Přeju Vůtkovi nějakou důstojnou premiéru na MS u SVK.
MS 2012 FIN/SWE
- milhauzz
- Opora týmu

MS 2012 FIN/SWE
Tak jedem "Chárovci" na Javory
NYR . . . víc mi neříkej !
- milhauzz
- Opora týmu

Re: MS 2012 FIN/SWE
To byla haluz naši . Slováci hráli daleko líp,škoda,že nebodovali. Tatar#90 se mi moc líbil,hned bych ho bral tady do našeho místního teamu 
Slováci překvapili. S tim jejich týmem by měli hrát o postup do play-off.
- milhauzz
- Opora týmu

Ty vole,proč tam ten kretén vychraplanej nenechal Kováře 
A proč tam vzal Nedvěda a Tenkráta? Za zásluhy, voba vyčichlý jako prase a to byly už v PO. Tomuhle týmu chybí energie, tah na branku, důraz a chuť chtít něco tomu obětovat. Plekanec slušný, Frolík aspoň jezdí, Krejčí a Hemák krasobruslaři, Michálek se trápí, Průcha jeden z mála, co jezdí a bojuje, Vondrka je hráč přinejlepším do 4. řady a ve třetí hraje, aby to někdo odbránil za Nedvěda, 4. řada nejlepší, ale měla bejt jako 3. Na tribuně Vincour přesně to, co chybí tomuhle týmu. Hlavně že je svaz spokojenej jakýho máme trenéra a Vůjtka si necháme utýct na Slovensko. Tady to de fakt do hajzlu úplně komplet a ryba smrdí od hlavy, všíchni víme co tím myslím.milhauzz píše:Ty vole,proč tam ten kretén vychraplanej nenechal Kováře
- milhauzz
- Opora týmu

Největší průser je,že ještě s Lojzou podepsali až do 2015 - nechápu 
A hlavně nám chybí bek,ale myslím tím bek,jako byl třeba Šlégr,od tý doby jsem takovýho u nás neviděl. Tamhle dohraje švéd Krejčího po odpísknutí a Mojžíš s Němcem ( myslím), k němu přijedou a ještě ho poplácají po zádech. Bejt tam guma,tak leží na ledě,nebo jede tunelem na vyšetření do nemocnice.
A hlavně nám chybí bek,ale myslím tím bek,jako byl třeba Šlégr,od tý doby jsem takovýho u nás neviděl. Tamhle dohraje švéd Krejčího po odpísknutí a Mojžíš s Němcem ( myslím), k němu přijedou a ještě ho poplácají po zádech. Bejt tam guma,tak leží na ledě,nebo jede tunelem na vyšetření do nemocnice.
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 06 kvě 2012, 10:47, celkem upraveno 1 x.
To spíš konstruktivní bek, kterýho bohužel v tý mladší generaci nemáme, tohle rovnání by nám stejně nepomohlo.milhauzz píše:Největší průser je,že ještě s Lojzou podepsali až do 2015 - nechápu
A hlavně nám chybí bek,ale myslím tím bek,jako byl třeba Šlégr,od tý doby jsem takovýho u nás neviděl. Tamhle dohraje švéd Krejčího po odpísknutí a Mojžíš s Němcem ( myslím), k němu přijedou a ještě ho popácají po zádech. Bejt tam guma,tak leží na ledě,nebo jede tunelem na vyšetření do nemocnice.
Blbý je, že nemáme taklovýho silovýho borce na mezinárodní úrovni, něco jako je v Pce Cetkovskej, dřív byl Varaďa. V lize si najímaj kluby Amíky a Kanaďany a tím to kompenzujou, v repre to je pak průser.
Navíc at se to nebude líbit hodně lidem tenhle tým nemá tu duši jako ty dva minulý, nevím jestli to bylo Rolasem nebo Jardou, ale prostě tam něco takovýho chybí.
Za čas se začne stávat, že se na ty turnaje během roku vykašlou hráči jako Koukal a podobně, když je pak na MS nevezme, protože je ochotnej přijet třeba FRolík po naprosto tragický sezóně v Chicagu, kde byl spíš divákem než hráčem a pak to tady bude hrát s juniorama. Tenkrát nebyl jestli si dobře vzpomínám na jediný akci a MS dostal jako dárek před důchodem nebo co?
Nedvěd vyhrál bodování extraligy, proto tam je. Kdyby ho nevzal, zase budou všichni prskat, že ho nevzal.mess píše:A proč tam vzal Nedvěda a Tenkráta? Za zásluhy, voba vyčichlý jako prase a to byly už v PO. Tomuhle týmu chybí energie, tah na branku, důraz a chuť chtít něco tomu obětovat. Plekanec slušný, Frolík aspoň jezdí, Krejčí a Hemák krasobruslaři, Michálek se trápí, Průcha jeden z mála, co jezdí a bojuje, Vondrka je hráč přinejlepším do 4. řady a ve třetí hraje, aby to někdo odbránil za Nedvěda, 4. řada nejlepší, ale měla bejt jako 3. Na tribuně Vincour přesně to, co chybí tomuhle týmu. Hlavně že je svaz spokojenej jakýho máme trenéra a Vůjtka si necháme utýct na Slovensko. Tady to de fakt do hajzlu úplně komplet a ryba *****í od hlavy, všíchni víme co tím myslím.
Tenkrát tam nemá co dělat.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
Ale no tak řve někdo, že nevzal Divíška, kterej vyhrál bodování PO? Kdyby netahal nedvěda na ty turnaje během roku a dal šanci mladejm, tak dneska nikdo o Nedvědoj nemluví. Takovej Kovář asi nejlepší hráč ligy svého věku, hrál jen na dvou akcích což je dle mě chyba, Jakub Svoboda z Brna hrál jen ten poslední, Holík ze zlína taky, prostě je tu dost mladejch kluků s potenciálem, ale je třeba jim dát šanci během sezóny v těch turnajích podobně jsme pro repre získali v minulosti Čáslavu, Rolase, Irgla, Hubáčka, Kvapila a pokud chcem mít šanci v budoucu, tak to tak musíme dělat a ne sázet na Nedvědy. Ale ty to víš moc dobře.damik1 píše:Nedvěd vyhrál bodování extraligy, proto tam je. Kdyby ho nevzal, zase budou všichni prskat, že ho nevzal.
- milhauzz
- Opora týmu

