Nové fórum

Pište svoje názory, náměty i kritiku k těmto stránkám a fóru. Můžete se rovněž stát přispěvatelem nebo poslat jakékoliv svoje materiály o Rangers.

Moderátor: DarkHelm

Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Nové fórum

Příspěvek od Ranger »

V rámci opatření k lepšímu zabezpečení stránek po poslední katastrofě jsem nainstaloval nejnovější verzi fóra phpBB3. Mělo by to mít i spoustu dalších výhod, možná bude potřeba něco vyladit, ale prosím, aby to tu nikdo rovnou neodsuzoval jen proto, že to vypadá malinko jinak. Určitě to tu bude jedině lepší.

Pokud by se vám to někomu zobrazovalo v angličtině, klikněte si vlevo nahoře na Uživatelský panel -> Nastavení a nastavte si tam češtinu.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové fórum

Příspěvek od Ranger »

Už zjišťuju nějaký novinky. Vypadá to na možnost odesílání ještě hezčích a barevnějších příspěvků... :D

Dál je tu možnost připojit k příspěvku malej soubor a nahrát ho přímo na fórum - to je vhodný hlavně pro posílání menších obrázků (nastaveno je maximum 256 kB).

Kliknutím na vykřičník můžete upozornit na příspěvek porušující pravidla.

Moderátoři můžou uživatelům udělovat jedno i víc napomenutí a snadno je banovat :E

Určitě je tu toho spousta dalšího... :wink:
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

No nevím,je to změna,bude chviličku trvat než si zvyknu ale určitě se mi to líbí :thumbright:
Kesey

Příspěvek od Kesey »

me se to tu libi...mam ale pocit, ze neni mozny citovat jiny prispevky. btw dozvime se nekde, co se stalo, ze stranky tak dlouho nefungovaly?? ja uz zacinal premyslet, jestli se nesoudite s nyr.com, protoze chteji mit vlastni domenu v cesku :roll: - takovy silenosti me uz napadaly...
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Kesey píše:me se to tu libi...mam ale pocit, ze neni mozny citovat jiny prispevky. btw dozvime se nekde, co se stalo, ze stranky tak dlouho nefungovaly?? ja uz zacinal premyslet, jestli se nesoudite s nyr.com, protoze chteji mit vlastni domenu v cesku :roll: - takovy silenosti me uz napadaly...
Prostě havárie serveru, přesná příčina se zjišťuje.

Citovat samozřejmě jde - tlačítko je vpravo dole u každého příspěvku :wink: A použití citací tu rozhodně vypadá víc přehledně.
Tyranus
All-Star
All-Star

Příspěvek od Tyranus »

Ó,moc hezký :thumbright:
...
jp
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jp »

Mně se to taky moc líbí, víc než ten minulej, jen by mne zajímalo, jestli si na ten novej design zvyknu než bude další havárie a Ranger nainstaluje php4 :lol:
Přema
Bitkař ze 4. řady
Bitkař ze 4. řady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Přema »

Celkem mě to překvapilo ale jsem spokojen možná bych trochu změnil odstín je to moc šedý.Časem si zvyknu(budu muset) :D
smallhouse
All-Star
All-Star

Příspěvek od smallhouse »

Mně se to líbí moc.

Jen včera jsem s tím měl celkm problém, když text s avatary měl prohozené strany. Na to se zvykalo blbě, ale teď je vše jak má být. :thumbright:
Phlambo
All-Star
All-Star

Příspěvek od Phlambo »

co znamenaji ty tecky na ikonach u nekterych vlaken??? :study:
:evil4: :laughing6: :bootyshake: :laughing3:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Phlambo píše:co znamenaji ty tecky na ikonach u nekterych vlaken??? :study:
Řekl bych, že to označuje témata, kam jsi ty sám příspěl.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Ranger píše:
Phlambo píše:co znamenaji ty tecky na ikonach u nekterych vlaken??? :study:
Řekl bych, že to označuje témata, kam jsi ty sám příspěl.
Tak je to asi něco jinýho, ale nevím co...
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Ranger píše:Už zjišťuju nějaký novinky. Vypadá to na možnost odesílání ještě hezčích a barevnějších příspěvků... :D
Ještě že jsem toho Johnnyho zabanoval... Radši ani nechci vědět, co by dokázal vykouzlit s takovouto paletou barev :mrgreen:
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

BTW, když už tu máme to nové fórum, stálo by za úvahu zvýšit počet příspěvků, které se v tématu zobrazují na jedné stránce. Snad na všech fórech co znám je to víc než zdejších 15... Osobně bych to zvedl tak na 25 či 30 postů na stránku.
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Mně zase vrtá hlavou,jakto že všichni kromě mě,Mišóna,Kožíška a Višničky,mají v profilu položky "Nejvíce aktivní fórum" a "Nejvíce aktivní téma" :lol: :drunken:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

J.K.Kožíšek píše:
Ranger píše:Už zjišťuju nějaký novinky. Vypadá to na možnost odesílání ještě hezčích a barevnějších příspěvků... :D
Ještě že jsem toho Johnnyho zabanoval... Radši ani nechci vědět, co by dokázal vykouzlit s takovouto paletou barev :mrgreen:
Já jsem uvažoval, že by Johnny mohl dostat milost, nějakou adminskou amnestii u příležitosti znovuzprovoznění stránek. On totiž vede únorovou Tipovačku :E
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

J.K.Kožíšek píše:BTW, když už tu máme to nové fórum, stálo by za úvahu zvýšit počet příspěvků, které se v tématu zobrazují na jedné stránce. Snad na všech fórech co znám je to víc než zdejších 15... Osobně bych to zvedl tak na 25 či 30 postů na stránku.
Tak tady jsem jasně proti, jednak si nejsem jistej, jestli by to vůbec byl posun k dobrýmu (mně to při 15 příspěvcích na stránku připadá tak akorát, v rámci možností přehledný a bez nesmyslně dlouhejch stránek) a hlavně zvýšení počtu příspěvků na stránku by znamenalo jedinou věc: zvýšení nároků na databázi. Víme, jak je to křehký, takže já bych si s tím v tomhle směru radši nezahrával, i když by to s největší pravděpodobností snad nic nezpůsobilo.
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Collin píše:Mně zase vrtá hlavou,jakto že všichni kromě mě,Mišóna,Kožíška a Višničky,mají v profilu položky "Nejvíce aktivní fórum" a "Nejvíce aktivní téma" :lol: :drunken:
phpBB3 skrývá spoustu záhad, na který nezná odpověď ani admin :drunken:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Myslím, že další výraznou výhodou phpBB3 je, že když je v nějakým tématu novej příspěvek a kliknete si na oranžovej obdélníček, tak vás to vždycky přenese rovnou na začátek opravdu nových příspěvků, zatímco v phpBB2 to vždycky házelo na příspěvek, kterej byl novej při začátku příslušnýho prohlížení fóra ("session"), i když v průběhu toho prohlížení už ho člověk dávno přečetl.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Ranger píše:Já jsem uvažoval, že by Johnny mohl dostat milost, nějakou adminskou amnestii u příležitosti znovuzprovoznění stránek. On totiž vede únorovou Tipovačku :E
no klidně mu tu milost dej, já v podstatě nejsem proti. On bude měsíc celkem v klidu, potom udělá nějakej velkej bordel, já se u toho krásně zasměju a potom ho zase zabanuju, takže ho klidně odbanuj ;)
Odpovědět