Nepochopitelně?Mišón píše:Callahan je nepochopitelně v Hartfordu (na úkor třeba Byerse nebo Moora), ale už jsem si ho "vytáhl nahoru"
NHL 09
Re: NHL 09
-
Ranger Tomáš
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
jáj myslel jsem, že už ses s Callahanem v prvním týmu srovnal...ale spíš to vypadá, že se to vrací do 3. řady v Hartfordudamik1 píše:Nepochopitelně?Mišón píše:Callahan je nepochopitelně v Hartfordu (na úkor třeba Byerse nebo Moora), ale už jsem si ho "vytáhl nahoru"
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel musím říct, že moje finty z 08 pořád fungují.Kesey píše:a jaky to je? jsou brankari stejne deravi jako v predeslych nhlkach?DaTeL píše:Tak jsem to taky nainstalil a zatim hraju Be A Pro Mode. Je to docela sranda. Hraju beka v první obraně RangersZe sestavy jsem vystrnadil Kalí-Nina.
Očekávají ode mě docela málo -- 15 bodů (5+10), což budu mít už docela brzy. A požadovaný počet hitů jsem měl už po třetím mači![]()
Jinak je občas na PC docela blbá ta kamera, takže člověk nevidí puk před vlastní brankou ani za ní pořádně.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
Ale jo srovnal už dávno. Nicméně s Callahanem v první lajně se opravdu jen tak nesrovnám.Ranger Tomáš píše:jáj myslel jsem, že už ses s Callahanem v prvním týmu srovnal...ale spíš to vypadá, že se to vrací do 3. řady v Hartfordudamik1 píše:Nepochopitelně?Mišón píše:Callahan je nepochopitelně v Hartfordu (na úkor třeba Byerse nebo Moora), ale už jsem si ho "vytáhl nahoru"
-
Kesey
no me na 08 moje finty moc nevadilyDaTeL píše:Bohužel musím říct, že moje finty z 08 pořád fungují.Kesey píše:a jaky to je? jsou brankari stejne deravi jako v predeslych nhlkach?DaTeL píše:Tak jsem to taky nainstalil a zatim hraju Be A Pro Mode. Je to docela sranda. Hraju beka v první obraně RangersZe sestavy jsem vystrnadil Kalí-Nina.
Očekávají ode mě docela málo -- 15 bodů (5+10), což budu mít už docela brzy. A požadovaný počet hitů jsem měl už po třetím mači![]()
Jinak je občas na PC docela blbá ta kamera, takže člověk nevidí puk před vlastní brankou ani za ní pořádně.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
No hraju zatím jen ten Be a pro mode a tam se mi to snad ani jednou ještě nestalo.Kesey píše:no me na 08 moje finty moc nevadilyme spis vadilo dostavat goly nahozenim od modre a nebo velmi efektivne efektni goly backhendem od modre.. kdyz jsem takove dostal v zapase z celkovych deseti strel soupere dva, tak jsem nadsenim skakal do stropu... takze mi jde spis o to, jestli tohle porad v 09 existuje..
Rangers 4ever!
-- Brian Leetch
-- Brian Leetch
-
Kesey
a jakou maji teda brankari v prumeru uspesnost? ja premyslim, jestli stoji za to si to poridit.. Cloveka totiz nebavi, kdyz jeho brankar vyhraje drtivou vetsinu zapasu s uspesnosti 89 procent (a to se musim hodne snazit, abych takovou % uspesnost udrzel, pri cca jedne obdrzene brance na zapas ... ale pak mi to pripada trapny a nebavi me to..)DaTeL píše:No hraju zatím jen ten Be a pro mode a tam se mi to snad ani jednou ještě nestalo.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Tak už aspoň víme, že Damik není se svým názorem osamocený. Souhlasí s ním i hokejoví experti z EA Sports. A slyšel jsem, že se možná přidají i někteří redaktoři z NHLpro a Blesku.damik1 píše:Nepochopitelně?Mišón píše:Callahan je nepochopitelně v Hartfordu (na úkor třeba Byerse nebo Moora), ale už jsem si ho "vytáhl nahoru"
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
redaktoři z NHLpro a Blesku umí jenom papouškovat to co sdělí nějaký relevantní novinář, takže pokud se přidají bude to až po tom, co se přidá někdo, kdo tomu opravdu rozumí.J.K.Kožíšek píše:Tak už aspoň víme, že Damik není se svým názorem osamocený. Souhlasí s ním i hokejoví experti z EA Sports. A slyšel jsem, že se možná přidají i někteří redaktoři z NHLpro a Blesku.damik1 píše:Nepochopitelně?Mišón píše:Callahan je nepochopitelně v Hartfordu (na úkor třeba Byerse nebo Moora), ale už jsem si ho "vytáhl nahoru"
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Nepřijde mi, že by papouškovali to, co píší relevantní novináři. O většinu jejich témat totiž seriózní novinář nikdy nezavadí.damik1 píše:redaktoři z NHLpro a Blesku umí jenom papouškovat to co sdělí nějaký relevantní novinář, takže pokud se přidají bude to až po tom, co se přidá někdo, kdo tomu opravdu rozumí.
