MS "20" 2011/2012 Canada

Diskuse o hokeji mimo NHL - reprezentace, extraliga, další evropské ligy.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

MS "20" 2011/2012 Canada

Příspěvek od milhauzz »

Tak je to opět tady !

Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji 2012 se koná od 26. prosince 2011 do 5. ledna 2012 v kanadském Edmontonu a Calgary.

Složení základních skupin pro MS dvacítek 2011:
Skupina A (Calgary): Rusko, Švédsko, Švýcarsko, Slovensko, Lotyšsko.
Skupina B (Edmonton): Kanada, USA, Finsko, Česká republika, Dánsko.

Češi se spolu se svými soupeři představí v Edmontonu v hale Rexall Place pro 16.839 diváků, která je domácím stánkem tamních Oilers. I v Calgary bude hostit turnaj stánek týmu NHL. Scotiabank Saddledome, kde působí Flames, má ještě větší kapacitu - 19.289 míst.
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 20 pro 2011, 08:32, celkem upraveno 1 x.
NYR . . . víc mi neříkej !
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Re: MS "20" 2011/2012 Canada

Příspěvek od milhauzz »

Budeme hrat letos opet o zachranu v elitni skupine ? :lol:
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Širší nominace: Brankáři: Libor Kašík (Zlín/Olomouc), Petr Mrázek (Ottawa/OHL), Tomáš Král (Oulu/Fin.),
obránci: Petr Zámorský (Zlín), Filip Pavlík (Třinec/Ústí nad Labem), Jiří Říha (Liberec/Benátky nad Jizerou), Daniel Krejčí (Slavia Praha), Vojtěch Mozík (Mladá Boleslav), Tomáš Bartejs (Chomutov), David Musil (Vancouver/WHL), Marek Hrbas (Kamloops/WHL), Bohumil Jank (Poprad/KHL),
útočníci: Dmitrij Jaškin, Tomáš Hertl (oba Slavia Praha), Petr Straka, Jakub Culek (oba Rimouski/QMJHL), Daniel Přibyl (Sparta Praha), Petr Holík (Zlín), Michal Švihálek (České Budějovice), Tomáš Nosek (Pardubice), Martin Frk (Halifax/QMJHL), Tomáš Filippi (Baie-Comeau/QMJHL), Tomáš Hyka (Gatineau/QMJHL), Lukáš Sedlák (Chicoutimi/QMJHL), Tomáš Faksa (Kitchener/WHL), Dominik Uher (Spokane/WHL), Jiří Sekáč (Poprad/KHL).
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

milhauzz píše:Budeme hrat letos opet o zachranu v elitni skupine ? :lol:
Pravděpodobně.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Taky si myslim no,ale kazdopadne budu sledovat,verit a doufat ! MS junioru mne vzdycky zajimalo.
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

MSJ je super. Taky sleduj J. T. Millera, naši poslední první volbu. Za Slováky by mohl hrát Čerešňák, toho jsme brali v nějakym pozdějšim kole.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Závěrečné přípravné zápasy před mistrovstvím světa dvacetiletých:
Kanada - Švédsko 3:5 (1:3, 1:1, 1:1). Branky: 12. Stone, 37. Gallagher, 43. Schwartz - 20. a 60. Zibanejad, 18. Mattsson, 19. Rask, 43. Larsson.
USA - Slovensko 5:0 (3:0, 1:0, 1:0). Branky: 5. a 45. Coyle, 7. Saad, 9. Zucker, 25. Tinordi.

Trenéři reprezentační dvacítky oznámili nominaci na mistrovství světa v Kanadě. Do kádru se nevešli obránci Tomáš Bartejs a Filip Pavlík, v týmu nadále zůstává 14 útočníků. "Po utkání s Ruskem má několik hráčů zranění, budeme reagovat podle aktuálního vývoje," informoval hokej.cz hlavní kouč Miroslav Přerost. Kapitánem mužstva bude Tomáš Nosek, jeho asistenty Dominik Uher a Daniel Přibyl.

V Top Prospects Game, během níž kanadské juniorské soutěže prezentují nejlepší čtyřicítku svých kandidátů pro příští draft, se 1. února 2012 objeví i čtyři čeští hokejisté. Za tým Bobbyho Orra nastoupí útočníci Radek Faksa (Kitchener) a Tomáš Hyka (Gatineau), za soupeře budou mít mimo jiné Martina Frka (Halifax) a Dominika Volka (Regina).
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

