NHL 09

Diskuse o ostatních týmech NHL i obecně o lize.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Re: NHL 09

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

damik1 píše: Samozřejmě, že uznávám, to mi neustále podsouváš, že bych ho nejradši poslal na waivery. Do Hartfordu jsem ho chtěl poslat první půlku minulý sezóny, protože to hrál opravdu hrozně. Potom se zlepší v obranný části a viděl jsem ho jako adepta do checking-line. Letos u mě už postoupil do třetí lajny, ovšem pouze s adekvátnímy spoluhráči. Sjostrom-Drury-Callahan nebo Voros-Drury-Callahan. Prostě hráči před bránu. A taky bych pro něj viděl daleko větší využití při oslabení.

Celý Callahanovský konflikt vzniknul z toho, že jsem krotil nadšení většiny místního osazenstva, kteří v každém mladém hráči, který se dostane do týmu, hned vidí nového Gretzkyho (pozor nadsázka).
Ono si to o něm tvrdil tak dlouho, že je teď těžký si zvyknout na to, že jsi částečně přišel k rozumu. :)

Nevím jestli je rozumné mít v lajně jednoho střelce a hned dva hráče před bránu - zvlášť, když těch hráčů před bránu máme v celém týmu minimum a jsou třeba i v dalších formacích.

Celý dlouhodobý konflikt vznikl z toho, že jsi byl zpočátku ke Callahanovi nadmíru kritický, což se samozřejmě nemohlo setkat s pochopením u těch, kteří měli na Callahana optimistický názor. A když se na celou záležitost podíváš ze současného pohledu, který z táborů měl pravdu?

No a celý náš dnešní konflikt vznikl z toho, že já se nudil ve škole a ty (předpokládám) v práci. Ačkoliv to přes ten náš flamík nemusí čtenářům tak připadat, tak máme na celou věc skoro totožný názor a asi jediné, v čem se rozcházíme, je koho bychom zkusili na levém křídle v lajně s Callahanem. :D
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
Celý dlouhodobý konflikt vznikl z toho, že jsi byl zpočátku ke Callahanovi nadmíru kritický, což se samozřejmě nemohlo setkat s pochopením u těch, kteří měli na Callahana optimistický názor. A když se na celou záležitost podíváš ze současného pohledu, který z táborů měl pravdu?
Myslíš jeden tábor, který z něho dělal nového Druryho vs. nepatří do týmu? Zatím je to furt nerozhodně
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:
J.K.Kožíšek píše:
Myslíš jeden tábor, který z něho dělal nového Druryho vs. nepatří do týmu? Zatím je to furt nerozhodně
Ten tábor, který z něj dělal Druryho, mi prosím najdi. Co si vzpomínám, tak většina lidí tu z něj viděla skvělého hráče do třetí lajny, někdo možná doufal i v tu druhou. Každopádně, že by mu někdo prorokoval, že se stane hvězdou, tak na to si opravdu nevzpomínám.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
damik1 píše:
J.K.Kožíšek píše:
Ten tábor, který z něj dělal Druryho, mi prosím najdi. Co si vzpomínám, tak většina lidí tu z něj viděla skvělého hráče do třetí lajny, někdo možná doufal i v tu druhou. Každopádně, že by mu někdo prorokoval, že se stane hvězdou, tak na to si opravdu nevzpomínám.
Nakor_83,Vasek71,Koro,Mišon,mess........stačí si projet příspěvky z léta 2007
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:Nakor_83,Vasek71,Koro,Mišon,mess........stačí si projet příspěvky z léta 2007
Jsem zvědavej, co k tomu řeknou :)

Každopádně, pokládal jsem ti otázku, který z táborů měl podle dosavadního vývoje pravdu ve svém hodnocení Callahana. Tihle co jsi vyjmenoval, pokud opravdu doufali, že z Callahana bude další Drury, tak se nejspíš pletou. Stejně tak ale i ty, který jsi ho pasoval na hráče třetí řady na farmě...
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
damik1 píše:Nakor_83,Vasek71,Koro,Mišon,mess........stačí si projet příspěvky z léta 2007
Jsem zvědavej, co k tomu řeknou :)

