Extraliga 2010 / 2011

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
mess
MVP
MVP

Re: Extraliga 2010 / 2011

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:
mess píše:
milhauzz píše:Jo tak to urcite,navic kdyz lupen stal kolem 900,- prislo pres 17.000 lidi - jednoduchy pocty, takze to urcite nebude prodelecna akce :lol:
Když nevíš tak nerozumuj, ono stálo dost peněz to tam celý zařídit, ledovou plochu chlazení, zázemí vybudovat a převézt jednu velkou tribunu, doprava a podobně. Myslím, že je to tak šul nul možná něco málo navíc.
Nikdo tady nerozumuje tak se hod do klidu . Akce mela vyjit na 15 míčů, to snad rikali vsude, prijem ze vstupnyho je jedna vec a podle toho co rikal Zbyněk a pise tady Snek tak budou na svejch, tot vse ,ale rozhodne tady nikdo nehazi rozumy !
Nevim kdes vzal 15 mega, já slyšel o dost větší částce a věřil bych jí rozhodně víc.
{[rangers/rangers.png]}
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Zbynek Kusý pro deník Sport, celej clanek je na netu :

O to jistě jde. Ale zároveň jsou důležité i finance. Vyděláte na Open Air Hockey Game?„Pokud ano, tak naprosto minimálně. Náklady jsou tak extrémní, že budeme rádi, pokud zůstaneme na svých. Tahle akce nás přijde na patnáct milionů korun. O peníze nám nejde. Chceme přinést nevšední událost, kdo jiný než Pardubice to tu měl jako první zorganizovat? Jsme hokejové město a soupeř je rovněž logický. Díky Kometě má extraliga nový fenomén. Její fanoušci zaplňují arény všude po republice, navíc dokážou vytvořit skvělou atmosféru. Podobně jako naši příznivci.“

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tip ... kvela.html
NYR . . . víc mi neříkej !
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:Zbynek Kusý pro deník Sport, celej clanek je na netu :

O to jistě jde. Ale zároveň jsou důležité i finance. Vyděláte na Open Air Hockey Game?„Pokud ano, tak naprosto minimálně. Náklady jsou tak extrémní, že budeme rádi, pokud zůstaneme na svých. Tahle akce nás přijde na patnáct milionů korun. O peníze nám nejde. Chceme přinést nevšední událost, kdo jiný než Pardubice to tu měl jako první zorganizovat? Jsme hokejové město a soupeř je rovněž logický. Díky Kometě má extraliga nový fenomén. Její fanoušci zaplňují arény všude po republice, navíc dokážou vytvořit skvělou atmosféru. Podobně jako naši příznivci.“

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tip ... kvela.html
Ještě jedna věc nejvíc lístků stálo 500 Kč pak 900 Kč a pak pár těch dražších. Průměr bych viděl kolem 700-800 Kč takže bych si zase tak jistej tím výdělkem nebyl.
{[rangers/rangers.png]}
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Ty vole tak si zavolej Kusymu ty chytroline kolik ma na ucte !
Nejdriv se tu hadas a prudis lidi ze hazi rozumy, pak sam Kusy ti na netu pise ze to vyjde na 15 míčů a nejsi ani schopnej rict OK, ten kreten Milhauzz ma asi pravdu - tak mi polib . . . . . takovyhle lidi miluju :thumbright:

BTW : Jses prece z Pardubic, tak jaktoze si tam nebyl, mohl ses na to Zbynka zeptat sam chytracku !!!
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:Ty vole tak si zavolej Kusymu ty chytroline kolik ma na ucte !
Nejdriv se tu hadas a prudis lidi ze hazi rozumy, pak sam Kusy ti na netu pise ze to vyjde na 15 míčů a nejsi ani schopnej rict OK, ten kreten Milhauzz ma asi pravdu - tak mi polib . . . . . takovyhle lidi miluju :thumbright:

BTW : Jses prece z Pardubic, tak jaktoze si tam nebyl, mohl ses na to Zbynka zeptat sam chytracku !!!
Ty seš slušnej nerv :mrgreen: , já ti dal za pravdu tím, že jsem se dál nehádal.
Uved sem že uvádíš skreslenou cenu vstupnýho, což vím. A ty se tady můžeš .......... Ale já se ti musím smát. Celý si to tady vyhecoval ty těma retro dresama, který sou každýmu normálnímu člověku jedno. Já argumentoval, že jde o sponzory a tys tady začal dělat ekonoma celý akce, jak byla výdělečná. Nacož já napsal, že dle mě to vyšlo na nulu nebo s malým ziskem. Z mý strany konec.
{[rangers/rangers.png]}
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:BTW : Jses prece z Pardubic, tak jaktoze si tam nebyl, mohl ses na to Zbynka zeptat sam chytracku !!!
Já se z Kusým neznám a kvůli němu na hokej už 3 roky nechodím, nemám ho jako člověka rád, jelikož bohužel vím jak to chodilo v klubu než do něj přišel novej majitel. Takže rozhodně nemám zájem se s ním o čem koliv bavit.
{[rangers/rangers.png]}
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tobe mozna retro dresy jsou u pr. . .,ale radu lidi to zajima a ja rozhodne patrim mezi priznivce tehle dresu ! Za dalsi , kdyz nekdo tvrdi ze cela akce vysla na daleko vic a bude se hadat do krve, pritom vsude na netu je ,ze sam Kusy povida o 15 mil. je taky divny,ale kdyz to znas uvnitr klubu, tak vis urcite vsechno . Takze nejvetsi ekonom jses ty . Prijdes mi jako dite, ktery kdyz vidi cerveny auto, bude se hadat se vsema, ze to auto bylo bily :lol: . Takze pro ty tupejsi jeste jednou : Nedelam tady zadnyho ekonoma, jenom cituju castku cely akce,ktera je vsude na netu !!!
A za posledni, vzdavam se a od ted co reknes je pravda :) a mas posledni slovo - TAKZE JE TO VASE PANE CHYTRAK !!!

