Extraliga 2010 / 2011
- milhauzz
- Opora týmu

Re: Extraliga 2010 / 2011
Tak jste vymenili kouče a mate Hořavu se Rulíkem .
NYR . . . víc mi neříkej !
Chudák Holaň jako poslední věc ve Spartě obral o body svůj novej tým 
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
dobrá komedie:
http://hokej.idnes.cz/rozhodnuto-sef-ex ... _hokej_cig
ale chápu, že se s přeposledním místem Sparty muselo něco udělat.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Na jednu stranu možná příliš přísný trest, na tu druhou zase amatérská chyba/nedbalost, která by se na takové úrovni stávat neměla.
amatérská chyba to jo, ale jakto že na to na lize přišli až po dvaceti zápasech?Collin píše:Na jednu stranu možná příliš přísný trest, na tu druhou zase amatérská chyba/nedbalost, která by se na takové úrovni stávat neměla.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
No, to by se asi taky stávat nemělo... moc jsem o tom nečetl, ale myslím, že na to i teď přišli vlastně náhodou....damik1 píše:amatérská chyba to jo, ale jakto že na to na lize přišli až po dvaceti zápasech?Collin píše:Na jednu stranu možná příliš přísný trest, na tu druhou zase amatérská chyba/nedbalost, která by se na takové úrovni stávat neměla.
My Češi hold nejsme zrovna důslední.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Nebejt Kladna, který se samo naprášilo (což se jim překvapivě teď docela hodí, stáhli s sebou další dva týmy), tak na to nikdo do konce sezony nepřišel.damik1 píše:amatérská chyba to jo, ale jakto že na to na lize přišli až po dvaceti zápasech?Collin píše:Na jednu stranu možná příliš přísný trest, na tu druhou zase amatérská chyba/nedbalost, která by se na takové úrovni stávat neměla.
Stejně je ten registrační systém ELH padlej na hlavu.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
Kašparáda je to nastavení, ale proč to nikdo neřeší na zasedáních APK, aby se to zjednodušilo?
Primární chybu udělali kluby, mají tam lidi co za to platí a ti to nezvládli. Tohle řeklo jen Kladno a ani nedivím 6 bodů nikoho moc nerozhází. Možná kdyby v Plzni dělal GM někdo znalý předpisů a ne hráč mající nedostatek času na další, nestalo by se jim to. Tresty mají dvě strany z pohledu ligy a její úrovně je to trochu tragédie, ale zase kluby si tresty zaslouží, legislativu nedodrželi a proč je netrestat, když ostatních 11 týmů ano.
Nevím jaký sou řády na svazu, ale by se to mělo kontrolovat a ne na to přijít náhodou. Ale zase je třeba říct, že na svazu asi není konkrétní osoba či oddělení, které by mělo v pracovní náplni něco takového kontrolovat, což je samo o sobě zvláštní, jelikož legislativní předpis bez kontroly je tak trochu na nic.
Česko je prostě Kocourkov se vším všudy.
Jinak já to Plzni přeju už za ty Strakovy výroky, otevřít si takhle pusu kdo koliv jinej tak už lítej desetitisícový pokuty. A ani není schopnej říct, že chybu udělali i oni.
Primární chybu udělali kluby, mají tam lidi co za to platí a ti to nezvládli. Tohle řeklo jen Kladno a ani nedivím 6 bodů nikoho moc nerozhází. Možná kdyby v Plzni dělal GM někdo znalý předpisů a ne hráč mající nedostatek času na další, nestalo by se jim to. Tresty mají dvě strany z pohledu ligy a její úrovně je to trochu tragédie, ale zase kluby si tresty zaslouží, legislativu nedodrželi a proč je netrestat, když ostatních 11 týmů ano.
Nevím jaký sou řády na svazu, ale by se to mělo kontrolovat a ne na to přijít náhodou. Ale zase je třeba říct, že na svazu asi není konkrétní osoba či oddělení, které by mělo v pracovní náplni něco takového kontrolovat, což je samo o sobě zvláštní, jelikož legislativní předpis bez kontroly je tak trochu na nic.
Česko je prostě Kocourkov se vším všudy.
Jinak já to Plzni přeju už za ty Strakovy výroky, otevřít si takhle pusu kdo koliv jinej tak už lítej desetitisícový pokuty. A ani není schopnej říct, že chybu udělali i oni.
- milhauzz
- Opora týmu

Musim rict,ze podoba te 2.tabulky vypada moc pekne , C.B. 40 bodudamik1 píše:dobrá komedie:
- milhauzz
- Opora týmu

