Zajímavé podpisy

Diskuse o ostatních týmech NHL i obecně o lize.
PROCHEY
Opora týmu
Opora týmu

Re: Zajímavé podpisy

Příspěvek od PROCHEY »

Pokud tím nic neporušil, pak je to v pořádku a ať si hraje třeba v Indii. Pokud jde o Naslunda, myslel jsem, že ukončil kariéru úplně, hrál pak ale ještě sezónu za MODO... No, pro Devils je to dost nepříjemný. Ponaučení pro ostatní kluby z toho je, nestavět tým kolem Rusáků.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

smallhouse píše:Kovalčuk neporušil nic. Ukončení kariéry v NHL je naprosto regulérní (Näslund taky ukončil kariéru před vypršením smlouvy). Měl dostat ještě 77 melounů a ty nedostane. Z dlouhodobýho hlediska to může Devils spíš pomoct.

Stejně tak nechápu, proč by neměl hrát v KHL. To má NHL monopol na hraní hokeje? Ať si hráči dělají co chtěj, pokud dodržují předpisy NHL. Pokud si liga nedokáže udržet hráče, tak nějaké nařízení není nejlepší řešení.

Nevidím na tom nic špatného... samozřejmě fanda Devils se na to kouká jinak, jelikož kolem Kovalchuka stavěli tým.
Jde o to jak má postavenou smlouvu a jaká je dohoda mezi KHL a NHL. Ukončením kariéry nic neporušil. Podpis smlouvy s jiným klubem už tak košer není, ale jestli mu dali transfer kartu a nic nechtěli jejich boj.
{[rangers/rangers.png]}
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

smallhouse píše:Kovalčuk neporušil nic.
Porušil pravidla morálky a loajality.

Už jenom to, že s tim přijde pár dní potom, co se na volným trhu rozprodaly možné náhrady za něj, je vůči klubu co mu dal dlouhodobou důvěru prostřednictvím doživotní smlouvy prostě nefér.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
PROCHEY
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od PROCHEY »

Docela podpásovka. Škoda, že právně je to asi v pořádku... :scratch:
Phlambo
All-Star
All-Star

Příspěvek od Phlambo »

ho-va-do :co:
:evil4: :laughing6: :bootyshake: :laughing3:
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

damik1 píše:

Už jenom to, že s tim přijde pár dní potom, co se na volným trhu rozprodaly možné náhrady za něj, je vůči klubu co mu dal dlouhodobou důvěru prostřednictvím doživotní smlouvy prostě nefér.
Jj, takhle to dopadá, když stavíš tým kolem Rusáka, jsem zvědavej, jak na to zareagují ******** a ta pičburgská gorila, protože 20 míčů za sezónu, který se skoro nedaní, rozhodně nejsou pro Rusáka k zahození.

Jinak ja fakt od Kovi pěkný, že to oznámil poté, co nechali jít Klaksona.
Obrázek
smallhouse
All-Star
All-Star

Příspěvek od smallhouse »

damik1 píše:

Generální manažer o tom věděl a myslim, že na načasování se oba dohodli. Přijde mi docela chytrý tohle rozhodnutí oznámit až dlouho po otevření trhu s volnými hráči, jelikož Devils vypadali jako silnější tým a mohlo to pár hráčů přimět přemýšlet o nabídkách Devils.

Co se morálky a loajality týče, tak neříkám, že je jeho rozhodnutí super morální, ale nevíme, co přesně za tím stojí a pokud dal přednost rodině před prací, tak mi to nemorální nepřijde.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

