Extraliga 2010 / 2011

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Extraliga 2010 / 2011

Příspěvek od milhauzz »

Moc peknej zapas Plzen - Vary , nadhernej zazitek hokejovej , pan Straka - to je hrac :ok: , jinak zbytek na 1.kolo celkem dobry - hodne golu padalo , lidi prisli - parada .
NYR . . . víc mi neříkej !
Flack007
Opora týmu
Opora týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Extraliga 2010 / 2011

Příspěvek od Flack007 »

Jo a Cheza zas prohrála... Už ani nepočítám pokolikátý v řadě :(
Let's go Rangers!
Obrázek
Co je špatnýho na tom, že i holky fandí New York Rangers? :nyr:

Amor omnibus idem - Vergilius
Rangers, baby! - Eddie Cahill

Let's go HC Litvínov and FK Teplice!

Obrázek
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Flack007 píše:Jo a Cheza zas prohrála... Už ani nepočítám pokolikátý v řadě :(
Jo, nebude to mit bez "Gumy" a "Albiho" lehky . . .
RaNGeR_KoMi
Bitkař ze 4. řady
Bitkař ze 4. řady

Příspěvek od RaNGeR_KoMi »

To co předvedla Cheza dnes první 2 třetiny nemělo chybu, jen ve třetí měli nahráno (4:1) tak hodně zvolnili, nakonec 4:2 výhra nad Vítkovicema. CHEZA !!! :cheers:
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak Cheza vam vyhrala, my taky :-) a Plzen dostala pekne na ***** od LIB teda . . .
Phlambo
All-Star
All-Star

Příspěvek od Phlambo »

P. Sýkora je v Plzni.
:evil4: :laughing6: :bootyshake: :laughing3:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

Jen tak na okraj, není už čas vyměnit Holaně s Volkem? Já sem byl docela rád, když tam přišli zrovna oni, ale je to opravdu extrémně neúspěšný období a prohra s Kladnem už je donebevolající :cry:
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Ja bych tam vyhazel pulku lidi, pan Rucinsky udelal dobre :) , jo to u nas na Jihu takove starosti nemame,ale taky budou :)
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Ranger píše:Jen tak na okraj, není už čas vyměnit Holaně s Volkem? Já sem byl docela rád, když tam přišli zrovna oni, ale je to opravdu extrémně neúspěšný období a prohra s Kladnem už je donebevolající :cry:
Bez urážky, ale seš stejnej zagor jako ostatní fanoušci Sparty. Cestu, kdy se trenéři točili každý rok nebo každé dva roky, považuji za nekoncepční a vede tak akorát do pekla. Tak se prostě jedna sezóna odepíše.
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

DaTeL píše:
Ranger píše:Jen tak na okraj, není už čas vyměnit Holaně s Volkem? Já sem byl docela rád, když tam přišli zrovna oni, ale je to opravdu extrémně neúspěšný období a prohra s Kladnem už je donebevolající :cry:
Bez urážky, ale seš stejnej zagor jako ostatní fanoušci Sparty. Cestu, kdy se trenéři točili každý rok nebo každé dva roky, považuji za nekoncepční a vede tak akorát do pekla. Tak se prostě jedna sezóna odepíše.
Proč jednu? To si troufáte že uspějete v baráži? :tudle:

Sparta se vydala cestou Rangers před výlukou. Parta žoldáků a bývalých hvězd hraje přesně podle očekávání kulový.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

damik1 píše:Proč jednu? To si troufáte že uspějete v baráži? :tudle:

Sparta se vydala cestou Rangers před výlukou. Parta žoldáků a bývalých hvězd hraje přesně podle očekávání kulový.
Já jsem byl strašně nassssštvanej, že vzali toho Hlodáče a Hlinku. To je prostě konina. Ty kluci tady nebudou makat naplno, protože se šetřej a nechtěj se zranit. Celkově pak ten tým nebyl složenej dobře. Absolutně třeba neberu, že pustili Podlešáka.

No...maj co chtěli. Teď to musej vyžrat, jít až na dno a od toho se odrazit. Baráže se nebojim, Sparta na konci sezony bude minimálně v předkole p-off.
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Hlavne ze nam nechali Fandu Ptáčků :lol:
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

DaTeL píše: Já jsem byl strašně nassssštvanej, že vzali toho Hlodáče a Hlinku. To je prostě konina. Ty kluci tady nebudou makat naplno, protože se šetřej a nechtěj se zranit. Celkově pak ten tým nebyl složenej dobře. Absolutně třeba neberu, že pustili Podlešáka.

No...maj co chtěli. Teď to musej vyžrat, jít až na dno a od toho se odrazit. Baráže se nebojim, Sparta na konci sezony bude minimálně v předkole p-off.

Jenže je to Sparta. což naštěstí znamená, že místo toho aby překopali tým a začli znova, začnou nakupovat další a další hotové hráče bez vztahu k týmu. :thumbright:

Ono tam není moc z čeho brát. ve Slavii jsou v první desítce bodování čtyři hráči 21-, ale zároveň to nejsou takový hvězdy aby mizeli do ciziny. tzn. základ tam je. Navíc Růža je nechá hrát docela dost času.

