MS "20" 2011/2012 Canada
- milhauzz
- Opora týmu

MS "20" 2011/2012 Canada
Tak je to opět tady !
Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 2012 se koná od 26. prosince 2011 do 5. ledna 2012 v kanadském Edmontonu a Calgary.
Složení základních skupin pro MS dvacítek 2011:
Skupina A (Calgary): Rusko, Švédsko, Švýcarsko, Slovensko, Lotyšsko.
Skupina B (Edmonton): Kanada, USA, Finsko, Česká republika, Dánsko.
Češi se spolu se svými soupeři představí v Edmontonu v hale Rexall Place pro 16.839 diváků, která je domácím stánkem tamních Oilers. I v Calgary bude hostit turnaj stánek týmu NHL. Scotiabank Saddledome, kde působí Flames, má ještě větší kapacitu - 19.289 míst.
Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 2012 se koná od 26. prosince 2011 do 5. ledna 2012 v kanadském Edmontonu a Calgary.
Složení základních skupin pro MS dvacítek 2011:
Skupina A (Calgary): Rusko, Švédsko, Švýcarsko, Slovensko, Lotyšsko.
Skupina B (Edmonton): Kanada, USA, Finsko, Česká republika, Dánsko.
Češi se spolu se svými soupeři představí v Edmontonu v hale Rexall Place pro 16.839 diváků, která je domácím stánkem tamních Oilers. I v Calgary bude hostit turnaj stánek týmu NHL. Scotiabank Saddledome, kde působí Flames, má ještě větší kapacitu - 19.289 míst.
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 20 pro 2011, 08:32, celkem upraveno 1 x.
NYR . . . víc mi neříkej !
- milhauzz
- Opora týmu

Re: MS "20" 2011/2012 Canada
Budeme hrat letos opet o zachranu v elitni skupine ? 
- milhauzz
- Opora týmu

Širší nominace: Brankáři: Libor Kašík (Zlín/Olomouc), Petr Mrázek (Ottawa/OHL), Tomáš Král (Oulu/Fin.),
obránci: Petr Zámorský (Zlín), Filip Pavlík (Třinec/Ústí nad Labem), Jiří Říha (Liberec/Benátky nad Jizerou), Daniel Krejčí (Slavia Praha), Vojtěch Mozík (Mladá Boleslav), Tomáš Bartejs (Chomutov), David Musil (Vancouver/WHL), Marek Hrbas (Kamloops/WHL), Bohumil Jank (Poprad/KHL),
útočníci: Dmitrij Jaškin, Tomáš Hertl (oba Slavia Praha), Petr Straka, Jakub Culek (oba Rimouski/QMJHL), Daniel Přibyl (Sparta Praha), Petr Holík (Zlín), Michal Švihálek (České Budějovice), Tomáš Nosek (Pardubice), Martin Frk (Halifax/QMJHL), Tomáš Filippi (Baie-Comeau/QMJHL), Tomáš Hyka (Gatineau/QMJHL), Lukáš Sedlák (Chicoutimi/QMJHL), Tomáš Faksa (Kitchener/WHL), Dominik Uher (Spokane/WHL), Jiří Sekáč (Poprad/KHL).
obránci: Petr Zámorský (Zlín), Filip Pavlík (Třinec/Ústí nad Labem), Jiří Říha (Liberec/Benátky nad Jizerou), Daniel Krejčí (Slavia Praha), Vojtěch Mozík (Mladá Boleslav), Tomáš Bartejs (Chomutov), David Musil (Vancouver/WHL), Marek Hrbas (Kamloops/WHL), Bohumil Jank (Poprad/KHL),
útočníci: Dmitrij Jaškin, Tomáš Hertl (oba Slavia Praha), Petr Straka, Jakub Culek (oba Rimouski/QMJHL), Daniel Přibyl (Sparta Praha), Petr Holík (Zlín), Michal Švihálek (České Budějovice), Tomáš Nosek (Pardubice), Martin Frk (Halifax/QMJHL), Tomáš Filippi (Baie-Comeau/QMJHL), Tomáš Hyka (Gatineau/QMJHL), Lukáš Sedlák (Chicoutimi/QMJHL), Tomáš Faksa (Kitchener/WHL), Dominik Uher (Spokane/WHL), Jiří Sekáč (Poprad/KHL).
Pravděpodobně.milhauzz píše:Budeme hrat letos opet o zachranu v elitni skupine ?
- milhauzz
- Opora týmu

