Jenže Vůjtek byl osloven před Hadem. A taky odmítnul. Všichni trenéři se bojí, že po odchodu starý gardy tam budou za *****.milhauzz píše:necháme si třeba Vůjtka odejít na SVK a popravdě,zase tolik lidí,kteří by mohli vést repre na nějaký urovni nemáme.
MS 2012 FIN/SWE
Re: MS 2012 FIN/SWE
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
- milhauzz
- Opora týmu

Teď ten šulín Dusíků mele,že si SVK nechávají místo pro Gáboríka,že doufají jak je posílí,já doufám,že teda ne no 
NYR . . . víc mi neříkej !
- jp
- Veterán

- Kontaktovat uživatele:
teď se dívám na zápas švýcarsk s kanadou a konečně vidím pořádnej hokej, sice jsem zatím moc zápasů letošního mistrovství neviděl, ale tohle je první zápas se slušným tempem,kterej navíc vypadá, že ho hrajou profesionální hokejisti.
taky proto se ty nudný zápasy na začátku hrajou. Aby to postupně gradovalo. hráči si musí sednou, rozehrát se, většina z nich nehrála měsíc soutěžní zápas. po prvním týdnu bývají obvykle zápasy na MS o dost lepšíjp píše:teď se dívám na zápas švýcarsk s kanadou a konečně vidím pořádnej hokej, sice jsem zatím moc zápasů letošního mistrovství neviděl, ale tohle je první zápas se slušným tempem,kterej navíc vypadá, že ho hrajou profesionální hokejisti.
no tak čtvrtfinále ve čtvrtek se Švédama, tzn. bude se hrát večer.
-
DaTeL
- Legenda

- Kontaktovat uživatele:
Čas udělat pápá...damik1 píše:no tak čtvrtfinále ve čtvrtek se Švédama, tzn. bude se hrát večer.
Rangers 4ever!
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
To bylo i proti Rusku, letos máme ne slabej výběr, ale nesmyslně poskládanej a co si budem lhát, není tam potřebná kvalita v obraně a naprosto nepochopitelný a mě nevysvětlitelný tahy od "rádoby kouče".DaTeL píše:Čas udělat pápá...damik1 píše:no tak čtvrtfinále ve čtvrtek se Švédama, tzn. bude se hrát večer.
- milhauzz
- Opora týmu

Včera docela vejprask SWE od Rusáků,Malkin měl den, Franzén taky,ale pak dostal bohužel knock-out. Finové s Canadou taky pěkný na oko,nahoru dolu. Jinak 1/4 finale - jeden zápas,kterej rozhoduje o uspěchu a kterej je vždycky otevřenej. Kolikrát je lepší skoro všechno prohrát a pak to důležitý zvládnout a jít dál.
- milhauzz
- Opora týmu

Slováci vedli už 2:0 s Kanadou a už je to 2:3 , kluci slovenský,pojďte ještě ! 
-
smallhouse
- All-Star

Phlambo píše:omg, ted s nima zase nebude pet let k vydrzeni...
Tak jim to přej. Za ten faul si Kanada zasloužila vyletět.
- milhauzz
- Opora týmu

Přesně tak ! To byl typickej obrázek kanadskýho zkratu. Naši mi udělali radost velikou,ještě že SVK nebudou mít toho svého obávaného střelce,jak se jmenuje . . . . . jo Gáborík

DaTeL píše:Čas udělat pápá...damik1 píše:no tak čtvrtfinále ve čtvrtek se Švédama, tzn. bude se hrát večer.
Semifinále Česko - Slovensko asi moc lidí netipovalo
Co mě ale zarazilo bylo to katastrofální publikum. Zápas domácího týmu ve čtvrtfinále MS snad ještě nikdy neměl takovouhle kulisu. IIHF by se nad tím konečně měla zamyslet a udělat MS třeba jen v lichých letech.
Co mě ale zarazilo bylo to katastrofální publikum. Zápas domácího týmu ve čtvrtfinále MS snad ještě nikdy neměl takovouhle kulisu. IIHF by se nad tím konečně měla zamyslet a udělat MS třeba jen v lichých letech.
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
- milhauzz
- Opora týmu