Ve Spartě sice nějací mladíci jsou (Kafka,Pacovský,Zacpálek,Luňák), ale v těch zápasech co jsem viděl se zas tak moc na led nedostali. Na ledě byl furt Výborný,Ručinský,Ton,Broš nebo Hlinka s Hlaváčem když ještě hráli. fakt geniální způsob jak zapracovat mladé hráče do týmu. Takže si nemyslím, že by tohle byla chvilková dočasná záležitost, to spoléhání na veterány nebude stát Spartu jenom tuhle sezónu.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak ono uz to nebude o veteranech, odchovancich, mladících,hvezdach atd . . . dnesni sporty (ligove souteze, fotbal,hokej) se vyrovnavaji a jestli si nekdo mysli,ze bude mit team hvezd a jenom vyhravat,nebo doby,kdy fotbalova Sparta v 80 a 90.letech- vyhravali jeden titul za druhym uz skoro po podzimu jsou pryc . Bude to vsechno vice vyrovnane a jednou proste team bude na dne a pak zase bude vyhravat, je to sport prece a nemuzes jenom vyhravat .
Kladno se za chvili docvakne na Spartu :) a pak staci 2-3 krat vyhrat a budes treba ze 14.mista najednou na 4.miste a naopak . . . zvlast v tribodovym systemu.
Ne,slo mi jenom o to,ze fandim MOTORU CB a nikdy jinak :lol:
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

DaTeL píše:
Včerejší vyjádření Holaně, že hráči hrajou bez motivace, si já osobně překládám jako jeho osobní kapitulaci. Když je není schopnej namotivovat, tak musí přijít někdo jinej :nevim:

Sezóna se odepsat nemusí, není problém vyhrát ligu i z předkola a navíc tabulka je vyrovnaná, stačí série 4-5 výher a Sparta klidně může být 6.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Nejsem v tom tak zainteresovanej a neznám spousty důležitejch podrobností, ale Holaň a Volek nejsou trenéři pro Spartu a myslím si to od jejich příchodu. Ano měnit trenéry není dloudobé řešení, ale musí to být vhodný trenér. Pro Spartu pak to musí být trenér, který bude mít autoritu i u zkušených hráčů a to upřímě nemohl být Holáň, který nic jako trenér nepředvedl a nemá ani dost potřebných zkušeností.
Asi se teď budou fans Sparty čertit, ale když nad tím tak přemýšlím, tak mi přijde, že ty špatný časy začali s nástupem Břízi na post GM. Koukněte na ty příchody samý staří hráči, každej rok jinej brankář obzvláště sázka na Cháberu, kterej měl jen jednu povedenou sezónu a to ještě v týmu, kterej byl v neskutečným laufu.
Největší chyba Sparty byl odchod Ptáčka. A nepředávání zodpovědnosti mladším hráčům, zejména v útoku.
{[rangers/rangers.png]}
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Nezlob se na mě, ale jestli Holaň jako jeden z nejlepších beků 90. let u nás nemá u hráčů Sparty autoritu, tak to mi ho vyndej a řekni mi, kdo už by ji měl mít? To tam musí bejt Scotty Bowman, aby to tyhle namachrovaný sr@čky akceptovali?

Já tady vidím velice zajímavou paralelu s fotbalovou Spartou. Je tam určitá klika mazáků (Blažek-Řepka-Brabec), do který trenér radši ani nereje, protože by mu to rozj€balo celej tým. Ve Spartě podobně Výborný, Ručinský aspol. Možná i Toňák už na to kadí, podobně třeba Broš s Kratěnou. Tohle svinstvo se musí vymést a začít budovat mužstvo, ne klub odložených žen.
Rangers 4ever!

-- Brian Leetch
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

DaTeL píše:Nezlob se na mě, ale jestli Holaň jako jeden z nejlepších beků 90. let u nás nemá u hráčů Sparty autoritu, tak to mi ho vyndej a řekni mi, kdo už by ji měl mít? To tam musí bejt Scotty Bowman, aby to tyhle namachrovaný sr@čky akceptovali?

Já tady vidím velice zajímavou paralelu s fotbalovou Spartou. Je tam určitá klika mazáků (Blažek-Řepka-Brabec), do který trenér radši ani nereje, protože by mu to rozj€balo celej tým. Ve Spartě podobně Výborný, Ručinský aspol. Možná i Toňák už na to kadí, podobně třeba Broš s Kratěnou. Tohle svinstvo se musí vymést a začít budovat mužstvo, ne klub odložených žen.
To byl Šejba ve svý době taky (skvělej hráč) a jak dopad jako trenér? Tohle prostě nic neznamená skvělej hráč = automaticky trenér s autoritou. Právě protože tam jsou ti co jsi jmenoval tam musí bejt tvrdej trenér, kterej je klidně nechá sedět a nebude koukat na jména a to Holáň bohužel neudělal, čímž si sám začal podřezávat větev.
Leč větší chyba je opravdu u GM protože dát smlouvu Růčovi byl fakt kauf.
{[rangers/rangers.png]}
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

DaTeL píše:Nezlob se na mě, ale jestli Holaň jako jeden z nejlepších beků 90. let u nás nemá u hráčů Sparty autoritu, tak to mi ho vyndej a řekni mi, kdo už by ji měl mít?.
No a kdo by měl mít větší autoritu u hokejistů než Wayne? A přesto se v Phoenixu ukázalo, že to není zas tak úžasný trenér. Protěžování bývalých sebelepších hráčů na pozice trenérů jsem nikdy nepochopil. Většinou je to katastrofa. Normální člověk by trénoval x let žáky,dorost,juniory pak by se mohl dostat na asistenta a potom klidně i na hlavního trenéra. Ale když byl někdo slavný hráč, jde si na lavičku stoupnout rovnou.

Takže pak si super hráči jako Gretzky akorát uříznou ostudu, protože žádné trenérské dovednosti nemají.
Podívej se letos na Devils. Kdo by měl být v New Jersey respektovanější osobnost než MacLean? A že by to teda zvládal mi nepřijde.
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Já jsem netvrdil, že je kdovíjakej pan trenér. Psal jsem, že by měl mít autoritu, protože v tomhle sportu něco dokázal. Samo...výjimky existují.
Rangers 4ever!

-- Brian Leetch
Odpovědět