MS 2011 SLOVAKIA

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
Odpovědět
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

MS 2011 SLOVAKIA

Příspěvek od milhauzz »

Vim, ze vsichni napjate sledujete jak se bude dal v MSG vyvijet serie NYR - WAS ,ale co rikate na to co se pise v tisku atd. o nasich - sestava,atd .
Loni, kdyz jsme se o tom bavili, nas vzhledem k sestave nasi, temer snad kazdej odepisoval a . . . vyslo to naramne.
Ne ja rikam, pokud se udela medaile , bude to zase uspech,ale znova rikam, ze mi tam Lojza proste nesedi ( nemuzu si pomoct ) .
Docela mne stve,ze nebude Voky a par dalsich jedincu ,ale neni to jenom o jmenech .
Navic budeme hrat skoro doma :) , kolik nasich "bratia" z SVK se chysta na MS tady z fora vubec ?
Ja kdyz koukal na ceny lupenu, no , ostatne klasika . . .

BTW : Kdyz vidim nasi skupinu : FIN, LOT, DAN , nic moc zase, abysme vubec postoupili . . . :)
NYR . . . víc mi neříkej !
damik1
MVP
MVP

Re: MS 2011 SLOVAKIA

Příspěvek od damik1 »

milhauzz píše:
BTW : Kdyz vidim nasi skupinu : FIN, LOT, DAN , nic moc zase, abysme vubec postoupili . . . :)

no jestli vypadne ještě Montreal a Phoenix a dánům přijedou všichni tak budou mít docela slušný mužstvo
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

To urcite
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Dobry bylo ted na Nove, jak se ptali Lojzy na Hašana a on pak radsi odesel a nekomentoval ani . . . . mazec :)
Nemuzu tohodle akcionare ani videt a nekterejm hracum se ani nedivim, ze pod nim odmitaji hrat atd . Ale tot pouze muj nazor .
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Stejně je ta mediální kaše jako "těžká rána - Vokoun nejede" nebo "Hašek a reprezentace" k smíchu. Máme Pavelce, jedničku klubu NHL, který sice není až tak zkušený, ale strachovat se rozhodně nemusíme. A Šťepánek taky není nemehlo.

Vokoun by zamrzel spíš na OH nebo SP. No a "Hašek a reprezentace", tohle spojení musí být každému normálnímu člověku k smíchu. Nejsme na tom tak špatně jako třeba... já nevim... Kazachstán... abychom museli brát do týmu hráče, kterým táhne na padesátku. I když Lojzu nemusim, nedivím se, že to nekomentoval...
Mišón
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišón »

Collin píše:Stejně je ta mediální kaše jako "těžká rána - Vokoun nejede" nebo "Hašek a reprezentace" k smíchu. Máme Pavelce, jedničku klubu NHL, který sice není až tak zkušený, ale strachovat se rozhodně nemusíme. A Šťepánek taky není nemehlo...
A nezapomeň na Neuvirtha. Hráči MS vždycky stíhají, když jejich tým vypadne už v prvním kole play-off ;)
My heart has blue color...true blue... :nyr:

Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Collin píše:Stejně je ta mediální kaše jako "těžká rána - Vokoun nejede" nebo "Hašek a reprezentace" k smíchu. Máme Pavelce, jedničku klubu NHL, který sice není až tak zkušený, ale strachovat se rozhodně nemusíme. A Šťepánek taky není nemehlo.

Vokoun by zamrzel spíš na OH nebo SP. No a "Hašek a reprezentace", tohle spojení musí být každému normálnímu člověku k smíchu. Nejsme na tom tak špatně jako třeba... já nevim... Kazachstán... abychom museli brát do týmu hráče, kterým táhne na padesátku. I když Lojzu nemusim, nedivím se, že to nekomentoval...
Tahne mu sice na "pade" ale letos mel vynikajici sezonu a porad ma co ukazat !
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Mišón píše:
Collin píše:Stejně je ta mediální kaše jako "těžká rána - Vokoun nejede" nebo "Hašek a reprezentace" k smíchu. Máme Pavelce, jedničku klubu NHL, který sice není až tak zkušený, ale strachovat se rozhodně nemusíme. A Šťepánek taky není nemehlo...
A nezapomeň na Neuvirtha. Hráči MS vždycky stíhají, když jejich tým vypadne už v prvním kole play-off ;)
Pravda. Doufám, že se nám v MSG povede podobný kousek jako proti Buffalu před několika lety. :)
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

milhauzz píše:
Collin píše:Stejně je ta mediální kaše jako "těžká rána - Vokoun nejede" nebo "Hašek a reprezentace" k smíchu. Máme Pavelce, jedničku klubu NHL, který sice není až tak zkušený, ale strachovat se rozhodně nemusíme. A Šťepánek taky není nemehlo.

Tahne mu sice na "pade" ale letos mel vynikajici sezonu a porad ma co ukazat !
Štěpánek měl lepší sezonu, alespoň co se úspěšnosti zákroků týče...

