Reprezentace - Karjala

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
Kesey

Reprezentace - Karjala

Příspěvek od Kesey »

Vcera jsem se koukal na zapas CR:SWE. Byl to nadhernej zapas, hokej plnej pohybu, osobnich souboju, durazu a bojovnosti... musim rict, ze to byl vazne uplne jiny hokej nez se hraje v nhl... a me se libil moc!
Čermi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Reprezentace - Karjala

Příspěvek od Čermi »

Nevidel jsem tak nemuzu rict...btw ze bysme poprvy v historii vyhrali Karjala Cup?
http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw
Who would believe him then?...
Kesey

Příspěvek od Kesey »

Cermi píše:Nevidel jsem tak nemuzu rict...btw ze bysme poprvy v historii vyhrali Karjala Cup?
tos prisel o hodne. ale abychom vyhrali Karjalu, museli bychom v nedeli porazit rusko..
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Kesey píše:
Cermi píše:Nevidel jsem tak nemuzu rict...btw ze bysme poprvy v historii vyhrali Karjala Cup?
tos prisel o hodne. ale abychom vyhrali Karjalu, museli bychom v nedeli porazit rusko..
No v prvních dvou třetinách o moc nepřišel
Kesey

Příspěvek od Kesey »

v prvnich dvou tretinach sice padl jen jeden gol a jeste k tomu do nasi branky, ale i tak to byl moc hezkej hokej... rouhodne lepsi nez ten dnesni vykon v zapase nyr vs wsh
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Kesey píše:v prvnich dvou tretinach sice padl jen jeden gol a jeste k tomu do nasi branky, ale i tak to byl moc hezkej hokej... rouhodne lepsi nez ten dnesni vykon v zapase nyr vs wsh
to není měřítko
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Rusové mají hodně silný výběr, takže očekávám porážku.
Kesey

Příspěvek od Kesey »

nakonec 0:1 po samostatnych najezdech... coz uz je vice mene o stesti...
Kesey

Příspěvek od Kesey »

damik1 píše:
Kesey píše:v prvnich dvou tretinach sice padl jen jeden gol a jeste k tomu do nasi branky, ale i tak to byl moc hezkej hokej... rouhodne lepsi nez ten dnesni vykon v zapase nyr vs wsh
to není měřítko
hmmm to teda neni.. na druhou stranu, rangers takovych zpackanych zapasu produkuji za sezonu hodne..
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Kesey píše:nakonec 0:1 po samostatnych najezdech... coz uz je vice mene o stesti...
No mě se na ty nájezdy moc nelíbil náš brankář...poprvý se to snažil hrozně okatě vypíchnout (a to tu hokejku vytahoval hrozně brzo - to byl ten Rus snad 2 metry od něj :drunken:) a u druhýho šel zbytečně brzo na led.

Neříkám, že bych to udělall líp (ikdyž takhle bych to rozhodně neudělal :E), ale opravdu se mi výkon našeho gólmana na nájezdech nelíbil (ale v zápase chytal fantasticky).
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Kesey

Příspěvek od Kesey »

Musis to brat tak, ze to jsou jeho prvni mezistatni zapasy... pred svedskem chytal jen jeden proti belorusku. Takze to je asi vse teprve o zkusenostech..a ty pri takovych vypjatych momentech jako jsou najezdy urcite potrebujes...
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Kesey píše:Musis to brat tak, ze to jsou jeho prvni mezistatni zapasy... pred svedskem chytal jen jeden proti belorusku. Takze to je asi vse teprve o zkusenostech..a ty pri takovych vypjatych momentech jako jsou najezdy urcite potrebujes...
Jasný, já ho fakt nechci z ničeho obviňovat, nebo na něj házet špínu, celejch 65 minut chytal fantasticky, jen říkám, že ty nájezdy šly určitě chytat líp...
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Na to,ze dneska hralo v nasem teamu 14 mistru sveta,jsme toho fakt moc nepredvedli. Nevim jak vam,ale mne tam Lojza ( navic ted jeste pod "dohledem" Lenera ) vubec ale vubec nesedi . Ale je to vec nazoru - zlatej žvejkal :lol:
NYR . . . víc mi neříkej !
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Nekoukate nahodou na nase s Rusakama,co tam ted udelal Skoula ? No to je narez, to jsem nevidel ani v žáčkách 8)
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Koukali jste vcera proti SWE ? Zacatek se mi moc libil, dopredu byli sance, rychlost,parada, pak zase beci udelali nesmyslny kopance a bylo po . . . .
Snek
Legenda
Legenda

Příspěvek od Snek »

milhauzz píše:Koukali jste vcera proti SWE ? Zacatek se mi moc libil, dopredu byli sance, rychlost,parada, pak zase beci udelali nesmyslny kopance a bylo po . . . .
Jsme tak strasne pomali ...ne o trochu ale o hodne jak v obrane tak v utoku.Sem hroznej kritik :)
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

i Snek je uz rychlejsi :lol:
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak proti Suomi daleko lepsi hockey, skoda ze jsme to nedotahli do viteznyho konce, jinak Salak se mi moc libil :ok:
Odpovědět