NHL 09

Diskuse o ostatních týmech NHL i obecně o lize.
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: NHL 09

Příspěvek od Mišón »

damik1 píše:Nakor_83,Vasek71,Koro,Mišon,mess........stačí si projet příspěvky z léta 2007
Novýho Druryho jsem z něj opravdu nikdy nedělal. Vždycky pro mě byl hráčem do třetí lajny, nebo jak psal Kožíšek při troše štěstí a formy do druhé.
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Mišón píše:
damik1 píše:Nakor_83,Vasek71,Koro,Mišon,mess........stačí si projet příspěvky z léta 2007
Novýho Druryho jsem z něj opravdu nikdy nedělal. Vždycky pro mě byl hráčem do třetí lajny, nebo jak psal Kožíšek při troše štěstí a formy do druhé.
sorry v hlednání mi tenhle Keseyho příspěvek na kterej si reagoval skočil jako tvůj. Ono to hledání nezobrazuje reakce, budu na to muset nejdřív klikat
http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... %A9#p51002

btw někdy jsou ty předpovědi dost kruté:
Mišon: čtv 19. črc 2007..ale ani vepředu to nevypadá zase tak zle (Čerepanov, Dawes, Callahan, Průcha, Avery...To všechno sou hráči, kteří ještě mají ,,pár let" před sebou... )

jinak jak si tak projíždím tvoje příspěvky :wink: :
Mišon:sob 08. pro 2007,
...no a Dubinsky na 1.lajnu nemá a podle mě ani nebude mít...je to centr do třetí, maximálně druhý lajny, když se mu bude dařit...

Taky jsme našel nějaké souputníky:
Petr900:pon 22. říj 2007
....Například Callahan hraje často dost sobecky, nehledá hráče v lepší pozici
Petr900:čtv 11. říj 2007
Callahan vybojoval puk, ale v přečíslení sobecky nenahrál
J.K.Kožíšek:čtv 11. říj 2007
Jeli jsme 3 na 1 a Callahan střílel... :banghead:

...i nepřátele:
Koro pon 13. srp 2007
Moj oblubenec Callahan vyhrava na plnej ciare
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

damik1 píše:
DaTeL píše:Nechcete si na ty diskuse o Callahanovi založit vlastní sekci fóra? Takhle jste mi tu zaplevelili thread, v němž jsem chtěl keseymu dát najevo svou nadřazenost (další z mnoha LOL!) v hraní počítačových her...

Anyway, připomínáte mi starej manželskej pár, kterej pořád rozebírá to, jestli jejich syn neměl raději studovat práva než být modelem :mrgreen:
No nevím jestli by Callahan zvládnul něco vystudovat
LOL, tak to ne. :mrgreen:

Callahan se tu za chvíli stane legendou. :lol:
Kesey

Příspěvek od Kesey »

damik1 píše:sorry v hlednání mi tenhle Keseyho příspěvek na kterej si reagoval skočil jako tvůj. Ono to hledání nezobrazuje reakce, budu na to muset nejdřív klikat
http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... %A9#p51002
ten muj prispevek byl myslenej ironicky... to poznas podle toho smajlika s bublinkami nad hlavickou :)
Kesey

Příspěvek od Kesey »

DaTeL píše:
Kesey píše:
DaTeL píše:No hraju zatím jen ten Be a pro mode a tam se mi to snad ani jednou ještě nestalo.
a jakou maji teda brankari v prumeru uspesnost? ja premyslim, jestli stoji za to si to poridit.. Cloveka totiz nebavi, kdyz jeho brankar vyhraje drtivou vetsinu zapasu s uspesnosti 89 procent (a to se musim hodne snazit, abych takovou % uspesnost udrzel, pri cca jedne obdrzene brance na zapas ... ale pak mi to pripada trapny a nebavi me to..)
Tak jestli ses v 08 držel někde na 89%, tak seš dobrá lama :mrgreen:

Já teda měl něco kolem 93%, ale byla to fuška největší. V 09 mi to v módu be a pro připadá mnohem snazší. Zatím se Henrik drží někde kolem 95% a to se ani moc nesnažim. I když je fakt, že hraju beka a docela to tam kosim :E
v 07.. rekl jsem 08, myslel jsem 07 (to je dnes popularni, ne?) .. 08 nemam.. a procento jsem tipnul.. uz si to nepamatuju, protoze jsem uvizl v au a kolem dvou let jsem to nehral... radsi jdu kazdej den na plaz :mrgreen:
(btw uz by ses mohl rozhodnout, jestli jsem klokan nebo lama... :angryfire: :wink:
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Kesey píše: (btw uz by ses mohl rozhodnout, jestli jsem klokan nebo lama... :angryfire: :wink:
JÁ se mám rozhodnout? No snad spíš ty, protože ty mezi tím přepínáš jako den a noc! 8)
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
Zabral68
Nováček v NHL
Nováček v NHL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zabral68 »