-
Flack007
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Jsem zejtra zvědavá na zápas pod širým nebem.
Bude to rozhodně zajímavý a chtěla bych to vidět i když nefandím Brnu ani Pardubkám. Hlavně ať to pořadatelům vyjde a aby se to mohlo opakovat někdy v budoucnosti. 
- milhauzz
- Opora týmu

Jo tak na tohle jsem taky zvedavej, jelikoz je to u nas premiera a vubec nevim co od toho cekat, no snad aby se nekdo nepropadnul treba 
- milhauzz
- Opora týmu

Tak ceskej winter classic nevypada spatne, az na tu traparnu, ze 1.tretinu meli pekny retro dresy a ted zase maji ty hnusny polepeny dresy - nechapu proc to neodehrali cely v tech retro , ale to by pan Kusý asi neprezil - fakt trapárna !
Nevím proč pan Kusý, spíš jde o sponzory a to na obou stranách. Bohužel u nás je všechno o penězích a ve sportu peníze=spponzoři. Mohls do toho nasypat 10 mega a věřím, že bys ty retro dresy viděl celej zápas.milhauzz píše:Tak ceskej winter classic nevypada spatne, az na tu traparnu, ze 1.tretinu meli pekny retro dresy a ted zase maji ty hnusny polepeny dresy - nechapu proc to neodehrali cely v tech retro , ale to by pan Kusý asi neprezil - fakt trapárna !
- milhauzz
- Opora týmu

Jo tak to je jasny ze je to o sponzorech,ale mohli jeden pitomej zapas udelat vyjimku jako v 1.tretine rikam, to bylo OK .
Navic dnesni dresy nasich klubu nemaji vetsinou ani znak klubu - misto , kde se vyjimalo logo klubu zdobi hnusna reklama, to je jako uz moc ! Zaprodat svuj nazev - hnus fialovej , kdyz si to pak pusti nejakej lajk tak nevi ani kdo poradne hraje - to je ubohost !
Navic dnesni dresy nasich klubu nemaji vetsinou ani znak klubu - misto , kde se vyjimalo logo klubu zdobi hnusna reklama, to je jako uz moc ! Zaprodat svuj nazev - hnus fialovej , kdyz si to pak pusti nejakej lajk tak nevi ani kdo poradne hraje - to je ubohost !
-
Flack007
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Zas tak bych to nepřeháněla. Byl to krásnej zážitek a senzační akce. Zvlášť při něčem takovým jde o šílený prachy, jenom vybudovat led, pronajmout areál, reklama atd to není jen tak pár korunek. I přes reklamy kvůli kterým 'kluby zaprodaly svůj název' se na této akci sešlo dost lidí a hrál se poměrně pěkný hokej. Diváci mohli vidět sněžení a i sluníčko. Pěkná akce! 
- milhauzz
- Opora týmu

Jo tak to urcite,navic kdyz lupen stal kolem 900,- prislo pres 17.000 lidi - jednoduchy pocty, takze to urcite nebude prodelecna akce 
Když nevíš tak nerozumuj, ono stálo dost peněz to tam celý zařídit, ledovou plochu chlazení, zázemí vybudovat a převézt jednu velkou tribunu, doprava a podobně. Myslím, že je to tak šul nul možná něco málo navíc.milhauzz píše:Jo tak to urcite,navic kdyz lupen stal kolem 900,- prislo pres 17.000 lidi - jednoduchy pocty, takze to urcite nebude prodelecna akce
Podle toho jak se Kusy tvaril tak si myslim ze nevydelal vubec:)mess píše:Když nevíš tak nerozumuj, ono stálo dost peněz to tam celý zařídit, ledovou plochu chlazení, zázemí vybudovat a převézt jednu velkou tribunu, doprava a podobně. Myslím, že je to tak šul nul možná něco málo navíc.milhauzz píše:Jo tak to urcite,navic kdyz lupen stal kolem 900,- prislo pres 17.000 lidi - jednoduchy pocty, takze to urcite nebude prodelecna akce
- milhauzz
- Opora týmu

Nikdo tady nerozumuje tak se hod do klidu . Akce mela vyjit na 15 míčů, to snad rikali vsude, prijem ze vstupnyho je jedna vec a podle toho co rikal Zbyněk a pise tady Snek tak budou na svejch, tot vse ,ale rozhodne tady nikdo nehazi rozumy !mess píše:Když nevíš tak nerozumuj, ono stálo dost peněz to tam celý zařídit, ledovou plochu chlazení, zázemí vybudovat a převézt jednu velkou tribunu, doprava a podobně. Myslím, že je to tak šul nul možná něco málo navíc.milhauzz píše:Jo tak to urcite,navic kdyz lupen stal kolem 900,- prislo pres 17.000 lidi - jednoduchy pocty, takze to urcite nebude prodelecna akce