Tak gól byl nakonec nesmyslně připsán Plekimu.. I když teč Červenky byla jasná.. Takže Červi musí dát ještě alespoň jeden, ať má ten hattrick regulerní! Góóól Honza Marek!! ..milhauzz píše:Hezky Červajz, hattrick
MS 2011 SLOVAKIA
-
Potvin Sucks
- Bitkař ze 4. řady

Re: MS 2011 SLOVAKIA
- milhauzz
- Opora týmu

Peknej bronz, ja mam radost zvlast ze jsme dneska dali rusakum.
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 15 kvě 2011, 19:01, celkem upraveno 1 x.
NYR . . . víc mi neříkej !
-
smallhouse
- All-Star

Collin píše:Nepředbíhej s tím bronzem! :
-
Potvin Sucks
- Bitkař ze 4. řady

smallhouse píše:Collin píše:Nepředbíhej s tím bronzem! :
-
Potvin Sucks
- Bitkař ze 4. řady

Každou medajli bereme..milhauzz píše:Peknej bronz, ja ma radost zvlast ze jsme dneska dali rusakum.
přesně Rusákům je vždycky třeba pořádně naložit. Bykov už asi u repre skončil, což je škoda, moc je namotivovat teda neumělGaborik_10 píše:Každou medajli bereme..milhauzz píše:Peknej bronz, ja ma radost zvlast ze jsme dneska dali rusakum.Mám skvělý pocit, přecejen dát 7 kousků Rusákům (a ještě ve složení v jakém hráli - Ovechkin, Kovalchuk.. a ke všemu ještě na MS) .. to se nestává každý den
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Supééér!
A rusáci maj prdlajs!
Ho
ši
děku
jem
!

Ho
Dva roky mu to celkem šlo... to mi přišlo, že Rusové jakýmsi zázrakem fakt hrajou jako tým. Dokonce se v tý době objevily nějaké spekulace s trénováním Bykova v NHL. Pak to ale šlo skopce... Na olympiádě s nima neskutečně zametla Kanada a na MS jsme jim doslova vypálili rybník my.damik1 píše:přesně Rusákům je vždycky třeba pořádně naložit. Bykov už asi u repre skončil, což je škoda, moc je namotivovat teda neumělGaborik_10 píše:Každou medajli bereme..milhauzz píše:Peknej bronz, ja ma radost zvlast ze jsme dneska dali rusakum.Mám skvělý pocit, přecejen dát 7 kousků Rusákům (a ještě ve složení v jakém hráli - Ovechkin, Kovalchuk.. a ke všemu ještě na MS) .. to se nestává každý den
No a tenhle rok pro ně bylo i to semifinále zázrak.
- milhauzz
- Opora týmu

Vecer tipuju vyhru Svedska, maji nejdokonalejsi defenzivu, ale Suomi zase maji Granlunda 
NYR . . . víc mi neříkej !
To je pro mě upřímě vic je znova porazit, než bejt mistři světa.milhauzz píše:Peknej bronz, ja mam radost zvlast ze jsme dneska dali rusakum.
no to zas ne, ale potěší to vždyckymess píše:To je pro mě upřímě vic je znova porazit, než bejt mistři světa.milhauzz píše:Peknej bronz, ja mam radost zvlast ze jsme dneska dali rusakum.
Švédsko je určitě favorit.milhauzz píše:Vecer tipuju vyhru Svedska, maji nejdokonalejsi defenzivu, ale Suomi zase maji Granlunda
A mimoto zřejmě bude za několik let spolu s Kanadou a USA odtrhne od ostatních hokejových velmocí.
Jako za starých časů.mess píše:To je pro mě upřímě vic je znova porazit, než bejt mistři světa.milhauzz píše:Peknej bronz, ja mam radost zvlast ze jsme dneska dali rusakum.
-
Flack007
- Opora týmu

- Kontaktovat uživatele:
Krásná výhra nad hnusnejma Rusákama vždycky potěší. 
Tak z finále nakonec byla exhibice. Finové hodně překvapili. Měli jen pár hráčů z NHL, zbytek Evropa. Trochu mi to připomíná loňský rok. Tehdy jsme taky vyhráli, aniž bychom byli favoriti.
Gratulace.
Gratulace.
tak on jí vždycky měl, ale holt je to oneway forward a ty neměl Renney moc v láscePhlambo píše:Immonen 9 branek v turnaji...uz nekolikaty turnaj prokazuje kvalitu
Mě ne, já to takhle před semíčkama tipoval, ale biohužel sem si nevsadil.Collin píše:Tak z finále nakonec byla exhibice. Finové hodně překvapili. Měli jen pár hráčů z NHL, zbytek Evropa. Trochu mi to připomíná loňský rok. Tehdy jsme taky vyhráli, aniž bychom byli favoriti.
Gratulace.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Kvalitu na velkym ledě. Pro NHL stejnej osud jako Honza Marek.Phlambo píše:Immonen 9 branek v turnaji...uz nekolikaty turnaj prokazuje kvalitu
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
A řek bych, že dopadne stejně i Červenka.DaTeL píše:Kvalitu na velkym ledě. Pro NHL stejnej osud jako Honza Marek.Phlambo píše:Immonen 9 branek v turnaji...uz nekolikaty turnaj prokazuje kvalitu