Ono si to o něm tvrdil tak dlouho, že je teď těžký si zvyknout na to, že jsi částečně přišel k rozumu.damik1 píše: Samozřejmě, že uznávám, to mi neustále podsouváš, že bych ho nejradši poslal na waivery. Do Hartfordu jsem ho chtěl poslat první půlku minulý sezóny, protože to hrál opravdu hrozně. Potom se zlepší v obranný části a viděl jsem ho jako adepta do checking-line. Letos u mě už postoupil do třetí lajny, ovšem pouze s adekvátnímy spoluhráči. Sjostrom-Drury-Callahan nebo Voros-Drury-Callahan. Prostě hráči před bránu. A taky bych pro něj viděl daleko větší využití při oslabení.
Celý Callahanovský konflikt vzniknul z toho, že jsem krotil nadšení většiny místního osazenstva, kteří v každém mladém hráči, který se dostane do týmu, hned vidí nového Gretzkyho (pozor nadsázka).
Nevím jestli je rozumné mít v lajně jednoho střelce a hned dva hráče před bránu - zvlášť, když těch hráčů před bránu máme v celém týmu minimum a jsou třeba i v dalších formacích.
Celý dlouhodobý konflikt vznikl z toho, že jsi byl zpočátku ke Callahanovi nadmíru kritický, což se samozřejmě nemohlo setkat s pochopením u těch, kteří měli na Callahana optimistický názor. A když se na celou záležitost podíváš ze současného pohledu, který z táborů měl pravdu?
No a celý náš dnešní konflikt vznikl z toho, že já se nudil ve škole a ty (předpokládám) v práci. Ačkoliv to přes ten náš flamík nemusí čtenářům tak připadat, tak máme na celou věc skoro totožný názor a asi jediné, v čem se rozcházíme, je koho bychom zkusili na levém křídle v lajně s Callahanem.