Pochybuju, že někdo z NHL pro nebo blesku ví, že nějaký Callahan vůbec existujeJ.K.Kožíšek píše:Nepřijde mi, že by papouškovali to, co píší relevantní novináři. O většinu jejich témat totiž seriózní novinář nikdy nezavadí.damik1 píše:redaktoři z NHLpro a Blesku umí jenom papouškovat to co sdělí nějaký relevantní novinář, takže pokud se přidají bude to až po tom, co se přidá někdo, kdo tomu opravdu rozumí.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že jsou méně znalí hokeje než odborníci z EA Sports?damik1 píše:Pochybuju, že někdo z NHL pro nebo blesku ví, že nějaký Callahan vůbec existuje
Když člověk někdy kouká na atributy, které hráčům udělují, tak to bude asi dost podobné.J.K.Kožíšek píše:Myslíš, že jsou méně znalí hokeje než odborníci z EA Sports?damik1 píše:Pochybuju, že někdo z NHL pro nebo blesku ví, že nějaký Callahan vůbec existuje
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli ses v 08 držel někde na 89%, tak seš dobrá lamaKesey píše:a jakou maji teda brankari v prumeru uspesnost? ja premyslim, jestli stoji za to si to poridit.. Cloveka totiz nebavi, kdyz jeho brankar vyhraje drtivou vetsinu zapasu s uspesnosti 89 procent (a to se musim hodne snazit, abych takovou % uspesnost udrzel, pri cca jedne obdrzene brance na zapas ... ale pak mi to pripada trapny a nebavi me to..)DaTeL píše:No hraju zatím jen ten Be a pro mode a tam se mi to snad ani jednou ještě nestalo.
Já teda měl něco kolem 93%, ale byla to fuška největší. V 09 mi to v módu be a pro připadá mnohem snazší. Zatím se Henrik drží někde kolem 95% a to se ani moc nesnažim. I když je fakt, že hraju beka a docela to tam kosim
Rangers 4ever!
-- Brian Leetch
-- Brian Leetch
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím. Shodujeme se na tom, že tito lidí hokeji vůbec nerozumí. A tím pádem je jasné, proč Callahan není v prvním týmu, protože nikdo rozumný by ho na farmu neposlaldamik1 píše:Když člověk někdy kouká na atributy, které hráčům udělují, tak to bude asi dost podobné.J.K.Kožíšek píše:Myslíš, že jsou méně znalí hokeje než odborníci z EA Sports?damik1 píše:Pochybuju, že někdo z NHL pro nebo blesku ví, že nějaký Callahan vůbec existuje
Tak oni budou vycházet fakticky jenom ze statistik za poslední 1-3 sezóny. A když se na ně podíváš, bude ti jasné proč dostane Dawes, Průcha nebo Rissmiller přednost před Callahanem. Navíc tam nepočítají s waivery a tedy s tím, že Callahan by přes ně prošel dost těžko.J.K.Kožíšek píše:Souhlasím. Shodujeme se na tom, že tito lidí hokeji vůbec nerozumí. A tím pádem je jasné, proč Callahan není v prvním týmu, protože nikdo rozumný by ho na farmu neposlaldamik1 píše:Když člověk někdy kouká na atributy, které hráčům udělují, tak to bude asi dost podobné.J.K.Kožíšek píše:
Myslíš, že jsou méně znalí hokeje než odborníci z EA Sports?
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
A proč by neprošel Callahan přes waivery?damik1 píše:Tak oni budou vycházet fakticky jenom ze statistik za poslední 1-3 sezóny. A když se na ně podíváš, bude ti jasné proč dostane Dawes, Průcha nebo Rissmiller přednost před Callahanem. Navíc tam nepočítají s waivery a tedy s tím, že Callahan by přes ně prošel dost těžko.
Protože by si ho stáhnul nějaký tým s trenérem, který umí využít jeho přednosti a necpal by ho tam kam nepatří.J.K.Kožíšek píše:A proč by neprošel Callahan přes waivery?damik1 píše:Tak oni budou vycházet fakticky jenom ze statistik za poslední 1-3 sezóny. A když se na ně podíváš, bude ti jasné proč dostane Dawes, Průcha nebo Rissmiller přednost před Callahanem. Navíc tam nepočítají s waivery a tedy s tím, že Callahan by přes ně prošel dost těžko.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
- Je dobré, že už uznáváš, že Callahan má nějaké přednostidamik1 píše:Protože by si ho stáhnul nějaký tým s trenérem, který umí využít jeho přednosti a necpal by ho tam kam nepatří.
- A s tím, že nemá v první řadě co dělat, souhlasím...
Samozřejmě, že uznávám, to mi neustále podsouváš, že bych ho nejradši poslal na waivery. Do Hartfordu jsem ho chtěl poslat první půlku minulý sezóny, protože to hrál opravdu hrozně. Potom se zlepší v obranný části a viděl jsem ho jako adepta do checking-line. Letos u mě už postoupil do třetí lajny, ovšem pouze s adekvátnímy spoluhráči. Sjostrom-Drury-Callahan nebo Voros-Drury-Callahan. Prostě hráči před bránu. A taky bych pro něj viděl daleko větší využití při oslabení.J.K.Kožíšek píše:- Je dobré, že už uznáváš, že Callahan má nějaké přednostidamik1 píše:Protože by si ho stáhnul nějaký tým s trenérem, který umí využít jeho přednosti a necpal by ho tam kam nepatří.
- A s tím, že nemá v první řadě co dělat, souhlasím...
Celý Callahanovský konflikt vzniknul z toho, že jsem krotil nadšení většiny místního osazenstva, kteří v každém mladém hráči, který se dostane do týmu, hned vidí nového Gretzkyho (pozor nadsázka).