Co na Johnnyho Komoska asi říkaj v Japonsku?Ranger píše:Že to tu procházejí roboti Googlu a Yahoo, aby si zdejší moudra mohl dohledat celej světCollin píše:BTW, co znamenají tyhle "věci" mezi Registrovanými uživateli v položce "Kdo je online"...
Např. "Google Adsense [Bot], smallhouse, Yahoo [Bot]"
Nové fórum
Moderátor: DarkHelm
Re: Nové fórum
...
Díky, no super, jen ať si nás najdou.Ranger píše:Že to tu procházejí roboti Googlu a Yahoo, aby si zdejší moudra mohl dohledat celej světCollin píše:BTW, co znamenají tyhle "věci" mezi Registrovanými uživateli v položce "Kdo je online"...
Např. "Google Adsense [Bot], smallhouse, Yahoo [Bot]"
Jen ať si nás najdou, jak řekl Collin...ale nikdy nás nedostanou!!!

My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Nam se na nej krouti jen pusa a oni znej jsou sikmooky a zloutnou:)Tyranus píše:Co na Johnnyho Komoska asi říkaj v Japonsku?Ranger píše:Že to tu procházejí roboti Googlu a Yahoo, aby si zdejší moudra mohl dohledat celej světCollin píše:BTW, co znamenají tyhle "věci" mezi Registrovanými uživateli v položce "Kdo je online"...
Např. "Google Adsense [Bot], smallhouse, Yahoo [Bot]"![]()
![]()
![]()
Jak to, že se u některých profilů zobrazuje Nejvíce aktivní fórum a Nejvíce aktivní téma a u některých ne?
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Domnívám se, že se to zobrazuje jenom u lidí kteří mají pod 5000 příspěvků.damik1 píše:Jak to, že se u některých profilů zobrazuje Nejvíce aktivní fórum a Nejvíce aktivní téma a u některých ne?
Pokud by to nezapříčinilo zhroucení serveru, tak by nebylo od věci zkusit zařídit, aby se to zobrazovalo u všech.
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
-
JohnnyKomos
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, jak mám udělat, aby se mi zobrazili ty videa z youtube ? najdu to dám to sem a pak nevim jak dál
Satherovi ať někdo vystřílí mozek ! Jágr je taky ***** !
-
Přema
- Bitkař ze 4. řady

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych si dát na své stránky banner těchto stránek.
Jak na to ?
Díky
Jak na to ?
Díky
Naši ikonku máme třeba na hlavní stránce v levým sloupci dole, stačí stáhnout a nalinkovat na násPřema píše:Chtěl bych si dát na své stránky banner těchto stránek.
Jak na to ?
Díky
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
Po šesti letech došlo k aktualizaci fóra
Jde o skok z verze 3.0.0 na 3.0.12, ale opravdu neumím říct, v čem všem se to liší. Můžu jenom doufat v lepší rychlost a bezpečnost (ochrana před spamboty apod.). Na první pohled se mi zdá, že by to běžný uživatel ani nemusel poznat.
Hlavním důvodem aktualizace byla sekce Zobrazit aktivní témata (viz http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... f=3&t=3407), takže doufám, že to bude fungovat podle vašich představ (já nevím, protože jsem ji nikdy nepoužíval).
Pokud by tu bylo cokoliv špatně nebo fungovalo hůř než předtím, tak se ozvěte a pokusím se to napravit.
Hlavním důvodem aktualizace byla sekce Zobrazit aktivní témata (viz http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... f=3&t=3407), takže doufám, že to bude fungovat podle vašich představ (já nevím, protože jsem ji nikdy nepoužíval).
Pokud by tu bylo cokoliv špatně nebo fungovalo hůř než předtím, tak se ozvěte a pokusím se to napravit.
Přece jenom jsem to trochu prozkoumal a ponastavoval a v aktivních tématech se odteď opravdu budou zobrazovat témata ze všech sekcí kromě Spammingu 
-
Sexikočička
- Veterán

Hele, mně se už několik dní zobrazují opět i nové zprávy ze Spammingu, ač pár dní po tomhle tvém příspěvku to jelo tak, jak si popisoval. Ty si to zase vracel, nebo se to nějak podělalo samo (a jen mně)?Ranger píše:Přece jenom jsem to trochu prozkoumal a ponastavoval a v aktivních tématech se odteď opravdu budou zobrazovat témata ze všech sekcí kromě Spammingu
Já mám to samý.Mišón píše:Hele, mně se už několik dní zobrazují opět i nové zprávy ze Spammingu, ač pár dní po tomhle tvém příspěvku to jelo tak, jak si popisoval. Ty si to zase vracel, nebo se to nějak podělalo samo (a jen mně)?Ranger píše:Přece jenom jsem to trochu prozkoumal a ponastavoval a v aktivních tématech se odteď opravdu budou zobrazovat témata ze všech sekcí kromě Spammingu
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Jsem se naschvál koukl a já v aktivních tématech spamming nemám. Že by nějaká záležitost individuálního nastavení účtu? 
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Bavíme se pořád o sekci Zobrazit aktivní témata (http://www.newyorkrangers.cz/forum/sear ... ive_topics)?
No já to myslím tak, že přijdu na fórum a Spamming mi svítí oranžově, když jsou v něm nové zprávy (jakože vždycky jsou..). Pár dní po tvé mnou zmiňované zprávě jsem ho ale měl normálně šedivý, i když v něm lidi příspěvky postovali.
Tohle se ale změnit fakt nedá a nepadlo tu o tom ani slovoMišón píše:No já to myslím tak, že přijdu na fórum a Spamming mi svítí oranžově, když jsou v něm nové zprávy (jakože vždycky jsou..). Pár dní po tvé mnou zmiňované zprávě jsem ho ale měl normálně šedivý, i když v něm lidi příspěvky postovali.