DaTeL píše:
Hele Ton je tam už nějakej čas. Jo, Tenkrát přišel teďko, ale to je jeden hráč. Tak trochu to z tvýho příspěvku původně vypadalo, jakoby Sparta nakoupila půlku dědků, jak to dělala dřív.
Hlavně jsem psal, že T+T to vodtáhli v základní části jako lídři. A já jsem v souboji s Kometou viděl, že tihle dva odešli, protože na ně Brno nasadilo masáž. Oni to nezvládli. A stejně tak Broš. Kde ten byl...to nevim.
Ale jak jsem psal, je to nezralej tým. Potřebuje si něčim projít. Takže šup zůstat pohromadě i s trenérama a do roka dvou je to doma. Ten tým je silnej, jenom mu chybí ta společná zkušenost v těžkejch momentech.
Mě se ten tým líbí, ale chybí mu něco, takovej ten typickej Sparťanskej vůdce, někdo se klidně popere když bude potřeba, kdo bude umět krouhat to upřímě po Tonoj nemůžem chtít a Broš by měl odejít. možná přepustit Brošovo místo Fosteroj ten se mi moc líbí a má dle mě i ty správný vlastnosti (kanadská mentalita). Možná opravdu dát víc prostoru těm, mladejm klukům z juniorky na úkor právě Broše. A ještě jednu změnu bych v létě proved a to odchod Philipa, ten nebejt vysokej tak v životě velkej hokej nehrál. Tam potřebujete někoho lepšího a asi i ofenzivnějšího.
DaTeL píše:A taky bych řekl, že není úplně dobrý, když vítěz ligy 2 tejdny stojí a naletí na něj rozjetej soupeř. To nechci brát jako výmluvu, jen mi to přijde postavený na hlavu. To z tý výhody domácího prostředí nic nemáš, protože první zápas koukáš a tečeš. Tohle by se mělo změnit.
Jo tohle je postavený na hlavu s tím souhlasím, ale je to zajímavý, protože to přineslo hodně překvapení.