To určitě, ale další třeba mega průser je to,že po Stockholmu byli všehovšudy snad prej 3 plakáty,že je vůbec nějaký MSsmallhouse píše:Já si myslím, že hlavní průser je ve zpackaných cenách lístků. Vlastní nevlastní... pokud není vyprodáno ani na čtvrtfinále vlastního týmu, tak to svědčí o tom, že švédští pořadatelé odvedli špatnou práci a začalo to právě na cenách. Tím dodatečným zlevněním to už nezachránili.
MS 2012 FIN/SWE
- milhauzz
- Opora týmu

Re: MS 2012 FIN/SWE
NYR . . . víc mi neříkej !
- milhauzz
- Opora týmu

Jde to i autem,jezdím tam už skoro 6 let - tak 2-3 krát do roka,sice je to přes Dánsko po suchu delší,ale dá se. Samozřejmně trajekt je trajekt,ale souhlas,je tam dráž a ta poloha SWE není nijak zajímavá.mess píše:Dvoj pořadatelství samo osobě je dle mě dobrej nápad, v každý skupině je domácí tým a vzhledem k balíčkům vstupenek pak lidi přijdou aspoň v den zápasu na další utkání.
Problém tohodle šampionátu je výše vstupného a geografická poloha Švédska a Finska, kam to maj daleko skoro všichni. Málo Němců, Lotyšů žádní Francouzi, Švýcaři, málo Čechů a Slováků. Je to prostě daleko a navíc ve Švédsku je celkem draho na poměry Evropy. Přesun fandů ze Švédska do Finska je celkem složitej loď nebo letadlo jinak to nejde, což je celkem drahý a zdlouhavý. Navíc odjed si na jeden zápas je v podstatě nemožné a kolik lidí si nyní může dovolit udělat si drahou 14 dení dovolenou?
Věřím tomu, že podobná myšlenka v podání Praha a Bratislava bude jiný kafe, střed Evropy všichni to maj blízko, relativně normální ceny a hlavně se dá jednoduše přejíždět sou to 3 h autem.
Naposledy upravil(a) milhauzz dne 19 kvě 2012, 08:35, celkem upraveno 1 x.
Marketing nikdy nebyl ve Švédsku na bůh ví jaký úrovni.milhauzz píše:To určitě, ale další třeba mega průser je to,že po Stockholmu byli všehovšudy snad prej 3 plakáty,že je vůbec nějaký MSsmallhouse píše:Já si myslím, že hlavní průser je ve zpackaných cenách lístků. Vlastní nevlastní... pokud není vyprodáno ani na čtvrtfinále vlastního týmu, tak to svědčí o tom, že švédští pořadatelé odvedli špatnou práci a začalo to právě na cenách. Tím dodatečným zlevněním to už nezachránili., naprosto minimální propagace a informovanost veřejnosti - nechápu
Přes Dánsko to je přes celou Evropu, jestli mi neunikla nějaká srytá možnost.milhauzz píše:Jde to i autem,jezdím tam už skoro 6 let - tak 2-3 krát do měsíce,sice je to přes Dánsko po suchu delší,ale dá se. Samozřejmně trajekt je trajekt,ale souhlas,je tam dráž a ta poloha SWE není nijak zajímavá.
- milhauzz
- Opora týmu

Takže dneska postoupíme do finále,pak vyhrajou Rangers a večer pak Chelsea vyhraje LM a budu mít naprosto krásnou sobotu 
Až na Chelsea dobrej plán, ale veselý budou Němci.milhauzz píše:Takže dneska postoupíme do finále,pak vyhrajou Rangers a večer pak Chelsea vyhraje LM a budu mít naprosto krásnou sobotu
- milhauzz
- Opora týmu

Taky se bojím,ještě když nebude Terry,Ramirez,Meireles atd.mess píše:Až na Chelsea dobrej plán, ale veselý budou Němci.milhauzz píše:Takže dneska postoupíme do finále,pak vyhrajou Rangers a večer pak Chelsea vyhraje LM a budu mít naprosto krásnou sobotu
- milhauzz
- Opora týmu