Ty vole,to byl regulérní gol Norů a voni ho neuznají proti sbornej 
-
smallhouse
- All-Star

Proč se v tomhle případě nevyužil videorozhodčí?milhauzz píše:Ty vole,to byl regulérní gol Norů a voni ho neuznají proti sbornej
v týmu je 22 hráčů. Jeden Nedvěd toho zas tolik nevyblokuje.mess píše:Kdyby netahal nedvěda na ty turnaje během roku a dal šanci mladejm..damik1 píše:Nedvěd vyhrál bodování extraligy, proto tam je. Kdyby ho nevzal, zase budou všichni prskat, že ho nevzal.
a to že Kovář jel jenom na dva turnaje je výsledkem dohody mezi klubama a repre, ne proto, že by ho had nechtěl brát
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Divím se naprosto stejně jako vy. Možná dorazily notičky?smallhouse píše:Proč se v tomhle případě nevyužil videorozhodčí?milhauzz píše:Ty vole,to byl regulérní gol Norů a voni ho neuznají proti sbornej
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
- milhauzz
- Opora týmu

Ví bůhsmallhouse píše:Proč se v tomhle případě nevyužil videorozhodčí?milhauzz píše:Ty vole,to byl regulérní gol Norů a voni ho neuznají proti sbornej
Žádná dohoda není, jsou hráči co byli na třech nebo i na čtyřech, tohle je dávno minulost. Pokud se dohodli s Plzní tak neofiko a beru to jako podraz po tom, co předved, když mu z jednoho trurnaje vypad Koukal.damik1 píše:v týmu je 22 hráčů. Jeden Nedvěd toho zas tolik nevyblokuje.mess píše:Kdyby netahal nedvěda na ty turnaje během roku a dal šanci mladejm..damik1 píše:Nedvěd vyhrál bodování extraligy, proto tam je. Kdyby ho nevzal, zase budou všichni prskat, že ho nevzal.
a to že Kovář jel jenom na dva turnaje je výsledkem dohody mezi klubama a repre, ne proto, že by ho had nechtěl brát
O Sobotku nemají ttrenéři zájem
dyť je to ten typ co nám chybí se vším všudy, poctiovej bojovník a pracant na vysoký hokejový úrovni.
http://hokej.idnes.cz/vladimi-sobotka-n ... j-2012_lge
Začínám mít chuť tenhle Lojza výběr ignorovat.
http://hokej.idnes.cz/vladimi-sobotka-n ... j-2012_lge
Začínám mít chuť tenhle Lojza výběr ignorovat.
- milhauzz
- Opora týmu

My jsme asi fakt rarita v tom,že podepíšou s koučem ještě před MS na 3 roky dopředu 
No... tak vyhazov snad může přijít kdykoliv, ne? 
- milhauzz
- Opora týmu

Tak to asi jo i když by pak svaz musel asi vykadit nemalé odstupné,ale tu logiku nechápu.Collin píše:No... tak vyhazov snad může přijít kdykoliv, ne?
Na druhou stranu,jak tady zaznělo,necháme si třeba Vůjtka odejít na SVK a popravdě,zase tolik lidí,kteří by mohli vést repre na nějaký urovni nemáme.