napadlo mě, že založím vlákno, kam by všichni návštěvníci a přispěvatelé z fóra mohli nabízet různé předměty s motivy Rangers, které by z jakéhokoliv důvodu rádi prodali (nebo něco naopak sháněli a měli se kde zeptat).
A já rovnou začnu -- nemá někdo nějaký připínáček s logem Rangers? Stačí i nějaký menší, rád bych si ho připnul na kravatu
My heart has blue color...true blue...
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ne, ale přemýšlel jsem o tom. Jen se mi nechtělo platit poštovný z USA samotnýmu. Ptal jsem se ale, a prý do Evropy normálně posílají. Kdyby si nás objednávalo víc, a poštovný se rozložilo, asi bych o tom uvažoval.
My heart has blue color...true blue...
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ne, ale přemýšlel jsem o tom. Jen se mi nechtělo platit poštovný z USA samotnýmu. Ptal jsem se ale, a prý do Evropy normálně posílají. Kdyby si nás objednávalo víc, a poštovný se rozložilo, asi bych o tom uvažoval.
To by byla hodně dobrá varianta, kdyby tam měli normální sortiment. Třeba čepic Rangers tam je 5 (a to navíc podle mě nic moc), zatímco v ne-international shop.nhl.com 134. Třeba se to všechno zlepší časem, ale s evropskými oficiálními obchody amerických lig je to takhle už docela dlouho
To by byla hodně dobrá varianta, kdyby tam měli normální sortiment. Třeba čepic Rangers tam je 5 (a to navíc podle mě nic moc), zatímco v ne-international shop.nhl.com 134. Třeba se to všechno zlepší časem, ale s evropskými oficiálními obchody amerických lig je to takhle už docela dlouho
je fakt, ze sortiment hodne omezeny, ale odpadava tim celkem dost starosti, pokud by chtel nekdo objednavat zbozi, tak bych se urcite pridal
jestli chce někdo něco objednávat tak znamej přes známého objednava z tehle stranky http://www.fanatics.com/... Objednaval asi 20 ksiltovek a vse doslo bez problemu..Dokonce i ksiltovka co nesedela velikosti tak se vratila a vratili peníze uplne bez debat..I ja uz mam od tam asi 4 ksiltovky a ted cekam na další... a maj tam toho docela dost.