Jo už udělala,next MS bude ve Švédsku !Ranger píše:Semifinále Česko - Slovensko asi moc lidí netipovalo![]()
Ani Fini nebyli zrovna favoriti. JakoRanger píše:Semifinále Česko - Slovensko asi moc lidí netipovalo![]()
Jo, tohle je hnus. Tak snad by to ani nemuselo být jen jednou za dva roky, ale ten nápad s dvojpořadatelstvím se zatím ukazuje jako absolutní propadák. Navíc nevěřím, že to bude jinak. S tím pořadatelstvím se nese jakási hrdost, snaha udělat co nejlepší. Švédi to tak neberou. Ani nemůžou. Neni to jejich MS. Jsou jen takovej méněcennej pobočník. Něco jinýho je to u fotbalu. To je globální sport. Tam to spolupořadatelství dvou zemí smysl má. Být součástí pořádání tak velké události, jako je MS (popřípadě ME), je pocta, který se jen tak nedostane, protože velké fotbalové šampionáty jsou jen každý dva roky.
Tak to už bylo daný před tímhle šampionátem. Nedá se to měnit. Doufám, že se to bude brát jen jako nepovedený experiment. Třeba v roce 2015 máme mít MS my a už se uvažovalo o zapletení Slováků. Po tomhle fiasku se tomu snad řekne "ne".milhauzz píše:Jo už udělala,next MS bude ve Švédsku !Ranger píše:Semifinále Česko - Slovensko asi moc lidí netipovalo![]()
Co mě ale zarazilo bylo to katastrofální publikum. Zápas domácího týmu ve čtvrtfinále MS snad ještě nikdy neměl takovouhle kulisu. IIHF by se nad tím konečně měla zamyslet a udělat MS třeba jen v lichých letech.![]()
-
smallhouse
- All-Star

Já si myslím, že hlavní průser je ve zpackaných cenách lístků. Vlastní nevlastní... pokud není vyprodáno ani na čtvrtfinále vlastního týmu, tak to svědčí o tom, že švédští pořadatelé odvedli špatnou práci a začalo to právě na cenách. Tím dodatečným zlevněním to už nezachránili.
Dvoj pořadatelství samo osobě je dle mě dobrej nápad, v každý skupině je domácí tým a vzhledem k balíčkům vstupenek pak lidi přijdou aspoň v den zápasu na další utkání.
Problém tohodle šampionátu je výše vstupného a geografická poloha Švédska a Finska, kam to maj daleko skoro všichni. Málo Němců, Lotyšů žádní Francouzi, Švýcaři, málo Čechů a Slováků. Je to prostě daleko a navíc ve Švédsku je celkem draho na poměry Evropy. Přesun fandů ze Švédska do Finska je celkem složitej loď nebo letadlo jinak to nejde, což je celkem drahý a zdlouhavý. Navíc odjed si na jeden zápas je v podstatě nemožné a kolik lidí si nyní může dovolit udělat si drahou 14 dení dovolenou?
Věřím tomu, že podobná myšlenka v podání Praha a Bratislava bude jiný kafe, střed Evropy všichni to maj blízko, relativně normální ceny a hlavně se dá jednoduše přejíždět sou to 3 h autem.
Problém tohodle šampionátu je výše vstupného a geografická poloha Švédska a Finska, kam to maj daleko skoro všichni. Málo Němců, Lotyšů žádní Francouzi, Švýcaři, málo Čechů a Slováků. Je to prostě daleko a navíc ve Švédsku je celkem draho na poměry Evropy. Přesun fandů ze Švédska do Finska je celkem složitej loď nebo letadlo jinak to nejde, což je celkem drahý a zdlouhavý. Navíc odjed si na jeden zápas je v podstatě nemožné a kolik lidí si nyní může dovolit udělat si drahou 14 dení dovolenou?
Věřím tomu, že podobná myšlenka v podání Praha a Bratislava bude jiný kafe, střed Evropy všichni to maj blízko, relativně normální ceny a hlavně se dá jednoduše přejíždět sou to 3 h autem.