MS 2011 SLOVAKIA
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Re: MS 2011 SLOVAKIA
V podstatě se tu bavíme o dvou zákrocích. Ten na Michálka a pak na Rachůnka. U Rachůnka je to na hraně. Vystřelil a dostal ránu. Sice Artritin udělal rychlý kroky už od pravého kruhu a šel po něm naprosto jasně, ale budiž. Hraniční situace, beru.
Zákrok na Michálka je ale úplně jiná liga. Ten kluk koukal po puku někam úplně jinam. Předtím puk neměl vůbec v držení. A ruský hovado ho trefí ramenem do hlavy úplně mimo hru. No tak jestli tohle není úmysl zranit a úder na hlavu, tak už opravdu nevím, co je.
Nemálo na tom, že jsme už dříve přišli o Martínka po IMO mnohem méně svinském zákroku. IIHF je joke. Bykov je šašek. A Artritin je ubožák. Ale co, na každou svini se vaří voda a karma je mrcha. On si ho někdo najde.
Zákrok na Michálka je ale úplně jiná liga. Ten kluk koukal po puku někam úplně jinam. Předtím puk neměl vůbec v držení. A ruský hovado ho trefí ramenem do hlavy úplně mimo hru. No tak jestli tohle není úmysl zranit a úder na hlavu, tak už opravdu nevím, co je.
Nemálo na tom, že jsme už dříve přišli o Martínka po IMO mnohem méně svinském zákroku. IIHF je joke. Bykov je šašek. A Artritin je ubožák. Ale co, na každou svini se vaří voda a karma je mrcha. On si ho někdo najde.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že za neúspěchem Slováků stojí převážně nedostatek štěstí...ale když v jejich posledním zápase zaznamenají Stümpel, Šatan, Hossa i Zedník své první trefy na MS, tak se mi ta teorie o štěstí neštěstí nějak kazí.
Rangers 4ever!
-- Brian Leetch
-- Brian Leetch
pane Datel, tady jen jako potvrzení toho, že karma opravdu je svině
http://www.youtube.com/watch?v=by934hUw4wQ
http://www.youtube.com/watch?v=by934hUw4wQ
Is he fired yet?
- milhauzz
- Opora týmu

NYR . . . víc mi neříkej !
- milhauzz
- Opora týmu

Tak slyseli jste Zarubu . . . . Stepan - tenhle mlady talent - byl hodne videt a musim rict po 1.tretine,ze Amici meli vic moznosti. Bude to tezkej match jeste !
- milhauzz
- Opora týmu

Hezky, sam velky Mark #11 predaval ceny pro nej hrace, to bylo pekny, cekal jsem ,ze budou Jagr a Stepan, bylo by tam pekny trio 
JÓÓÓ!
supééér!

supééér!
Jarda je prostě Bůh. 
-
Flack007
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Dneska byl Jarda fakt úžasnej. Celá práce týmu byla skvělá a 4:0 bezvadnej výsledek. 
Kdo neskáče není Čech! Hop,hop, hop
Kdo neskáče není Čech! Hop,hop, hop
-
smallhouse
- All-Star

Po letech je dokonce na úvodní stránce nhl.com. A spekuluje se o jeho návratu k Pens.
- milhauzz
- Opora týmu

No clovece, jeste ze ho mame !Kesey píše:To je neuveritelny, jak Jagr v 39 letech po lede lital!! http://mshokej.ct24.cz/article.asp?id=11140
- milhauzz
- Opora týmu

Fakt je ho tam vsudesmallhouse píše:Po letech je dokonce na úvodní stránce nhl.com. A spekuluje se o jeho návratu k Pens.
- milhauzz
- Opora týmu

Dneska budu prat Norum a vecer chci aby Sborna jela domu . . .
Zatím se ale drží.
Jinak mám docela nahnáno ze Švédů. Tenhle soupeř nám většinou nesedí. Co většinou... nikdy nám nesedí. A může tam hrát výběr švédský ligy nebo Sedinové a spol. Vždycky, když je porazíme, tak je to těsný jako prase. Nechce se mi hrabat ve statistikách, ale myslím, že v moderní historii mají rozhodně lepší bilanci ze vzájemných zápasů.
Jinak mám docela nahnáno ze Švédů. Tenhle soupeř nám většinou nesedí. Co většinou... nikdy nám nesedí. A může tam hrát výběr švédský ligy nebo Sedinové a spol. Vždycky, když je porazíme, tak je to těsný jako prase. Nechce se mi hrabat ve statistikách, ale myslím, že v moderní historii mají rozhodně lepší bilanci ze vzájemných zápasů.
od roku 2000 8 utkání 4 výhry 4 prohry, To není zas tak špatnýCollin píše:Zatím se ale drží.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- milhauzz
- Opora týmu

Jo bude to tesny zase a vypjaty,jako vzdy. Skoda "noráci", tak pekne zacali , peknej penalty shot a ted uz je to zase o nicem . . .
Dokonce maji 4 hrace v TOP TEN kanadskyho bodovani turnaje . Skoda,uz je hotovo .
Dokonce maji 4 hrace v TOP TEN kanadskyho bodovani turnaje . Skoda,uz je hotovo .
To by bylo lepší, než jsem myslel... Skoro se mi to nechce věřit.damik1 píše:od roku 2000 8 utkání 4 výhry 4 prohry, To není zas tak špatnýCollin píše:Zatím se ale drží.
Pamatuji si jen na naši výhru ze semifinále MS 2001 a 2010... A pak ještě na semifinále ze Světovýho poháru 2004. Tam jsme se neskutečně rozjeli. Zatím pořád jediný turnaj od Nagana, kde jsme mohli myslet na porážku Kanady v nejsilnější sestavě.