Já nevím, je to opravdu nutný? Já to taky čtu na notebooku a problém nevidím. Tak nějak jsem neplánoval instalaci alternativních vzhledů, jsem rád, že to vypadá víceméně stejně jako dřív, a ostatní asi vesměs takyDaTeL píše:No a já bych zase rád měl alespoň jednu alternativu v tmavě modré barvě, protože je to lepší u notebookových LCD.
Nové fórum
Moderátor: DarkHelm
Re: Nové fórum
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
LenochodeRanger píše:Já nevím, je to opravdu nutný? Já to taky čtu na notebooku a problém nevidím. Tak nějak jsem neplánoval instalaci alternativních vzhledů, jsem rád, že to vypadá víceméně stejně jako dřív, a ostatní asi vesměs takyDaTeL píše:No a já bych zase rád měl alespoň jednu alternativu v tmavě modré barvě, protože je to lepší u notebookových LCD.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jóóóóóó!!! MUHEHE!!! Jupí!!!

Jsem ZELENEJ!!!

A DaTeLovi neřeknu jak jsem to udělal

Jsem ZELENEJ!!!
A DaTeLovi neřeknu jak jsem to udělal
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Kožichu, tvoji pomoc nepotřebuji
Btw přišel jsem na to během minuty
Rangers 4ever!
-- Brian Leetch
-- Brian Leetch
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Ale ještě musím přijít na způsob, jak sám sebe zabanovat. Ve starým fóru jsem to uměl 
- Přílohy
-
- ban.jpg (96.08 KiB) Zobrazeno 12122 x
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Gratuluju.Další tajemství nového fóra se odkryloJ.K.Kožíšek píše:Jóóóóóó!!! MUHEHE!!! Jupí!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem ZELENEJ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
A DaTeLovi neřeknu jak jsem to udělal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
-
JohnnyKomos
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Tohle forum je hnusný, tamto bylo přehlednější a leší.
Satherovi ať někdo vystřílí mozek ! Jágr je taky ***** !
A předtím než jsi se tu objevil tak bylo ještě hezčíJohnnyKomos píše:Tohle forum je hnusný, tamto bylo přehlednější a leší.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
damik1 píše:A předtím než jsi se tu objevil tak bylo ještě hezčíJohnnyKomos píše:Tohle forum je hnusný, tamto bylo přehlednější a leší.
Jinak mně se líbilo to starý, ale líbí se mi i to nový, takže je mi to vlastně jedno
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Můžu se zeptat v čem?JohnnyKomos píše:Tohle forum je hnusný, tamto bylo přehlednější a leší.
Jinak mám pocit, že tebe to stejně moc dlouho trápit nebude...
Gratuluju vám oběma, zelenáči... taky by mě celkem zajímalo, jak jste to udělaliDaTeL píše:Kožichu, tvoji pomoc nepotřebuji![]()
![]()
![]()
-
Rangers_68
- Veterán

- Bydliště: Jindř.Hradec a příležitostně v Amazonských pralesích! :)
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkný fórum.
A ty Johnny,
...no comment.
každá změna je o zvyku, no problem with that 
and that is the way how the cookie tastes!!
Let us go RANGERS!!
Let us go RANGERS!!
Teď jsem si všim takové maličkosti, zobrazování threadů, například těch zápasových s novým fórem rapidně kleslo. Na starém fóru to bylo třeba až 10 000 zobrazení a teď je to nějakých 500-1000. Čím to je? 
Collin píše:Teď jsem si všim takové maličkosti, zobrazování threadů, například těch zápasových s novým fórem rapidně kleslo. Na starém fóru to bylo třeba až 10 000 zobrazení a teď je to nějakých 500-1000. Čím to je?
tože se asi nepočítá každej refresh
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
-
Ranger Tomáš
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Já bych měl dotaz...jde teď nějak udělat aby se odkaz, který uvedu ve svém příspěvku otevřel sám v novém okně/panelu? 
Tak na ten odkaz klikni pravym tlačítkem a dej ,,OTEVŘÍT V NOVÉM OKNĚ"Ranger Tomáš píše:Já bych měl dotaz...jde teď nějak udělat aby se odkaz, který uvedu ve svém příspěvku otevřel sám v novém okně/panelu?
My heart has blue color...true blue... 
starej dobrej explorerMišón píše:Tak na ten odkaz klikni pravym tlačítkem a dej ,,OTEVŘÍT V NOVÉM OKNĚ"Ranger Tomáš píše:Já bych měl dotaz...jde teď nějak udělat aby se odkaz, který uvedu ve svém příspěvku otevřel sám v novém okně/panelu?
and that is the way how the cookie tastes!!
Let us go RANGERS!!
Let us go RANGERS!!
BTW, co znamenají tyhle "věci" mezi Registrovanými uživateli v položce "Kdo je online"...
Např. "Google Adsense [Bot], smallhouse, Yahoo [Bot]"
Že to tu procházejí roboti Googlu a Yahoo, aby si zdejší moudra mohl dohledat celej světCollin píše:BTW, co znamenají tyhle "věci" mezi Registrovanými uživateli v položce "Kdo je online"...