HRAJI NHL 09 S GAMEPADEM LOGITECH RUMBLE PAD 2, A KDYŽ SI NAVOLÍM ZRYCHLENÍ NA STEJNÉM TLAČÍTKU PRO HRÁČE S PUKEM I BEZ PUKU, TAK STEJNĚ HRÁČ S PUKEM JE NEČINNÝ A MŮŽE POUZE VYSTŘELIT A RYCHLOST ŽÁDNÁ.
PORADÍTE PROSÍM NĚKDO?

Problém vypadá takto :director:
http://www.youtube.com/watch?v=P3bhU73QiAQ

:nyr: :nyr: :nyr:
Stranger
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Příspěvek od Stranger »

Zabral68 píše:HRAJI NHL 09 S GAMEPADEM LOGITECH RUMBLE PAD 2, A KDYŽ SI NAVOLÍM ZRYCHLENÍ NA STEJNÉM TLAČÍTKU PRO HRÁČE S PUKEM I BEZ PUKU, TAK STEJNĚ HRÁČ S PUKEM JE NEČINNÝ A MŮŽE POUZE VYSTŘELIT A RYCHLOST ŽÁDNÁ.
PORADÍTE PROSÍM NĚKDO?

Problém vypadá takto :director:
http://www.youtube.com/watch?v=P3bhU73QiAQ

:nyr: :nyr: :nyr:
Mám stejný problém, ale narozdíl od tebe mám nepodporovaný gamepad Genius. Co jsem zjistil, tak může pomoct aktualizace ovladačů, nebo přejmenování gamepadu v registrech na jeden z podporovaných, což ale není tvůj případ. Mě se to rozjet zatím nepovedlo, tak čekám jestli nevyjde opravný patch, který by to napravil. :(
Zabral68
Nováček v NHL
Nováček v NHL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zabral68 »

Takže problém vyřešen !
Nainstaloval jsem si "NHL 09 Keyboard Patch" a už to jede jak má.
Odkaz zde
:director:
http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=27

:lol: :lol: :lol:
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Hele lidi, už jste někdo někde objevili ty soupisky, dresy, facepacky...? Kdyby na to někdo narazil, podělte se o to prosím :salute:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Zabral68
Nováček v NHL
Nováček v NHL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zabral68 »

Zatím ještě ne, ale určitě se již brzy objeví.
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

http://www.hockeydownloads.com/

tady je toho celkem dost ;) enjoy!

J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Dá se tam stáhnout nějaký hratelný hokej? :E
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

J.K.Kožíšek píše:
Dá se tam stáhnout nějaký hratelný hokej? :E
Ne :P

J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Mišón píše:Ne :P
Sakra. :evil:
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Stahoval někdo nějaký zajímavý doplňky pro NHL 09? Nějak jsem se tomu teď nevěnoval, tak bych rád věděl o něčem zajímavém.
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
RaNGeR_KoMi
Bitkař ze 4. řady
Bitkař ze 4. řady

Příspěvek od RaNGeR_KoMi »

Trapný, že 10 je jenom na PS3 a XBOX :ko: ...těšil jsem se na pc verzi a asi marně :pale:
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Jak je to s poslednima verzema NHL na PC ? Moc se v tom nepohybuji,ale stale jsou posledni verze dostupne pouze na XBOX a PS3 ? To je v pytli,nezbyva nez dokola mlatit NHL 09.
NYR . . . víc mi neříkej !
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

milhauzz píše:Jak je to s poslednima verzema NHL na PC ? Moc se v tom nepohybuji,ale stale jsou posledni verze dostupne pouze na XBOX a PS3 ? To je v pytli,nezbyva nez dokola mlatit NHL 09.
Jo, poslední vydaná na PC byla 09.

Flack007
Opora týmu
Opora týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flack007 »

milhauzz píše:Jak je to s poslednima verzema NHL na PC ? Moc se v tom nepohybuji,ale stale jsou posledni verze dostupne pouze na XBOX a PS3 ? To je v pytli,nezbyva nez dokola mlatit NHL 09.
O dalších se už ani nepřemejšlí 8) EA to takhle vyhovuje :wink:
Let's go Rangers!
Obrázek
Co je špatnýho na tom, že i holky fandí New York Rangers? :nyr:

Amor omnibus idem - Vergilius
Rangers, baby! - Eddie Cahill

Let's go HC Litvínov and FK Teplice!

Obrázek
Odpovědět