Taky si myslim no,ale kazdopadne budu sledovat,verit a doufat ! MS junioru mne vzdycky zajimalo.
MSJ je super. Taky sleduj J. T. Millera, naši poslední první volbu. Za Slováky by mohl hrát Čerešňák, toho jsme brali v nějakym pozdějšim kole.
- milhauzz
- Opora týmu

Závěrečné přípravné zápasy před mistrovstvím světa dvacetiletých:
Kanada - Švédsko 3:5 (1:3, 1:1, 1:1). Branky: 12. Stone, 37. Gallagher, 43. Schwartz - 20. a 60. Zibanejad, 18. Mattsson, 19. Rask, 43. Larsson.
USA - Slovensko 5:0 (3:0, 1:0, 1:0). Branky: 5. a 45. Coyle, 7. Saad, 9. Zucker, 25. Tinordi.
Trenéři reprezentační dvacítky oznámili nominaci na mistrovství světa v Kanadě. Do kádru se nevešli obránci Tomáš Bartejs a Filip Pavlík, v týmu nadále zůstává 14 útočníků. "Po utkání s Ruskem má několik hráčů zranění, budeme reagovat podle aktuálního vývoje," informoval hokej.cz hlavní kouč Miroslav Přerost. Kapitánem mužstva bude Tomáš Nosek, jeho asistenty Dominik Uher a Daniel Přibyl.
V Top Prospects Game, během níž kanadské juniorské soutěže prezentují nejlepší čtyřicítku svých kandidátů pro příští draft, se 1. února 2012 objeví i čtyři čeští hokejisté. Za tým Bobbyho Orra nastoupí útočníci Radek Faksa (Kitchener) a Tomáš Hyka (Gatineau), za soupeře budou mít mimo jiné Martina Frka (Halifax) a Dominika Volka (Regina).
Kanada - Švédsko 3:5 (1:3, 1:1, 1:1). Branky: 12. Stone, 37. Gallagher, 43. Schwartz - 20. a 60. Zibanejad, 18. Mattsson, 19. Rask, 43. Larsson.
USA - Slovensko 5:0 (3:0, 1:0, 1:0). Branky: 5. a 45. Coyle, 7. Saad, 9. Zucker, 25. Tinordi.
Trenéři reprezentační dvacítky oznámili nominaci na mistrovství světa v Kanadě. Do kádru se nevešli obránci Tomáš Bartejs a Filip Pavlík, v týmu nadále zůstává 14 útočníků. "Po utkání s Ruskem má několik hráčů zranění, budeme reagovat podle aktuálního vývoje," informoval hokej.cz hlavní kouč Miroslav Přerost. Kapitánem mužstva bude Tomáš Nosek, jeho asistenty Dominik Uher a Daniel Přibyl.
V Top Prospects Game, během níž kanadské juniorské soutěže prezentují nejlepší čtyřicítku svých kandidátů pro příští draft, se 1. února 2012 objeví i čtyři čeští hokejisté. Za tým Bobbyho Orra nastoupí útočníci Radek Faksa (Kitchener) a Tomáš Hyka (Gatineau), za soupeře budou mít mimo jiné Martina Frka (Halifax) a Dominika Volka (Regina).
- milhauzz
- Opora týmu

USA : Dansko 11:3 , J.T. gol,koukal nekdo ? Ja cumel na Canadu s Finama .
- milhauzz
- Opora týmu

Tak s Danama 7:0, zamorska TV si vsimala nejvic Musila a Holika ( holt slavny jmena
). S Kanadou to bude peknej nasup
.
Jojo. A to si představ, kdyby za Kanadu hráli hráči, kteří už nastupují v NHL. To by ten herní rozdíl byl doslova brutální.milhauzz píše:Tak s Danama 7:0, zamorska TV si vsimala nejvic Musila a Holika ( holt slavny jmena). S Kanadou to bude peknej nasup
.
- milhauzz
- Opora týmu

Koukal jsem na 2.tretiny,Mrazek tam lital jak dabel,pochytal toho fakt moc,vysledek sice krutej ,ale Kananada nic moc,musim rict,ze mne az tak nenadchli,meli daleko lepsi vybery v minulosti . Skoda,ze jsme nevyuzili par presilovek za stavu 0:1.
Jinak treba Connolly uz masti za Tampu a jeste tam maji lidi,kteri hraji NHL.
Jinak treba Connolly uz masti za Tampu a jeste tam maji lidi,kteri hraji NHL.
- milhauzz
- Opora týmu

