xbox
Re: xbox
ok, rozepisu se.
pripojit stahnout jednoduche.
ne tak docela. pripojenej, sem, nicmene se mi patrne nepodarilo se prihlasit xbox "systemu". ani s jiz zaregistrovanym profilem se mi nepodarilo prihlasit. dale ve hre je treba zadat kod, ale jedinej kterej byl u hry nepasuje (originalne koupeno), aktualizace hry (napr. dresy jets) to stahlo, nicmene na soupisky je odkaz primo ze hry a nic nereaguje. chce me to prihlasit, ale nic. ma nekdo blizsi zkusenost ci znalost blizsiho postupu nez pripojit stahnout... ?
ne tak docela. pripojenej, sem, nicmene se mi patrne nepodarilo se prihlasit xbox "systemu". ani s jiz zaregistrovanym profilem se mi nepodarilo prihlasit. dale ve hre je treba zadat kod, ale jedinej kterej byl u hry nepasuje (originalne koupeno), aktualizace hry (napr. dresy jets) to stahlo, nicmene na soupisky je odkaz primo ze hry a nic nereaguje. chce me to prihlasit, ale nic. ma nekdo blizsi zkusenost ci znalost blizsiho postupu nez pripojit stahnout... ?
Zkus dat ultimate hockey team nebo jak to tam je jak si delas vlastni team a pokud budes pripojenej tak nez te to tam hodi tak se ti to zepta a aktualizuji soupisky jinak to hrat nemuzes.Jestli ne tak pripojenej nejsi.Vic nepotrebujes.Kod zadavas jen kdyz chces hrat pres internet jinak ne ale na soupisky staci byt jen pripojenej.ivas píše:ok, rozepisu se.
- milhauzz
- Opora týmu

Zdravím všechny fandy NHL her na konzolích,jelikož se blíží čas digi dárků a jinejch věcí uvažuju o koupi pro svýho kluka - konzole,chceme hrát hlavně NHL,hrajeme sice starou klasiku NHL 07 a 09 na PC ,ale chtěl bych pořídit buď XBOX nebo PSP.
Tak bych rád slyšel od vás názor,zkušenost,co je lepší , + a - , do čeho mám jít. XBOX nebo PSP ?
Pročetl jsem mraky různejch recenzí,srovnávání atd atd. . .
Díky moc za náměty a za HELP !
Tak bych rád slyšel od vás názor,zkušenost,co je lepší , + a - , do čeho mám jít. XBOX nebo PSP ?
NYR . . . víc mi neříkej !
Podle mého názoru je rozhodně lepší XBOX. Jelikož na PSP je pokud vím jen NHL 07 a z vlastní zkušenosti můžu říct, že ta se nijak neliší od PC verze. Na rozdíl od XBOXU kde můžeš hrát nejnovější verze NHL. Navíc PSP je spíše konzole na cesty apod. a ne na pořádné hraní. Hratelnost je znatelně horší a obrazovka menší. Pro pořádný požitek ze hry je opět lepší XBOX. Jediná nevýhoda XBOXU je ta,že hraní MP přes Xbox Live je placený(Ale to jsi teď nejsem úplně jistý XBOX bohužel nevlastním) a je dražší něž PSP.milhauzz píše:Zdravím všechny fandy NHL her na konzolích,jelikož se blíží čas digi dárků a jinejch věcí uvažuju o koupi pro svýho kluka - konzole,chceme hrát hlavně NHL,hrajeme sice starou klasiku NHL 07 a 09 na PC ,ale chtěl bych pořídit buď XBOX nebo PSP.
Výhody XBOXU - Lepší hratelnost,novější verze NHL (12,13 atd) / Nevýhody XBOXU- Placený MP,dražší než PSP.
Výhody PSP - Lehce přenosný,levnější / Nevýhody PSP - Pouze NHL 07 (což je podle mě jeden z hlavních rozhodujících faktorů proč nekupovat PSP)
Podle mě teda rozhodně není co řešit XBOX by pro mě byla jasná volba.
Já si spíš myslím, že si Mihauzz plete pojmy a nemyslel PSP, ale PS 3.
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])