Vezina Trophy
Vezina Trophy
Většině týmu zbývá odehrát už jen 5 zápasů a tak se může začít spekulovat, kdo získá trofej pro nejlepšího brankáře základní části...
"Náš" Henrik Lundqvist se v předchozích 2 letech objevil mezi 3 posledními kandidáty, bude tam i letos?
Kdo podle vás vyhraje Vezinu letos?
"Náš" Henrik Lundqvist se v předchozích 2 letech objevil mezi 3 posledními kandidáty, bude tam i letos?
Kdo podle vás vyhraje Vezinu letos?
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vezina Trophy
Henrik se tentokrát mezi kandidáty dostane jen velmi těžko...
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
IMO vyhraje Brodeur.
A takový by IMO (
) měli být poslední 3 kandidáti: Brodeur, Luongo, Lundqvist/Nabokov/Vokoun.
Škoda, že Henrik neudržel fazónu nebo alespoň slušnou formu po celou sezónu. Tím dost ztratil. Takhle bude mít štěstí, když se dostane do trojice kandidátů.
Pro mě neni kandidát třeba takový Leclaire. Úspěšnost má dobrou, nul má taky dost, ale oproti výše uvedeným má o dost míň zápasů. To je pro mě důležitý. Vytíženost.
A takový by IMO (
Škoda, že Henrik neudržel fazónu nebo alespoň slušnou formu po celou sezónu. Tím dost ztratil. Takhle bude mít štěstí, když se dostane do trojice kandidátů.
Pro mě neni kandidát třeba takový Leclaire. Úspěšnost má dobrou, nul má taky dost, ale oproti výše uvedeným má o dost míň zápasů. To je pro mě důležitý. Vytíženost.
-
Martyy
- Stálý hráč

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych rek, ze to vyhraje s prehledem Brodeur. Nominovana trojice by mohla byt: Brodeur, Luongo a Nabokov. Henrik letos proste nema sanci 
LET´S GO RANGERS
Podstata hry není ve vítězství, ale ve hře samotné.(Jack London)
Podstata hry není ve vítězství, ale ve hře samotné.(Jack London)
Tak mý přání je určitě Hank...ale to je utopie...
Jako trojici nominovaných taky vidím Brodeur, Luongo, Nabokov s tím, že 3.místo skončí u Evgenie, 2.místo obsadí Luongo a první zkončí ten náš ,,oblíbenej" Brodeur
Ale myslím, že tuhle sezónu je to hodně vyrovnaný a Brodeur zvítězí taky zčásti kvůli svýmu místu narození a taky tak trochu kvůli ,,tradici" (přecijen se i na tohlke dívá - mnohem radši vyhlásí Brodeura, než třeba LeClaira...)
Jako trojici nominovaných taky vidím Brodeur, Luongo, Nabokov s tím, že 3.místo skončí u Evgenie, 2.místo obsadí Luongo a první zkončí ten náš ,,oblíbenej" Brodeur
Ale myslím, že tuhle sezónu je to hodně vyrovnaný a Brodeur zvítězí taky zčásti kvůli svýmu místu narození a taky tak trochu kvůli ,,tradici" (přecijen se i na tohlke dívá - mnohem radši vyhlásí Brodeura, než třeba LeClaira...)
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Myslím, že Vezina by asi právem měla náležet Broduerovi. K němu bych nominoval Giguera a Nabokova.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
To bych fakt neřek, on si to vážně zaslouží. Podívej se co mají Devils za tým a on je rok za rokem zase táhne kupředu.Mišón píše:
-
Ranger Tomáš
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Podle mě by si ji zasloužil Nabokov a z trojce nominovaných Brodeur, Luongo, Nabokov bych ji nejvíc přál jemu.Podle mě tuto sezonu chytá skvěle, taky má nejvíc vítězství ze všech brankářů
Dal bych to Nabokovovi ale oni to daji Brodeurovi...
-
Čermi
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych že letos chytá nejlépe Nabokov a Brodeur by měl být až druhý. Henk se už mezi finalisty asi nedostane, ale (čistě teoreticky), kdyby těch 5 zbývajícíh zápas vyhrál tak se dostane na 40 vítězství, mohl by vychytat tak 2 shutouty a pak by se tam dostat mohl... 
http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw
Who would believe him then?...
Who would believe him then?...
Proč Nabokovovi? Spíš než jemu bych jí dal Vokounovi.
Collin píše:Proč Nabokovovi? Spíš než jemu bych jí dal Vokounovi.
Brankář, který svůj tým do playoff nedotáhne, nemá šanci Vezinu dostat.
No někdy brankář NEMÁ ŠANCI tým do play-off dostat. Což ovšem o Vokouknovi tak docela neplatí, ale v porovnání s Nabokovem je pro mě Vokoun 1.damik1 píše:Collin píše:Proč Nabokovovi? Spíš než jemu bych jí dal Vokounovi.
Collin píše:No někdy brankář NEMÁ ŠANCI tým do play-off dostat. Což ovšem o Vokouknovi tak docela neplatí, ale v porovnání s Nabokovem je pro mě Vokoun 1.damik1 píše:Collin píše:Proč Nabokovovi? Spíš než jemu bych jí dal Vokounovi.
Na druhou stranu: jak moc znáš Nabokova? Já se musím přiznat, že zápasů SJ jsem viděl letos jenom asi tři, zápasů Floridy přes deset, takže je porovnávat fakt nemůžu.
Nabokova znám z ruský reprezentace. V akci sem ho mockrát neviděl, ale soudím podle statistik. Myslim, že v případě brankářů v nějakých 55-75 zápasech, to neni neobjektivní měřítko.damik1 píše:Na druhou stranu: jak moc znáš Nabokova? Já se musím přiznat, že zápasů SJ jsem viděl letos jenom asi tři, zápasů Floridy přes deset, takže je porovnávat fakt nemůžu.
Collin píše:Nabokova znám z ruský reprezentace. V akci sem ho mockrát neviděl, ale soudím podle statistik. Myslim, že v případě brankářů v nějakých 55-75 zápasech, to neni neobjektivní měřítko.damik1 píše:Na druhou stranu: jak moc znáš Nabokova? Já se musím přiznat, že zápasů SJ jsem viděl letos jenom asi tři, zápasů Floridy přes deset, takže je porovnávat fakt nemůžu.
Takže Vezinu by měl dostal Dan Ellis??
Říkám v 55-75 zápasech, lépe v 65-75 zápasech, čili jasné jedničky týmu. Ellis těžko může dostat Vezinu, když nemá takový zápřah jako Brodeur, Luongo, Nabokov, Lundqvist, ...damik1 píše:Collin píše:Nabokova znám z ruský reprezentace. V akci sem ho mockrát neviděl, ale soudím podle statistik. Myslim, že v případě brankářů v nějakých 55-75 zápasech, to neni neobjektivní měřítko.damik1 píše:Na druhou stranu: jak moc znáš Nabokova? Já se musím přiznat, že zápasů SJ jsem viděl letos jenom asi tři, zápasů Floridy přes deset, takže je porovnávat fakt nemůžu.
Takže Vezinu by měl dostal Dan Ellis??