NHL 09

Diskuse o ostatních týmech NHL i obecně o lize.
Tyranus
All-Star
All-Star

NHL 09

Příspěvek od Tyranus »

ObrázekObrázek

Tak co hrajete někdo? Nebo na tenhle ročník kašelte? :)
Já už hraju, od včerejška to mám na Xboxu a jsem nadšenej. Je vidět opravdovej posun oproti past-gen a PC verzím. Skvělá hratelnost, výborná grafika a fyzika, prostě všechno. Taky se mi zdá že už nejsou brankáři takový díry jako v minulejch dílech a i útočníci soupeře jsou nebezpečnější. Online hraní přes Live jsem zatím nezkoušel, odehrál jsem pár zápasů za Rangers, jeden za Pittsburgh, jsem ve finále Turnaje s Českem a natočil jsem kvůli achievementu jedno video :mrgreen:
Tady je můj profil na EA Sports World: http://www.easportsworld.com/en_US/profile/6427285
...
Snek
Legenda
Legenda

Re: NHL 09

Příspěvek od Snek »

Tyranus píše:ObrázekObrázek

Tak co hrajete někdo? Nebo na tenhle ročník kašelte? :)
Já už hraju, od včerejška to mám na Xboxu a jsem nadšenej. Je vidět opravdovej posun oproti past-gen a PC verzím. Skvělá hratelnost, výborná grafika a fyzika, prostě všechno. Taky se mi zdá že už nejsou brankáři takový díry jako v minulejch dílech a i útočníci soupeře jsou nebezpečnější. Online hraní přes Live jsem zatím nezkoušel, odehrál jsem pár zápasů za Rangers, jeden za Pittsburgh, jsem ve finále Turnaje s Českem a natočil jsem kvůli achievementu jedno video :mrgreen:
Tady je můj profil na EA Sports World: http://www.easportsworld.com/en_US/profile/6427285
je to stejne jako minulej rocnik proto jdu du do nhl 2k9 ktere je tak o 100% hratelnejsi..
Tyranus
All-Star
All-Star

Příspěvek od Tyranus »

Snek píše:je to stejne jako minulej rocnik proto jdu du do nhl 2k9 ktere je tak o 100% hratelnejsi..
Tak já 08 na Xboxu nezažil, takže nemůžu porovnávat :wink: A z 2k série jsem hrál jenom 05 a to mě zrovna nechytlo. Víc času jsem tam strávil hraním miniher než semotným hokejem... :)
...
Snek
Legenda
Legenda

Příspěvek od Snek »

Tyranus píše:
Snek píše:je to stejne jako minulej rocnik proto jdu du do nhl 2k9 ktere je tak o 100% hratelnejsi..
Tak já 08 na Xboxu nezažil, takže nemůžu porovnávat :wink: A z 2k série jsem hrál jenom 05 a to mě zrovna nechytlo. Víc času jsem tam strávil hraním miniher než semotným hokejem... :)
jo to me napadalo protoze kdyby jsi hral 08 tak by sis 09 nekoupil:)A jen ctu hodne ze lide prechazeji od EA k 2K Sports...Uz se chystam ze si koupim tak z nudy i NBA 2k9 protoze taky to vypada zajimave..
Ranger Tomáš
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger Tomáš »

My sme to včera hrális Mišónem a smallhousem v O2 aréně :) 09ku si určitě stáhnu..a trochu uvažuju že si na to koupím gamepad :)
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Ranger Tomáš píše:My sme to včera hrális Mišónem a smallhousem v O2 aréně :) 09ku si určitě stáhnu..a trochu uvažuju že si na to koupím gamepad :)
Tak PC a XBox... :? :?
Nicméně parádní hra to byla -- a hádejte jak to dopadlo -- Rangers porazili Rangers 3:2 v prodloužení :mrgreen:
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Tak už to mám stáhlý - docela zajímavej je mód BE A PRO, kde si vytvoříš svojí postavu a za tu hraješ celej zápas (pokud je jeho lajna na kluzišti, jinak ovládáš jinýho hráče -- toho na stejném postu, jako je tvůj vytvořený hráč).

Obtížnost mě zase celkem zklamala :( protože po prvních 10 zápasech sezóny vedu bodování ligy s 36 body (18+18) :( :roll:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ranger Tomáš
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

To vedeš s tím nově vytvořeným hráčem v módu be a pro?
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Ranger Tomáš píše:To vedeš s tím nově vytvořeným hráčem v módu be a pro?
Jo...a to je s celkovým hodnocením 68 vedený jako defenzivní útočník :roll: (jen pro srovnání - třeba takový Orr má hodnocená 71 a je také powerforward...)