Tak přeju Slovákům aby zastavili rudou mašinu a Malkina,budou to mít moc těžký,ale přál bych jim to jako nikdy !
to byla ale zmena oproti zapasu se swedama.. holt v hlavinkach furt je, ze se slovaci porazi sami. dobre nam tak. hemsky ukazuje, ze neni hrac pro PO, klicky si muze nechat do sezony. plekanec si nemuze proste dovolit nahravku (navic slabou) skrz cely pasmo. frolik sice vsitil, ale jinak jen potvrdil neformu (tolik sanci a jen jeden gol) a blatak hraje na slepo kdyz slovaci napadaj... dneska moooc spatny. nedurazny, slaby... ano, meli jsme pech a dve tyce. slovaci nebyli nejak zasadne lepsi, ale dokazali vyuzit dvou totalnich hrubek. a proto budou ve finale. doufam, ze prvni zapas, kerej rusaci prohrajou na tomhle turnaji, bude prave ten zitra vecer.
jinak skoda. mohla bejt placka. takhle uvidime, jak moc budou domaci motivovany po takovym vyprasku...
jinak skoda. mohla bejt placka. takhle uvidime, jak moc budou domaci motivovany po takovym vyprasku...
![NYR 100 {[rangers/nyr-100-centennial.png]}](./images/smilies/rangers/nyr-100-centennial.png)
- milhauzz
- Opora týmu

Moc šancím jim proti ruďochům nedávám, i když Vůjtek zná výborně jejich hokej a hráče,ale bojím se,že dostanou vejprask.
Tenhle tým, nemá sílu a v obraně je strašně slabej. Jedinaj dobrej zápas byl proti Švédům, jinak bída. Bronz nebude Finové nás zejtra přejedou jak nic.
Slováci se koukám inspirovali pastí ve středím pásmu.
Tak máme bronz. Hezký. Uhráli jsme zhruba to, na co jsme měli. Škoda trochu podivně složenýho týmu. Trochu mrzí ostuda se Slovenskem. Ta ale asi vyrovnala tu nečekanou výhru nad Švédskem.
Bronz dobrej, upřímě nečekanej, ale bejt u týmu někdo schopnější jako trenér tak sme mohli hrát finále, ale ........... Jinak užívejme si tyhle úspěchy za pár let budem smutně vzpomínat.Collin píše:Tak máme bronz. Hezký. Uhráli jsme zhruba to, na co jsme měli. Škoda trochu podivně složenýho týmu. Trochu mrzí ostuda se Slovenskem. Ta ale asi vyrovnala tu nečekanou výhru nad Švédskem.
Jinak jsem rád, že domácí nezískali medaili, za to co s turnajem udělali marketingově i za to jaký měli štěstí z kraje turnaje. Dvě výhry nad silnýma týmama a obě s klikou jako prase jinak nic a to ještě nepotkali Švédy.
No... ještě máme čas zamakat na mládeži. Dávají nám ho Krejčí, Frolík, Hanzal, Fleischmann, Voráček, Vincour, Hudler, Michálek, Pavelec, Neuvirth a snad i pár dalších. Myslím, že dost let ještě bude mít cenu sledovat mistrovství. Mezitím ale určitě musíme pohnout u dětí.mess píše:.......... Jinak užívejme si tyhle úspěchy za pár let budem smutně vzpomínat.
Problém je, že v budoucnu nám nebudou stačit 3 nebo 4 znich a všechny moc často pokupě mít nebudem. Jo nebude to pád na úroveň Francie a Itálie, ale Švýcaři, Dánové, Noři nás budou porážet bohužel.Collin píše:No... ještě máme čas zamakat na mládeži. Dávají nám ho Krejčí, Frolík, Hanzal, Fleischmann, Voráček, Vincour, Hudler, Michálek, Pavelec, Neuvirth a snad i pár dalších. Myslím, že dost let ještě bude mít cenu sledovat mistrovství. Mezitím ale určitě musíme pohnout u dětí.mess píše:.......... Jinak užívejme si tyhle úspěchy za pár let budem smutně vzpomínat.