USA : Dansko 11:3 , J.T. gol,koukal nekdo ? Ja cumel na Canadu s Finama .
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Tak s Danama 7:0, zamorska TV si vsimala nejvic Musila a Holika ( holt slavny jmena :lol: ). S Kanadou to bude peknej nasup :lol: .
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

milhauzz píše:Tak s Danama 7:0, zamorska TV si vsimala nejvic Musila a Holika ( holt slavny jmena :lol: ). S Kanadou to bude peknej nasup :lol: .
Jojo. A to si představ, kdyby za Kanadu hráli hráči, kteří už nastupují v NHL. To by ten herní rozdíl byl doslova brutální.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Koukal jsem na 2.tretiny,Mrazek tam lital jak dabel,pochytal toho fakt moc,vysledek sice krutej ,ale Kananada nic moc,musim rict,ze mne az tak nenadchli,meli daleko lepsi vybery v minulosti . Skoda,ze jsme nevyuzili par presilovek za stavu 0:1.
Jinak treba Connolly uz masti za Tampu a jeste tam maji lidi,kteri hraji NHL.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Nasi super s Amikama,Mrazek ustredna nemel chybu, 52 saves je kurevsky dobry a pravem mu pak tleskala Rexall Place ve stoje :ok: ! A to dal jeste malem gol ! Nasi hrali vyborne ! Jo ke konci uz to nebylo ono,ale je to tezky,kdyz 1.tretinu hrajeme asi 11 minut ve 4. Udelali 1/4 finale a to je to,co ceskej mladej hokej potreboval jako sul ! Vyborne hosi !
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

S Finama to byla pekna saskarna.
S Rusakama asi moc sanci neni,lepsi by byli Slovaci ale . . .
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Velkou bitvu sehráli čeští junioři ve čtvrtfinále mistrovství světa proti Rusku. Reprezentanti obhájcům statečně vzdorovali, po 60 minutách drželi nerozhodný stav, ale v prodloužení nakonec rozhodl ruský obránce Želdakov. Češi tedy zakončí turnaj duelem o páté místo se Slováky. Výsledek: Česká republika - Rusko 1:2 prodloužení (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1). Branky: 28. Culek - 33. Apalkov, 62. Želďakov.

Skoda kluci,necekal jsem ze vyklepnete ******* Sbornou,ale nebylo daleko k prekvapeni . . .
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Sleduje tu nekdo vubec MS dvacek? Asi ne . . . . :lol:
Kanada dostala s Rusakama 5:6 a to prohravali uz 1:6 ! Ja cumel na 2.tretiny severskeho druheho semi,peknej hockey, SWE - FIN 3:2 po najezdech. Domaci asi breci a truchli . . .
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

milhauzz píše:Sleduje tu nekdo vubec MS dvacek? Asi ne . . . . :lol:
Kanada dostala s Rusakama 5:6 a to prohravali uz 1:6 ! Ja cumel na 2.tretiny severskeho druheho semi,peknej hockey, SWE - FIN 3:2 po najezdech. Domaci asi breci a truchli . . .
Já si přečet reakce Rusů po zápase s náma s Kanadou a titul jim nepřeju, chovaj se arogantně a sebevědomě jako normálně Kanaďani. Jinak překvapením je USA negativním jinak celkem dle předpokladů.
{[rangers/rangers.png]}
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

mess píše:
milhauzz píše:Sleduje tu nekdo vubec MS dvacek? Asi ne . . . . :lol:
Já si přečet reakce Rusů po zápase s náma s Kanadou a titul jim nepřeju, chovaj se arogantně a sebevědomě jako normálně Kanaďani. Jinak překvapením je USA negativním jinak celkem dle předpokladů.
No... osobně jsem čekal postup Švýcarů přes Slováky.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Collin píše:No... osobně jsem čekal postup Švýcarů přes Slováky.
Jo ale zase ne tak veliký jako náš postup na úkor USA.
{[rangers/rangers.png]}
Collin
Legenda
Legenda

Příspěvek od Collin »

mess píše:
Collin píše:No... osobně jsem čekal postup Švýcarů přes Slováky.
Jo ale zase ne tak veliký jako náš postup na úkor USA.
To je fakt. Jinak je ohromná škoda, že jsme neprošli přes Rusy. Ti teď kráčejí k dalšímu haluzáckýmu zlatu.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Vynikající výkony brankáře Petra Mrázka na MS dvacetiletých ocenili akreditovaní novináři, kteří oporu české reprezentace zařadili do ideální šestice turnaje. All stars mistrovství světa dvacetiletých 2012: Petr Mrázek (Česká republika) - Brandon Gormley (Kanada), Oscar Klefbom (Švédsko) - Jevgenij Kuzněcov (Rusko), Max Friberg (Švédsko), Mikael Granlund (Finsko).
Petru Mrázkovi se dostalo na MS dvacetiletých velké pocty, direktoriát turnaje českou hvězdu vyhlásil nejlepším brankářem letošního šampionátu.Mrázek je po sedmi letech dalčším českým juniorem, který získal individuální ocenění. V roce 2005 byl nejlepším gólmanem turnaje Marek Schwarz.
Koukal jsem na bronze medail match a musím říct,že se mi Finové moc líbili,hráli pěknej ,svižnej hockey,ale Kanadě to tam zase tak napadalo,že . . . . :scratch: Přál jsem to moc "Granlundákům"
Odpovědět