BTW : Jsem tak v klidu,jako nikdy - to mi ver :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 07 led 2011, 08:47, celkem upraveno 1 x.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:Ty suline, tobe mozna retro dresy jsou u pr. . .,ale radu lid to zajima a ja rozhodne patrim mezi priznivce tehle dresu ! Za dalsi , kdyz nekdo tvrdi ze cela akce vysla na daleko vic a bude se hadat do krve, pritom vsude na netu je ,ze sam Kusy povida o 15 mil. je taky divny,ale kdyz to znas uvnitr klubu, tak vis urcite vsechno . Takze nejvetsi ekonom jses ty . Prijdes mi jako dite, ktery kdyz vidi cerveny auto, bude se hadat se vsema, ze to auto bylo bily :lol: . Takze pro ty tupejsi jeste jednou : Nedelam tady zadnyho ekonoma, jenom cituju castku cely akce,ktera je vsude na netu !!!
A za posledni, vzdavam se a od ted co reknes je pravda :) a mas posledni slovo - TAKZE JE TO VASE PANE CHYTRAK !!!

BTW : Jsem tak v klidu,jako nikdy - to mi ver :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nevypadáš na to. A ještě jednou, ano akce stála 15 mil dle vyjádření Kusýho. Vstupné nestálo 900 ale od 500 výš až tuším k 5000 za VIP. A do klubu nevidím, ale mám informace ze zákulisí, kde se dříve děli hodně zvláštní věci.
A příště bez urážek prosím pane klidný.
{[rangers/rangers.png]}
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

Hádáte se jako babky na trhu. :D
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

J.K.Kožíšek píše:Hádáte se jako babky na trhu. :D
Bohužel máš pravdu :oops:
{[rangers/rangers.png]}
jp
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jp »

milhauzz píše:Ty suline, tobe mozna retro dresy jsou u pr. . .,ale radu lid to zajima a ja rozhodne patrim mezi priznivce tehle dresu ! Za dalsi , kdyz nekdo tvrdi ze cela akce vysla na daleko vic a bude se hadat do krve, pritom vsude na netu je ,ze sam Kusy povida o 15 mil. je taky divny,ale kdyz to znas uvnitr klubu, tak vis urcite vsechno . Takze nejvetsi ekonom jses ty . Prijdes mi jako dite, ktery kdyz vidi cerveny auto, bude se hadat se vsema, ze to auto bylo bily :lol: . Takze pro ty tupejsi jeste jednou : Nedelam tady zadnyho ekonoma, jenom cituju castku cely akce,ktera je vsude na netu !!!

Johnny Komos !!!
BAN !!!
:tudle:

I když sem moc často nepíšu, tak tohle fórum čtu pravidelně a tohle se mi zdá už trochu moc. Hádat se kvůli takový prkotině a používat takových výrazů... :co: Za to by se nemusel opravdu stydět ani výše zmíněný Johnny a to ani nemluvím o některých dalších příspěvcích tohoto uživatele, čímž ho teda nechci nějak urážet, ale měl by napřet myslet a potom psát.
PS: Všimli jste si, jakým způsobem píšu vykřičníky? :twisted:
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

jp píše:Johnny Komos !!!
BAN !!!
:tudle:

I když sem moc často nepíšu, tak tohle fórum čtu pravidelně a tohle se mi zdá už trochu moc. Hádat se kvůli takový prkotině a používat takových výrazů... :co: Za to by se nemusel opravdu stydět ani výše zmíněný Johnny a to ani nemluvím o některých dalších příspěvcích tohoto uživatele, čímž ho teda nechci nějak urážet, ale měl by napřet myslet a potom psát.
PS: Všimli jste si, jakým způsobem píšu vykřičníky? :twisted:
:shock: On žije! :shock: :drunken: :E
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Sledujete vubec nase play-off taky ? Ja teda jelikoz vypadnul nas milovany " Motůrek" ted uz moc ne,ale asi to ted preju "pernikarum",ale jenom kvuli tomu, ze je trenuje u nas na Jihu velice oblibeny a uznavanay Mr. Jandač.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak nase liga skoncila a tady zadna zminka ani, to nikdo nesledoval ?
Ja teda nejsem zadnej fanousek zadnyho z finalistu,ale sledoval jsem co jsem mohl .
Myslim,ze titul je ve spravnejch rukou a lidem jako Bonk a Varada porad tak nejak fandim .
Jen jsem zvedavej, jak se jim podari udrzet kadr a lidi jako Ruzicka, Krajicek atd .
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:Tak nase liga skoncila a tady zadna zminka ani, to nikdo nesledoval ?
Ja teda nejsem zadnej fanousek zadnyho z finalistu,ale sledoval jsem co jsem mohl .
Myslim,ze titul je ve spravnejch rukou a lidem jako Bonk a Varada porad tak nejak fandim .
Jen jsem zvedavej, jak se jim podari udrzet kadr a lidi jako Ruzicka, Krajicek atd .
Krajíček rusko na tuty už to proběhlo, Růžička se uvidí dle nabídek a dost možná MS
{[rangers/rangers.png]}
Odpovědět