Extraligová sezona 2011/2012

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Zápas #72: Rangers - Devils (20. 3. 2012, 00:30 SEČ)

Příspěvek od DaTeL »

Ranger píše:Jandač není schopnej trénovat tým v playoff. V hokeji se rozhoduje v playoff. Tečka. A ostuda to je gigantická, ať předvedla Kometa jakej výkon chtěla (ten já nezpochybňuju).
O Jandačovi tyhle pochybnosti kolujou už nějakej čas -- viz totéž v Libe a ČB.

Ale gigantická ostuda? No to seš asi nafoukanej, že si nevidíš na špičku nosu. Před sezonou jsme doufali, že se udělá play-off. Teď najednou jsme měli bejt mistři? Neblázni, Martine. Ten tým je fakt měkoučkej, křehoučkej, nezkušenej. Já jsem loni p-off moc nesledoval, protože mě to nudilo. Letos jsem koukal i na jiný zápasy a musím říct, že to má letos fakt neskutečný grády. Možná jenom subjektivní pocit.

Já jsem zvědavej, co se tady teda bude dít, až Rangers vypadnou ve druhym kole. To taky bude gigantická ostuda, co?
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
Ranger
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ranger »

DaTeL píše:
Ranger píše:Jandač není schopnej trénovat tým v playoff. V hokeji se rozhoduje v playoff. Tečka. A ostuda to je gigantická, ať předvedla Kometa jakej výkon chtěla (ten já nezpochybňuju).

Ale gigantická ostuda? No to seš asi nafoukanej, že si nevidíš na špičku nosu. Před sezonou jsme doufali, že se udělá play-off. Teď najednou jsme měli bejt mistři? Neblázni, Martine. Ten tým je fakt měkoučkej, křehoučkej, nezkušenej. Já jsem loni p-off moc nesledoval, protože mě to nudilo. Letos jsem koukal i na jiný zápasy a musím říct, že to má letos fakt neskutečný grády. Možná jenom subjektivní pocit.

Já jsem zvědavej, co se tady teda bude dít, až Rangers vypadnou ve druhym kole. To taky bude gigantická ostuda, co?
Že vypadne 1. s 8., to je samozřejmě celkem běžná věc, neberu to tak kvůli tomu. Je to ale gigantická ostuda, protože je to s Kometou, nevím, jestli to tak necítíš, ale já bych se hanbou propadl :)
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

DaTeL píše: Hele Ton je tam už nějakej čas. Jo, Tenkrát přišel teďko, ale to je jeden hráč. Tak trochu to z tvýho příspěvku původně vypadalo, jakoby Sparta nakoupila půlku dědků, jak to dělala dřív.
Hlavně jsem psal, že T+T to vodtáhli v základní části jako lídři. A já jsem v souboji s Kometou viděl, že tihle dva odešli, protože na ně Brno nasadilo masáž. Oni to nezvládli. A stejně tak Broš. Kde ten byl...to nevim.
Ale jak jsem psal, je to nezralej tým. Potřebuje si něčim projít. Takže šup zůstat pohromadě i s trenérama a do roka dvou je to doma. Ten tým je silnej, jenom mu chybí ta společná zkušenost v těžkejch momentech.
Mě se ten tým líbí, ale chybí mu něco, takovej ten typickej Sparťanskej vůdce, někdo se klidně popere když bude potřeba, kdo bude umět krouhat to upřímě po Tonoj nemůžem chtít a Broš by měl odejít. možná přepustit Brošovo místo Fosteroj ten se mi moc líbí a má dle mě i ty správný vlastnosti (kanadská mentalita). Možná opravdu dát víc prostoru těm, mladejm klukům z juniorky na úkor právě Broše. A ještě jednu změnu bych v létě proved a to odchod Philipa, ten nebejt vysokej tak v životě velkej hokej nehrál. Tam potřebujete někoho lepšího a asi i ofenzivnějšího.
DaTeL píše:A taky bych řekl, že není úplně dobrý, když vítěz ligy 2 tejdny stojí a naletí na něj rozjetej soupeř. To nechci brát jako výmluvu, jen mi to přijde postavený na hlavu. To z tý výhody domácího prostředí nic nemáš, protože první zápas koukáš a tečeš. Tohle by se mělo změnit.
Jo tohle je postavený na hlavu s tím souhlasím, ale je to zajímavý, protože to přineslo hodně překvapení.
{[rangers/rangers.png]}
Ležík
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Re: Extraligová sezona 2011/2012