Ranger Tomáš
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

To já to teda taky hraju, ale na postu ofensivního beka :) Ale zatím jen tak na zkoušku, protože takhle sem vystrnadil Marca ze sestavy :drunken: a to je o něčem jiném...ti útočníci mi za boha nechcou nahrát :scratch: zatím mi na ten jeden za 5 zápasů nahrál Betts :lol: A taky se trošku v tom útoku zapomínám :drunken: Ale vedu statistiku NHL v počtu hitů 8)

BTW: Taky máš v soupisce Shannyho s Malíkem? :lol:
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Ranger Tomáš píše:To já to teda taky hraju, ale na postu ofensivního beka :) Ale zatím jen tak na zkoušku, protože takhle sem vystrnadil Marca ze sestavy :drunken: a to je o něčem jiném...ti útočníci mi za boha nechcou nahrát :scratch: zatím mi na ten jeden za 5 zápasů nahrál Betts :lol: A taky se trošku v tom útoku zapomínám :drunken: Ale vedu statistiku NHL v počtu hitů 8)

BTW: Taky máš v soupisce Shannyho s Malíkem? :lol:
To já "ukradl" místo v sestavě Fritschemu :mrgreen: Momentálně mám lajny postvené takhle:

Já - Drury - Zherdev
Naslund - Gomez - Voros
Korpikoski - Dubinsky - Callahan
Dawes - Betts - Orr

(Dawes hraje normálně ve 3.lajně místo Korpída, který dobře doplňuje celkem pomalu dvojici Betts - Orr, ale Dawes je z formy a proto jsem ho šoupl níž :mrgreen:)

Redden - Rozsival
Mara - Staal
Girardi - Kalinin

Lundqvist
Valiquette

BTW: Ne, nemám :mrgreen: Shanny je už hezky mezi volnými hráči a Malík u Bolts :twisted:

Ranger Tomáš
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

To já někde zkusím stáhnout nějaké aktuálnější soupisky a začnu to hrát odznova :) Vyšoupnu Kalinina a sezóna může začít 8)
BTW: Jaké máš od vedení týmu jako útočník očekávání na sezonu? :)
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Ranger Tomáš píše:To já někde zkusím stáhnout nějaké aktuálnější soupisky a začnu to hrát odznova :) Vyšoupnu Kalinina a sezóna může začít 8)
BTW: Jaké máš od vedení týmu jako útočník očekávání na sezonu? :)
Já to taky rozehraju od začátku, až budou dresy, Henrikova výstroj, MSG, face packy a celkově zase upravené vše kolem NYR.

Očekávání mám:
- Udělat 20 bodů za sezónu
- Vstřelit 5 branek za sezónu
- Posbírat 10 asistencí za sezónu
- Skončit sezónu s hodnocením C+ na "team grade" (týmová hra)
- Skončit sezónu s hodnocením C+ na "position grade" (poziční hra)
- Udělat za seónu 60 hitů.

(Jako očekávání jsem hodně překročil -- po 11 utkáních vedu produktivitu s 39 body, když jsem nastřílel 19 gólů a na rovných 20 přihrál. Zároveň jsem také nejlepší v lize v počtu hitů - během 11 utkání jsem jich stihl rozdat 109 (druhý Brendan Morrow jen 40 :mrgreen:) a všechny hodnocení mám od trenérů na A+ :drunken:)

Jaký očekávaní mají od Tebe?

DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Tak jsem to taky nainstalil a zatim hraju Be A Pro Mode. Je to docela sranda. Hraju beka v první obraně Rangers :mrgreen: Ze sestavy jsem vystrnadil Kalí-Nina.

Očekávají ode mě docela málo -- 15 bodů (5+10), což budu mít už docela brzy. A požadovaný počet hitů jsem měl už po třetím mači :E

Jinak je občas na PC docela blbá ta kamera, takže člověk nevidí puk před vlastní brankou ani za ní pořádně.
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
Kesey

Příspěvek od Kesey »

DaTeL píše:Tak jsem to taky nainstalil a zatim hraju Be A Pro Mode. Je to docela sranda. Hraju beka v první obraně Rangers :mrgreen: Ze sestavy jsem vystrnadil Kalí-Nina.

Očekávají ode mě docela málo -- 15 bodů (5+10), což budu mít už docela brzy. A požadovaný počet hitů jsem měl už po třetím mači :E

Jinak je občas na PC docela blbá ta kamera, takže člověk nevidí puk před vlastní brankou ani za ní pořádně.
a jaky to je? jsou brankari stejne deravi jako v predeslych nhlkach?
Ranger Tomáš
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Všimli ste si že v soupisce Rangers vůbec není Callahan? :drunken:
Nebo jen u mé verse řádil damík? :lol:
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Ranger Tomáš píše:Všimli ste si že v soupisce Rangers vůbec není Callahan? :drunken:

Tvůrci prostě postupovali logicky a hráče, kteří na to nemají prostě do prvního týmu nedali.
Ranger Tomáš
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:
Ranger Tomáš píše:Všimli ste si že v soupisce Rangers vůbec není Callahan? :drunken:

Tvůrci prostě postupovali logicky a hráče, kteří na to nemají prostě do prvního týmu nedali.
To by se na to měl podívat Renney...Bobby by měl odepsat a dát radši šanci Barankovi, který odešel do CSKA :drunken:
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Callahan je nepochopitelně v Hartfordu (na úkor třeba Byerse nebo Moora :roll:), ale už jsem si ho "vytáhl nahoru" :)

Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Jo hele už jste někdo našli ty addony? Já ještě nikde nic neviděl :(

Odpovědět