Každopádně, pokládal jsem ti otázku, který z táborů měl podle dosavadního vývoje pravdu ve svém hodnocení Callahana. Tihle co jsi vyjmenoval, pokud opravdu doufali, že z Callahana bude další Drury, tak se nejspíš pletou. Stejně tak ale i ty, který jsi ho pasoval na hráče třetí řady na farmě...
No já se na začátku minulé sezóny plet, ale vývoj jde kupředu a s ním i můj názor na Callahana. už na jaře jsem ho nechtěl poslat na farmu a teď už ho nechci posílat ani do čtvrtého útoku.
Bohužel Renney ještě daleko před mýmy názory a strká ho daleko výš, čímž mě vyloženě provokuje. Zatímco kdyby zůstal Callahan na svém místě, hrál tam dobře a já si ho mohl aklimatizovat, tak vidím jak hraje na co nemá a tím si teda moc nepomůže.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:No já se na začátku minulé sezóny plet, ale vývoj jde kupředu a s ním i můj názor na Callahana. už na jaře jsem ho nechtěl poslat na farmu a teď už ho nechci posílat ani do čtvrtého útoku.
Bohužel Renney ještě daleko před mýmy názory a strká ho daleko výš, čímž mě vyloženě provokuje. Zatímco kdyby zůstal Callahan na svém místě, hrál tam dobře a já si ho mohl aklimatizovat, tak vidím jak hraje na co nemá a tím si teda moc nepomůže.
Však ta první lajna je taky jenom dočasný úlet, on jej nakonec Renney vrátí tam, kam patří. Potíž je ale trochu v tom, že ono není tak docela koho do té první dát, když se tam Drurymu nedařilo a Žerděvovi se pro změnu daří ve druhé lajně s Dubinskym. Takže Renneymu vlastně ani nezbývá nic jiného, než tam zkoušet jiné hráče. Zatím vsadil na Callahana a popravdě řečeno, zase tak hrozný to není.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
damik1 píše:No já se na začátku minulé sezóny plet, ale vývoj jde kupředu a s ním i můj názor na Callahana. už na jaře jsem ho nechtěl poslat na farmu a teď už ho nechci posílat ani do čtvrtého útoku.
Však ta první lajna je taky jenom dočasný úlet, on jej nakonec Renney vrátí tam, kam patří. Potíž je ale trochu v tom, že ono není tak docela koho do té první dát, když se tam Drurymu nedařilo a Žerděvovi se pro změnu daří ve druhé lajně s Dubinskym. Takže Renneymu vlastně ani nezbývá nic jiného, než tam zkoušet jiné hráče. Zatím vsadil na Callahana a popravdě řečeno, zase tak hrozný to není.
No mě teda výsledky první lajny dost hrozný přijdou. první lajna má hlavně dávat góly a kolik jich dala v posledních deseti zápasech? počítám tak 6-8, což je dost tristní.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:No mě teda výsledky první lajny dost hrozný přijdou. první lajna má hlavně dávat góly a kolik jich dala v posledních deseti zápasech? počítám tak 6-8, což je dost tristní.
Zase si uvědom, že se nejedná o vyloženě první lajnu, jako když jsme třeba měli formaci Straka-Nylander-Jágr. V současnosti máme hodně vyrovnané útoky, takže první nebo třetí lajna - to tu hraje daleko menší rozdíl než ve většině ostatních klubů.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
damik1 píše:No mě teda výsledky první lajny dost hrozný přijdou. první lajna má hlavně dávat góly a kolik jich dala v posledních deseti zápasech? počítám tak 6-8, což je dost tristní.
Zase si uvědom, že se nejedná o vyloženě první lajnu, jako když jsme třeba měli formaci Straka-Nylander-Jágr. V současnosti máme hodně vyrovnané útoky, takže první nebo třetí lajna - to tu hraje daleko menší rozdíl než ve většině ostatních klubů.

To je pravda, ale tomu by taky musel odpovídat ice-time a ne že první lajna odehraje při 5 na 5 o 5 minut víc než druhá, která je daleko produktivnější. Kdyby nasazoval Renney útoky když už ne podle momentální formy alespoň rovnoměrně, tak má tenhle argument větší váhu.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:To je pravda, ale tomu by taky musel odpovídat ice-time a ne že první lajna odehraje při 5 na 5 o 5 minut víc než druhá, která je daleko produktivnější. Kdyby nasazoval Renney útoky když už ne podle momentální formy alespoň rovnoměrně, tak má tenhle argument větší váhu.
Nemyslím, že by to bylo pět minut. Určitě ne ve všech zápasech.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
damik1 píše:To je pravda, ale tomu by taky musel odpovídat ice-time a ne že první lajna odehraje při 5 na 5 o 5 minut víc než druhá, která je daleko produktivnější. Kdyby nasazoval Renney útoky když už ne podle momentální formy alespoň rovnoměrně, tak má tenhle argument větší váhu.
Nemyslím, že by to bylo pět minut. Určitě ne ve všech zápasech.
samozřejmě trošku nadsazuju, já takhle mluvim normálně to ignoruj.

Každopádně Voros(10:09) má v průměru opravdu o pět minut míň než Gomez (15:22)
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:samozřejmě trošku nadsazuju, já takhle mluvim normálně to ignoruj.
Ono se ale z tebou potom nediskutuje lehce, když řekneš pět a myslíš tři...
Kesey

Příspěvek od Kesey »

uz zase kydas hnuj na prvni lajnu? :E
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
to tak nevyzní
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:
J.K.Kožíšek píše:
to tak nevyzní
Takhle to zase vyzní často jinak, než to zamýšlíš :mrgreen:
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
To většina mých myšlenek. Nepíšu pro nějaký žabaře. U čteních mých příspěvků se musí myslet co tím chtěl básník říci.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:
J.K.Kožíšek píše:
To většina mých myšlenek. Nepíšu pro nějaký žabaře. U čteních mých příspěvků se musí myslet co tím chtěl básník říci.
Víš ale o tom, že velká spousta básní se dá vysvětlit mnoha způsoby a že ty způsoby dokonce můžou být i protichůdné?
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Nechcete si na ty diskuse o Callahanovi založit vlastní sekci fóra? Takhle jste mi tu zaplevelili thread, v němž jsem chtěl keseymu dát najevo svou nadřazenost (další z mnoha LOL!) v hraní počítačových her...

Anyway, připomínáte mi starej manželskej pár, kterej pořád rozebírá to, jestli jejich syn neměl raději studovat práva než být modelem :mrgreen:
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

DaTeL píše:Nechcete si na ty diskuse o Callahanovi založit vlastní sekci fóra? Takhle jste mi tu zaplevelili thread, v němž jsem chtěl keseymu dát najevo svou nadřazenost (další z mnoha LOL!) v hraní počítačových her...

Anyway, připomínáte mi starej manželskej pár, kterej pořád rozebírá to, jestli jejich syn neměl raději studovat práva než být modelem :mrgreen:
No nevím jestli by Callahan zvládnul něco vystudovat
Odpovědět