Nasi super s Amikama,Mrazek ustredna nemel chybu, 52 saves je kurevsky dobry a pravem mu pak tleskala Rexall Place ve stoje
! A to dal jeste malem gol ! Nasi hrali vyborne ! Jo ke konci uz to nebylo ono,ale je to tezky,kdyz 1.tretinu hrajeme asi 11 minut ve 4. Udelali 1/4 finale a to je to,co ceskej mladej hokej potreboval jako sul ! Vyborne hosi !
- milhauzz
- Opora týmu

S Finama to byla pekna saskarna.
S Rusakama asi moc sanci neni,lepsi by byli Slovaci ale . . .
S Rusakama asi moc sanci neni,lepsi by byli Slovaci ale . . .
- milhauzz
- Opora týmu

Velkou bitvu sehráli čeští junioři ve čtvrtfinále mistrovství světa proti Rusku. Reprezentanti obhájcům statečně vzdorovali, po 60 minutách drželi nerozhodný stav, ale v prodloužení nakonec rozhodl ruský obránce Želdakov. Češi tedy zakončí turnaj duelem o páté místo se Slováky. Výsledek: Česká republika - Rusko 1:2 prodloužení (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1). Branky: 28. Culek - 33. Apalkov, 62. Želďakov.
Skoda kluci,necekal jsem ze vyklepnete ******* Sbornou,ale nebylo daleko k prekvapeni . . .
Skoda kluci,necekal jsem ze vyklepnete ******* Sbornou,ale nebylo daleko k prekvapeni . . .
- milhauzz
- Opora týmu

Sleduje tu nekdo vubec MS dvacek? Asi ne . . . .
Kanada dostala s Rusakama 5:6 a to prohravali uz 1:6 ! Ja cumel na 2.tretiny severskeho druheho semi,peknej hockey, SWE - FIN 3:2 po najezdech. Domaci asi breci a truchli . . .
Kanada dostala s Rusakama 5:6 a to prohravali uz 1:6 ! Ja cumel na 2.tretiny severskeho druheho semi,peknej hockey, SWE - FIN 3:2 po najezdech. Domaci asi breci a truchli . . .
Já si přečet reakce Rusů po zápase s náma s Kanadou a titul jim nepřeju, chovaj se arogantně a sebevědomě jako normálně Kanaďani. Jinak překvapením je USA negativním jinak celkem dle předpokladů.milhauzz píše:Sleduje tu nekdo vubec MS dvacek? Asi ne . . . .![]()
No... osobně jsem čekal postup Švýcarů přes Slováky.mess píše:Já si přečet reakce Rusů po zápase s náma s Kanadou a titul jim nepřeju, chovaj se arogantně a sebevědomě jako normálně Kanaďani. Jinak překvapením je USA negativním jinak celkem dle předpokladů.milhauzz píše:Sleduje tu nekdo vubec MS dvacek? Asi ne . . . .![]()
Jo ale zase ne tak veliký jako náš postup na úkor USA.Collin píše:No... osobně jsem čekal postup Švýcarů přes Slováky.
To je fakt. Jinak je ohromná škoda, že jsme neprošli přes Rusy. Ti teď kráčejí k dalšímu haluzáckýmu zlatu.mess píše:Jo ale zase ne tak veliký jako náš postup na úkor USA.Collin píše:No... osobně jsem čekal postup Švýcarů přes Slováky.
- milhauzz
- Opora týmu

Vynikající výkony brankáře Petra Mrázka na MS dvacetiletých ocenili akreditovaní novináři, kteří oporu české reprezentace zařadili do ideální šestice turnaje. All stars mistrovství světa dvacetiletých 2012: Petr Mrázek (Česká republika) - Brandon Gormley (Kanada), Oscar Klefbom (Švédsko) - Jevgenij Kuzněcov (Rusko), Max Friberg (Švédsko), Mikael Granlund (Finsko).
Koukal jsem na bronze medail match a musím říct,že se mi Finové moc líbili,hráli pěknej ,svižnej hockey,ale Kanadě to tam zase tak napadalo,že . . . .Petru Mrázkovi se dostalo na MS dvacetiletých velké pocty, direktoriát turnaje českou hvězdu vyhlásil nejlepším brankářem letošního šampionátu.Mrázek je po sedmi letech dalčším českým juniorem, který získal individuální ocenění. V roce 2005 byl nejlepším gólmanem turnaje Marek Schwarz.