Přidejte se k fanouškům našich stránek na Facebooku:
http://www.facebook.com/newyorkrangers.cz
Moderátor: DarkHelm

Alespoň někoho z tvých přátel přece Rangers alespoň trochu zajímat musí ne?J.K.Kožíšek píše:Proč bych to těm chudákům dělal?

Vcelku máš pravdu, ale čas od času je to trochu užitečný.damik1 píše:na facebook choděj i muži? Já měl pocit že je to prostředek k tomu aby mohla každá kikana psát kdy jde zrovna na záchod
Jenom pokud se s nima nevidíš a nemáš na ně žádnej kontakt.J.K.Kožíšek píše:A k tomu, abych těm, co se zajímají o NHL nebo fandí Rangers dal odkaz na tyhle stránky, potřebuji facebook?

Čas od času je důležitý napsat všem svým přátelům, že jdeš na záchod?Collin píše:Vcelku máš pravdu, ale čas od času je to trochu užitečný.damik1 píše:na facebook choděj i muži? Já měl pocit že je to prostředek k tomu aby mohla každá kikana psát kdy jde zrovna na záchod

To musí být opravdu přátelé, když se s nimi nikdy nevidíš a nemáš na ně žádný jiný kontakt.Collin píše:Jenom pokud se s nima nevidíš a nemáš na ně žádnej kontakt.J.K.Kožíšek píše:A k tomu, abych těm, co se zajímají o NHL nebo fandí Rangers dal odkaz na tyhle stránky, potřebuji facebook?

Asi bereš moje posty až příliš vážně.Collin píše:A hele, nepřemlouvám tě, jen mě zajímalo, proč ten FB tak nesnášíš, z toho tvýho prvního postu mi přišlo, že ho doslova nenávidíš.
Já ho chápu, FB taky nesnáším. Bohužel se v práci nemohu uživatelům FB a jejich neustálým rozhovorům o tom jestli si updatovali status a kdo si je přidal a nepřidal do přátel.Collin píše: A hele, nepřemlouvám tě, jen mě zajímalo, proč ten FB tak nesnášíš, z toho tvýho prvního postu mi přišlo, že ho doslova nenávidíš.![]()

J.K.Kožíšek píše:NIKDY!