No... s Theodorem. Podstatnou část prvního kola odchytal taky Clemmensen.damik1 píše:to samý se tvrdilo o Floridě, když přijde o Vokouna. Florida vyhrála divizi a ani v prvním kole neudělali ostudu, zvlášť když vidíte co uhráli Devils dál. To všechno s odepsaným Theodorem za čtvrtinu toho co platili Vokounovi.Mišón píše:
BTW..Phoenix ztrátou Bryzgalova docela slušně vydělal. A to se říkalo, jak půjde ke dnu, protože Bryz byl u nich dlouhou dobu nejlepší hráč
#68 Jaromír Jágr Tribute
Re: #68 Jaromír Jágr Tribute
-
Kesey
Ja si myslim, ze podstatnou casti se na vykonech brankare podili obrana... Smith byl absolutne nevyraznej posledni tri roky v tampe a pak ze by se najednou ve phoenixu naucil chytat? Stejne tak, ze by Bryzgalov najednou po odchodu z phoenixu chytat zapomnel? Jsem presvedcenej o tom, ze kdyby jste Brodeora postavili do branky winnipegu, tak uz je dva roky v duchodu...
Kazdopadne PHI na sc letos nemela.. navic, kdyz dokazete prohrat 6:0 v sezone na zapasy s diviznim rivalem, tak to uz neco rika o trenerovi...
btw Florida letos a minuly rok jsou naprosto jiny tymy.
Kazdopadne PHI na sc letos nemela.. navic, kdyz dokazete prohrat 6:0 v sezone na zapasy s diviznim rivalem, tak to uz neco rika o trenerovi...
btw Florida letos a minuly rok jsou naprosto jiny tymy.
- milhauzz
- Opora týmu

- Přílohy
-
- original.jpg (87.58 KiB) Zobrazeno 12997 x
NYR . . . víc mi neříkej !
-
DJ Blafák
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Že Jarda na starý kolena přesídlí do západní konference asi čekal málokdo.
Pro mě jako fandu Rangers a Jágra je přesun do Dallas Stars ale o dost lepší, než kdyby Jarda zůstal u oranžových vymatlanců a hrál proti nám 6 zápasů za rok plus případně v play-off.
Dallas teda vůbec nemusím, ale lepší než Philadeplhia.
Na třetí SC v kariéře už to ale Jardo nevypadá, to bys musel přesídlit o kousek víc na západ.
Každopádně jsem zvědavej jak se Jarda popasuje s texaskou morálkou a mentalitou - Texas je fakt jinej než zbytek Ameriky, snad to tam Jarda rozdejchá.
Pro mě jako fandu Rangers a Jágra je přesun do Dallas Stars ale o dost lepší, než kdyby Jarda zůstal u oranžových vymatlanců a hrál proti nám 6 zápasů za rok plus případně v play-off.
Dallas teda vůbec nemusím, ale lepší než Philadeplhia.
Na třetí SC v kariéře už to ale Jardo nevypadá, to bys musel přesídlit o kousek víc na západ.
Každopádně jsem zvědavej jak se Jarda popasuje s texaskou morálkou a mentalitou - Texas je fakt jinej než zbytek Ameriky, snad to tam Jarda rozdejchá.
-
smallhouse
- All-Star

No jak jsem vždycky tvrdil, že Jágr nejde po penězích, tak tady to o ničem jiném nebylo.
-
DJ Blafák
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
Plus ještě možnost hrát v první lajně a víc času na ledě.smallhouse píše:No jak jsem vždycky tvrdil, že Jágr nejde po penězích, tak tady to o ničem jiném nebylo.
Každopádně Jarda se tím, že výše kontraktu je hodně důležitá, nikdy netajil - říkal to už v dobách kdy hrál za Tučňáky. Já na tom nevidím nic špatnýho a na jeho místě bych udělal to samý.
Ty prachy odčerpává z americký ekonomiky a cpe je (aspoň částečně) do kladenskýho hokeje a dalších projektů v ČR, takže já mu za to děkuju.
-
smallhouse
- All-Star

No já jen myslel, že mu šlo především o to vyhrát Cup. Alespoň to tvrdil, když šel do Flyers.
Naposledy upravil(a) smallhouse dne 04 črc 2012, 15:38, celkem upraveno 1 x.
On už loni koukal na to aby byl jedním z důležitejch útočníků týmu a to v Dallasu bude.DJ Blafák píše:Plus ještě možnost hrát v první lajně a víc času na ledě.smallhouse píše:No jak jsem vždycky tvrdil, že Jágr nejde po penězích, tak tady to o ničem jiném nebylo.
Každopádně Jarda se tím, že výše kontraktu je hodně důležitá, nikdy netajil - říkal to už v dobách kdy hrál za Tučňáky. Já na tom nevidím nic špatnýho a na jeho místě bych udělal to samý.
Ty prachy odčerpává z americký ekonomiky a cpe je (aspoň částečně) do kladenskýho hokeje a dalších projektů v ČR, takže já mu za to děkuju.
"Naše lajna bude mít komunistický heslo: dopředu, zpátky ani krok."

Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
- milhauzz
- Opora týmu

- milhauzz
- Opora týmu

JJ 2+2 v 1.vystoupení za Stars,Jaroušku ty jsi bůh fakt

-
smallhouse
- All-Star

Jágr má nakročeno na 192 bodů 
- milhauzz
- Opora týmu

Gratulace Jardovi k 1000 asistenci v NHL , klobouček !

úžasná cifra
úžasná cifra
Dallas sice nic moc (ovšem 35 bodů z 33 zápasů mají stejně jako my), ale Jarda překonává jeden milník za druhým, paráda

Boston bude už šestým Jardovým klubem v NHL.
Po odchodu z Dallasu je čas na menší souhrn: 19 sezón, 1380 zápasů, 679 golů, 1000 asistencí, 1679 bodů.
Po odchodu z Dallasu je čas na menší souhrn: 19 sezón, 1380 zápasů, 679 golů, 1000 asistencí, 1679 bodů.
Jarda se ohřál přes zimu v Texasu a teď když začíná jaro, klidně se přestěhuje zase na sever.Ranger píše:Boston bude už šestým Jardovým klubem v NHL.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- milhauzz
- Opora týmu

Prej byli ve hře o Jardu Red Wings,medvědi a zase Phila jo ?
- milhauzz
- Opora týmu

Jarda to je borec,kam přijde a hned nastoupí,tak dá hned fíka.
Budou na ně bučet i na Flyers jako na Pens ?
Budou na ně bučet i na Flyers jako na Pens ?