Příspěvek od Ležík »

Nevím nevím, jak dopadnou letos Pardubice, kromě toho vítězného gólu dali všechny v početní výhodě a Růža začíná být děravej... Když chytnou v semifinále Zlín, tak si myslím, že půjdou do finále s Plzní - kde Plzeň nejspíš vyhraje :/ Ale zase dneska mají velký + že to nevzdali a bojovali do konce, včetně bránění prázdné branky.. Jak vidíte play-off vy?
It's better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not! fan NYR, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a LA Kings a hlavně Sean Avery!
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Ležík píše:Nevím nevím, jak dopadnou letos Pardubice, kromě toho vítězného gólu dali všechny v početní výhodě a Růža začíná být děravej... Když chytnou v semifinále Zlín, tak si myslím, že půjdou do finále s Plzní - kde Plzeň nejspíš vyhraje :/ Ale zase dneska mají velký + že to nevzdali a bojovali do konce, včetně bránění prázdné branky.. Jak vidíte play-off vy?
Jestli chytnou Zlín tak rozhodně nebudou hrát finále proti Plzni to si dost odporuje. Jinak Pce dle mě končej nemaj golmana. Na Burgra a Ujču to stačilo na ostatní to stačit nebude.
{[rangers/rangers.png]}
Snek
Legenda
Legenda

Příspěvek od Snek »

Ležík píše:Nevím nevím, jak dopadnou letos Pardubice, kromě toho vítězného gólu dali všechny v početní výhodě a Růža začíná být děravej... Když chytnou v semifinále Zlín, tak si myslím, že půjdou do finále s Plzní - kde Plzeň nejspíš vyhraje :/ Ale zase dneska mají velký + že to nevzdali a bojovali do konce, včetně bránění prázdné branky.. Jak vidíte play-off vy?
Kdyz Plzen vyhraje tak ma Kometu a Pardubky Liberec A kdyz Zlin porazi Plzen tak jdou pernikari na Kometu a Zlin na Liberec.Myslim ze Pardubice budou dnes hodne fandit Zlinu at maj hratelnejsi Kometu nez Liberec..Aspon myslim ze to tak je:) ... Sice fandim Komete ale myslim ze dnesni rok vyhraje Liberec.I kdyz znate to,muze vyhrat kdokoliv. :salute:
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

DaTeL píše:
Tak to zase prrrr,tady se musím Pepína zastat,neboť právě on v roce 2004 vytáhnul Motůrek z 1.ligy do extraligy a třeba v sezoně 2007/08 vyhrál ZČ s nima,rok zpátky pak 3.flek. Ne náhodou si ho taky vytáhnul Růža do repre (2008-2010, jedna zlatá -což se Lojzovi může jenom zdát ),takže tomu "trošku" bude rozumět. Je to každýho názor samo,ale můj je ten,že je to výbornej coach a určitě "rudokožci" nevypadli díky jemu, jak to tady většina vidí . . . Už tu zaznělo několikrát, play-off je souhra hodně věcí,projev mládí + starejch kozlů,štěstí,forma,atd.
BTW,kdyby měli v CB dost peněz,tak už má na náměstí sochu.
NYR . . . víc mi neříkej !
Ležík
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Příspěvek od Ležík »

