože by spíš byl potom mrtvola on než já...
Let's go Rangers!
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
To není pravda. Některé rekordy vůbec nevlastním (např. příspěvky za měsíc myslím apod.) a upřímně - jsem za to rád.jp píše:pro kožicha je jeho rekord totiž tak důležitý, že jde i přes mrtvoly (i mrtvoly kočiček)... obrazně řečeno samozřejmě. fyzické újmy se nemusíš bát... snad
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
já mluvím o rekordu v počtu příspěvkůJ.K.Kožíšek píše:To není pravda. Některé rekordy vůbec nevlastním (např. příspěvky za měsíc myslím apod.) a upřímně - jsem za to rád.jp píše:pro kožicha je jeho rekord totiž tak důležitý, že jde i přes mrtvoly (i mrtvoly kočiček)... obrazně řečeno samozřejmě. fyzické újmy se nemusíš bát... snad
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Bych jenom ocenil, kdyby tu bylo tak živo, že by mě někdo překonal. A klidně, ať mě někdo překoná i v počtu článků a především zápasových reportů na webu, to bych byl v sedmém nebi. 
-
Sexikočička
- Veterán

to se nemáš na co těšitJ.K.Kožíšek píše:Bych jenom ocenil, kdyby tu bylo tak živo, že by mě někdo překonal. A klidně, ať mě někdo překoná i v počtu článků a především zápasových reportů na webu, to bych byl v sedmém nebi.
Let's go Rangers!
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
to říkáš teď, je teprve druhý den. ale až začne člověku téct do bot.. pak se teprve pozná ten pravý charakterJ.K.Kožíšek píše:Kožich se rád nechá překonat.Sexikočička píše:a pro kožicha taky ne, protože by to měl spočítaný
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Já náhodou Sexikočičce nějaký hezký rekord přeju. 
-
Sexikočička
- Veterán

protože se jí bojíš?J.K.Kožíšek píše:Já náhodou Sexikočičce nějaký hezký rekord přeju.
Let's go Rangers!
To se pozná GentlemanJ.K.Kožíšek píše:Já náhodou Sexikočičce nějaký hezký rekord přeju.
-
Sexikočička
- Veterán

on?tall píše:To se pozná GentlemanJ.K.Kožíšek píše:Já náhodou Sexikočičce nějaký hezký rekord přeju.
Let's go Rangers!
Tak jedině tady na foru osobně ho neznámSexikočička píše:on?tall píše:To se pozná GentlemanJ.K.Kožíšek píše:Já náhodou Sexikočičce nějaký hezký rekord přeju.