A Pavelec je před ním jasná volba... Jistě si vzpomeneš, jak Dominik "zářil" ve své poslední zámořské sezoně.

Z reálného pohledu by Hašek mohl jet jako trojka, které se stará o dobrou náladu v šatně a podporuje gólmany, především jedničku. Jenže tenhle typ Hašek není. Tím je jeho start vyloučený.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

Hlavně Pavelec byl ochoten jet na MS i jako dvojka, což už něco říká o jeho povaze a vůli hrát za repre. Měl by být dobrou jedničkou.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak to je snad jasny, kdo by taky v padesati chtel delat trojku a starat se o dobro v kabine , zvlast u Dominika , kterej je tak soutezivej typ. Nikdo tady nerika ze Stepanek mel na **** sezonu,naopak vybornou, jen rikam, ze Dominik ma porad co ukazat a nabidnout a to chce velky uznani !
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

milhauzz píše:Tak to je snad jasny, kdo by taky v padesati chtel delat trojku a starat se o dobro v kabine , zvlast u Dominika , kterej je tak soutezivej typ. Nikdo tady nerika ze Stepanek mel na **** sezonu,naopak vybornou, jen rikam, ze Dominik ma porad co ukazat a nabidnout a to chce velky uznani !
Dovedu si představit, že by to někdo dělal. Hlavně kvůli těm mladíkům.

Jenže za uznání by ho do brány postavil jen idiot. Osobně Haška, i přes jeho soukromé výstřelky, uznávám. To, co předváděl v reprezentaci a za mořem... tomu už nikdo neodpáře. Ale to už je pryč. V současnosti už nemá reprezentaci co nabídnout. Tak to prostě je. Může už leda tak chytat nuly proti marnýmu Chabarovsku.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak jasny, ze uz to ma za sebou,ale presne, to co dokazal, staci se podivat na jeho statistiky v NHL a kazdej vi .
Hodne lidi ho taky zatratilo ( at uz ten incident v in-line hokeji , nebo jeho brand DOMINATOR- tam je to spis ceska zavist typicka :lol: ) , ale pro mne je to porad mega osobnost . A vsadim se,ze spouste mladejm golmanum visi jeho plakaty na zdi a vo tom to je . . .

Ted je hlavni na MS neudelat ostudu nejakou a hrat dobrej hokej . Zbytek se uvidi, co bude .
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

milhauzz píše: Hodne lidi ho taky zatratilo ( at uz ten incident v in-line hokeji , nebo jeho brand DOMINATOR- tam je to spis ceska zavist typicka :lol: ) .

no hodně lidí ho zatratilo po osobním setkání, to se stalo třeba mě. Tak arogantní vola jsem snad ještě neviděl.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

damik1 píše:
milhauzz píše: Hodne lidi ho taky zatratilo ( at uz ten incident v in-line hokeji , nebo jeho brand DOMINATOR- tam je to spis ceska zavist typicka :lol: ) .

no hodně lidí ho zatratilo po osobním setkání, to se stalo třeba mě. Tak arogantní vola jsem snad ještě neviděl.
Bohužel je to tak, chovat k normálním lidem se neumí.
{[rangers/rangers.png]}
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

damik1 píše:

Ja se s nim nekolikrat setkal ( muj svagr je velmi blizky pritel cele jeho rodiny uz pres 10 let ) a musim rict,ze byl hodne v cajku .
A kdyz jsme byli v '98 na Nashville Predators a prijeli tam Sabres, normalne se s nama bavil pri rozbrusleni, pak za nim prijel Varada se Smehlikem a "vzali nam ho " :lol:

A 6x Vezina trophy . . . . to uz se u nas nikomu jentak nepovede :salute:
Tim bych kapitolu Hasek uzavrel a divam se dopredu, jak to bude s nama na MS .
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

milhauzz píše:
damik1 píše:

Ja se s nim nekolikrat setkal ( muj svagr je velmi blizky pritel cele jeho rodiny uz pres 10 let ) a musim rict,ze byl hodne v cajku .
A kdyz jsme byli v '98 na Nashville Predators a prijeli tam Sabres, normalne se s nama bavil pri rozbrusleni, pak za nim prijel Varada se Smehlikem a "vzali nam ho " :lol:
To já zažil horší setkání. Při studích jsem v létě brigádničil v jednom pražským hotelu kam dorazil Hašek na oběd(to byl myslím rok 2000). Neustále slovně sprostě napadal personál a když se mu polívka nezdála dost teplá tak jí vylil na servírku.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

damik1 píše:
To já zažil horší setkání. Při studích jsem v létě brigádničil v jednom pražským hotelu kam dorazil Hašek na oběd(to byl myslím rok 2000). Neustále slovně sprostě napadal personál a když se mu polívka nezdála dost teplá tak jí vylil na servírku.
Něco podobnýho předváděl ve stejný době i v restauracích kolem své domoviny a navíc nechtěl platit ze slovy že je Hašek.
{[rangers/rangers.png]}
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Jakou byste dali nasi zahajovaci lajnu na MS ?
Odpovědět