Kdo mi tu říkal , že Pardubky nemají letos na finále?! :D Spíš mě překvapilo Brno ale tak na ně PCE umějí líp než na Plzeň..
It's better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not! fan NYR, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a LA Kings a hlavně Sean Avery!
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Ležík píše:Kdo mi tu říkal , že Pardubky nemají letos na finále?! :D Spíš mě překvapilo Brno ale tak na ně PCE umějí líp než na Plzeň..
Taky chytal Růža o 100% líp než proti Vítkám. A taky Liberec se ukázal jako nedisciplinovaný Nedvědov.
{[rangers/rangers.png]}
Ležík
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Příspěvek od Ležík »

mess píše:
Ležík píše:Kdo mi tu říkal , že Pardubky nemají letos na finále?! :D Spíš mě překvapilo Brno ale tak na ně PCE umějí líp než na Plzeň..
Taky chytal Růža o 100% líp než proti Vítkám. A taky Liberec se ukázal jako nedisciplinovaný Nedvědov.
Jo já si myslel, že je Růža díra, ale on mu to kazil i Láďa Lubina poněvadž ho nechal kvůli několika nechytatelným gólům sedět.. Ale jen co mu zase dal větší důvěru než Salfickému tak chytal parádně ! Nedvěd jim to kazil asi nejvíc, vždyť byl snad víckrát vyloučen než Výtisk a jemu podobných... Pořád se mi honí hlavou myšlenka, že chybí v Pardubkách nějaký provokatér, ale na Nedvěda ani nebyl třeba je to starej nerv..
Ležík
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Příspěvek od Ležík »

Kdo se mi vysmíval, že nebudou letos mistři? :king: Přeji všem Brňanům a Liberečákům dobrou chuť při jedení Pardubickejch perníků :) Ale nehrálo Brno špatně... jen z nich nedělat hvězdy, že se konečně vyhrabali ze dna po 41 letech ;) ale smekám klobouk před Brnem :salute: jde vidět že hráli srdcem a překvapili asi všechny sázkařské společnosti :mrgreen: ..Ještě že jsem si vsadil na mistra správně! :cheers:
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Tak Pce mistrem, vyhrál hokej nad silou a hlavně odchovanci na žoldákama. Brno svým stylem samo sebe odsoudilo k záhubě zranění a únava byly znát. Jinak ale všechna čest. Celkově letos dle mě nejslabší play off za hodně dlouhou dobu, Pce jednookej mezi slepejma králem.
{[rangers/rangers.png]}
Iva
Masérka
Masérka

Příspěvek od Iva »

Gratuluji fandům Pardubic k titulu! :ok:
Ležík
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Příspěvek od Ležík »

Iva píše:Gratuluji fandům Pardubic k titulu! :ok:
Děkujeme! :)
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Jedině Motooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrr :director: :headbang: :director:
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:Jedině Motooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrr :director: :headbang: :director:
Motor jo, ale benzín nějak letos brzo došel, čekal jsem postup přes Nedvědov.
{[rangers/rangers.png]}
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

mess píše:
milhauzz píše:Jedině Motooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrr :director: :headbang: :director:
To my taky :lol: ,ale chtěl jsem si jenom zakřičet,aby to tady soused u nás neslyšel,on totiž ten idiot stará fandí Spartě :ne: .
Ležík
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Příspěvek od Ležík »

milhauzz píše:
mess píše:
To my taky :lol: ,ale chtěl jsem si jenom zakřičet,aby to tady soused u nás neslyšel,on totiž ten idiot stará fandí Spartě :ne: .
Ono je lepší si s bláznivými sparťany nic nezačínat :D 8)
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

Takže Kusý končí... Co na to mess? :)
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Collin píše:Takže Kusý končí... Co na to mess? :)
mess ví o praktikách, co byly běžné před nástupem Šmidberskýho, takže je celkem spokojenej, Šebek pracoval hodně let pro Kusýho, ví o tom hodně, nemusí to bejt špatná volba. Dle mě bude klub víc šetřit a Kusýmu se to nelíbilo, nebo chce mít Šmidberák větší přehled o financích a to se Kusýmu taky nelíbilo, logicky, kde by byly jeho "malý domů".
Čas ukáže, co to udělá s úspěšným klubem.
{[rangers/rangers.png]}
Odpovědět