To je ono co je to za úspěch? Úspěchem by mělo bejt, že se z tý jeho party prosadili 2-3 do repre a jeden do NHL, kde hraje významnou roli a dalších 5 hraje pravidelně ELHGaborik_10 píše:Ale na druhou stranu, ten trenér moje bývalé spoluhráče dovedl hodně vysoko (konkrétně 3. místo v ČR)
Tak to je problém doby a né hokeje a je to ve všech sportech napříč ČR[/quote]Gaborik_10 píše: Jeden byl zařazen do sledování talentovaných Slovenských hokejistů, jeden z nich pravidelně hraje s o 2 roky staršími .. a i tam patří mezi tahouny týmu, další byl kapitánem (a nejlepším střelcem) moravskoslezského výběru na významném turnaji, kterého se zúčastnili i zámořské kluby.. A tak bych mohl pokračovat. Osobně si myslím, že za pár let řeknu: Jo, ten borec co dal teď gól byl můj spoluhráč..
I když Třinec má hodně talentů.. většina z nich pije alkohol..v lepším případě žvýká tabák.. 14, 15- ti letí kluci?
Tak s tím jednoznačně souhlasím.. ale chtěl jsem říct, že to asi moc daleko nedotáhnou s jejich přístupem ke škole a i hokeji samotnému..
Holt doba je zlá..