Možná to od určitého počtu příspěvků nezvládá...Ranger píše:phpBB3 skrývá spoustu záhad, na který nezná odpověď ani adminCollin píše:Mně zase vrtá hlavou,jakto že všichni kromě mě,Mišóna,Kožíška a Višničky,mají v profilu položky "Nejvíce aktivní fórum" a "Nejvíce aktivní téma"![]()
Nové fórum
Moderátor: DarkHelm
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové fórum
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Dobře, Johnny odbanovánJ.K.Kožíšek píše:no klidně mu tu milost dej, já v podstatě nejsem proti. On bude měsíc celkem v klidu, potom udělá nějakej velkej bordel, já se u toho krásně zasměju a potom ho zase zabanuju, takže ho klidně odbanujRanger píše:Já jsem uvažoval, že by Johnny mohl dostat milost, nějakou adminskou amnestii u příležitosti znovuzprovoznění stránek. On totiž vede únorovou Tipovačku
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
DaTeL bude mít radost. Snad si už konečně někoho bude moci zabanovat.Ranger píše:Dobře, Johnny odbanovánJinak koukám, že teď tam máme i možnosti časových banů od 30 minut přes týden až po trvalý
BTW, když už jsi Johnnyho odbanoval, tak by mu o tom asi někdo měl poslat zprávu, aby to věděl
On na to přijde sámJ.K.Kožíšek píše:DaTeL bude mít radost. Snad si už konečně někoho bude moci zabanovat.Ranger píše:Dobře, Johnny odbanovánJinak koukám, že teď tam máme i možnosti časových banů od 30 minut přes týden až po trvalý
BTW, když už jsi Johnnyho odbanoval, tak by mu o tom asi někdo měl poslat zprávu, aby to věděl
Asi bych si měl dávat bachaJ.K.Kožíšek píše:DaTeL bude mít radost. Snad si už konečně někoho bude moci zabanovat.Ranger píše:Dobře, Johnny odbanovánJinak koukám, že teď tam máme i možnosti časových banů od 30 minut přes týden až po trvalý
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že je to chyba. Ten útok na stránky jistě objednal on!!!Ranger píše:Já jsem uvažoval, že by Johnny mohl dostat milost, nějakou adminskou amnestii u příležitosti znovuzprovoznění stránek. On totiž vede únorovou Tipovačku
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Hele a když jsem se teď dostal v únorové tipovačce do vedení, můžu ho opět zabanovat?Ranger píše:Já jsem uvažoval, že by Johnny mohl dostat milost, nějakou adminskou amnestii u příležitosti znovuzprovoznění stránek. On totiž vede únorovou Tipovačku
Já bych mu dal aspoň šanci, aby se projevil. Až zase začne dělat bordel, můžeme na něm aspoň vyzkoušet systém napomenutíJ.K.Kožíšek píše:Hele a když jsem se teď dostal v únorové tipovačce do vedení, můžu ho opět zabanovat?Ranger píše:Já jsem uvažoval, že by Johnny mohl dostat milost, nějakou adminskou amnestii u příležitosti znovuzprovoznění stránek. On totiž vede únorovou Tipovačku
BTW,nick Rangera má hnědou barvu jako hlavní admin,jakto,že Kožíšek,DaTeL,...nemají nick zelený jako moderátoři? 
To už jsme večer řešili, je to jedna ze záhaz phpBB3, kterou jsem nedovedl vyřešitCollin píše:BTW,nick Rangera má hnědou barvu jako hlavní admin,jakto,že Kožíšek,DaTeL,...nemají nick zelený jako moderátoři?
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Já chci zezelenat!Ranger píše:To už jsme večer řešili, je to jedna ze záhaz phpBB3, kterou jsem nedovedl vyřešitCollin píše:BTW,nick Rangera má hnědou barvu jako hlavní admin,jakto,že Kožíšek,DaTeL,...nemají nick zelený jako moderátoři?Klikni si na skupinu Globální moderátoři, oba jsem tam přidal, oba pořád nejsou zelení.
Dej pusu Bursíkovi a vol Švejnara, pak možnáJ.K.Kožíšek píše:Já chci zezelenat!Ranger píše:To už jsme večer řešili, je to jedna ze záhaz phpBB3, kterou jsem nedovedl vyřešitCollin píše:BTW,nick Rangera má hnědou barvu jako hlavní admin,jakto,že Kožíšek,DaTeL,...nemají nick zelený jako moderátoři?Klikni si na skupinu Globální moderátoři, oba jsem tam přidal, oba pořád nejsou zelení.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Koho si líbal ty že jseš rudej?Ranger píše:Dej pusu Bursíkovi a vol Švejnara, pak možnáJ.K.Kožíšek píše:
Já chci zezelenat!
Já volím kandidátku KSČM na prezidenta republiky Janu BobošíkovouJ.K.Kožíšek píše:Koho si líbal ty že jseš rudej?Ranger píše:Dej pusu Bursíkovi a vol Švejnara, pak možnáJ.K.Kožíšek píše:
Já chci zezelenat!
-
scarabeus
- Bitkař ze 4. řady

- Kontaktovat uživatele:
Máš recht, když bordel, tak s pořádnou kur.vou v čeleRanger píše:Já volím kandidátku KSČM na prezidenta republiky Janu Bobošíkovou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I´m still alive
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Navrhoval bych instalaci nových barev na fórum. Pokud je tedy možné témata sehnat. Každý by si tak vyladil fórum do svých oblíbených barev.
Rangers 4ever!
-- Brian Leetch
-- Brian Leetch
Nevím jak ty/vy, ale já jsem se stávajcím vzhledem spokojený.DaTeL píše:Navrhoval bych instalaci nových barev na fórum. Pokud je tedy možné témata sehnat. Každý by si tak vyladil fórum do svých oblíbených barev.
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Já myslím, že barva není důležitá a jinak se pro mě v podstatě nic nezměnilo. TakžeMišón píše:Nevím jak ty/vy, ale já jsem se stávajcím vzhledem spokojený.DaTeL píše:Navrhoval bych instalaci nových barev na fórum. Pokud je tedy možné témata sehnat. Každý by si tak vyladil fórum do svých oblíbených barev.
Tak s barvami jsem naprosto spokojený,šedá a "namodralá" mi sedí a zvykl jsem si na ně.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
No a já bych zase rád měl alespoň jednu alternativu v tmavě modré barvě, protože je to lepší u notebookových LCD.
Rangers 4ever!
-- Brian Leetch
-- Brian Leetch