smallhouse píše: Generální manažer o tom věděl a myslim, že na načasování se oba dohodli..
a co má řikat jinýho? ten šmejd mi zdrhnul? Obětoval jsem 1.kolo draftu za někoho, komu nemůžu věřit že dodrží smlouvu.
smallhouse píše: Co se morálky a loajality týče, tak neříkám, že je jeho rozhodnutí super morální, ale nevíme, co přesně za tím stojí a pokud dal přednost rodině před prací, tak mi to nemorální nepřijde.
rodině? jo, žena blonďatá zlatokopka, se předváděla už v americe, kdy stihla rozfofrovat, všechno co vydělal. např. ze všech hráčů NHL mají Kovalčukovi nejdražší barák(obří palác na jenom z nejlukrativnějších míst v americe u řeky Hudson, kde jenom za pozemek dá člověk 5-10mil. dolarů).
Rodina ani není ze St.Peterburgu jsou všichni z Moskvy(Kovalčuk sám je z Tveru, ale to je fakticky předměstí Moskvy), ale tam jim holt nedaj tolik.
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

smallhouse píše:
damik1 píše:

Generální manažer o tom věděl a myslim, že na načasování se oba dohodli. Přijde mi docela chytrý tohle rozhodnutí oznámit až dlouho po otevření trhu s volnými hráči, jelikož Devils vypadali jako silnější tým a mohlo to pár hráčů přimět přemýšlet o nabídkách Devils.

Co se morálky a loajality týče, tak neříkám, že je jeho rozhodnutí super morální, ale nevíme, co přesně za tím stojí a pokud dal přednost rodině před prací, tak mi to nemorální nepřijde.
Jj, dal přednost rodině - manželka mu dala ultimátum, že jestli nevezme těch 20 mega za sezónu od Petrohradu, tak se s ním rozvede a děcka vezme sebou. :E :E :E
Obrázek
smallhouse
All-Star
All-Star

Příspěvek od smallhouse »

Co s tím má co dělat "kvalita" jeho rodiny? Nepopírám, že prachy v tom určitě taky hrají roli (ale dle mě menší než si myslíte vy... pořád by si v NHL přišel na 77 mega), ale to přece nevylučuje rodinu. Takhle bude mít hodně prachů a bude zároveň v rodném Rusku.

Jeho postoj chápu a to riziko tu existuje, když podepíšeš Rusáka. Chyba Devils, že kolem něj stavěli tým.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

smallhouse píše:Co s tím má co dělat "kvalita" jeho rodiny? Nepopírám, že prachy v tom určitě taky hrají roli (ale dle mě menší než si myslíte vy... pořád by si v NHL přišel na 77 mega), ale to přece nevylučuje rodinu. Takhle bude mít hodně prachů a bude zároveň v rodném Rusku.

Jeho postoj chápu a to riziko tu existuje, když podepíšeš Rusáka. Chyba Devils, že kolem něj stavěli tým.
Upřímě kdyby myslel na rodinu, tak zůstal v USA. Určitě není lepší žít sice v rodné zemi, ale takový, kde by nemůžeš pustit děti na ulici, aby ti je někdo neunes a nevydíral tě. To je druhej obrázek Ruska.
Je to jinak, prachy dělaj svý a navíc on teď bude doma za hrdinu, postavil se Americe. Možná je v tom i to, že se upsal klubu, kterej nemá reálnou šanci vyhrát pohár a v nejbližších letech bude horší a horší. Jeho ženská by radši byla v USA než v Rusku, věřte tomu.
{[rangers/rangers.png]}
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

smallhouse píše:Co s tím má co dělat "kvalita" jeho rodiny? Nepopírám, že prachy v tom určitě taky hrají roli (ale dle mě menší než si myslíte vy... pořád by si v NHL přišel na 77 mega).
na 77 mega za 12 let při 47% zdanění.

v Rusku při 15% zdanění ty samý prachy vydělá za tři sezóny. +prachy z reklamy jako největší hvězda v Rusku budou daleko vyšší než jako jedna z hvězd navíc cizinec v severní americe.

+za víc peněz míň muziky. (o 30 zápasů míň v základní části atd.)
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

Možná taky ke všemu hraje roli olympiáda.

Celkově to je prostě podraz. A já bych byl jen strašně veselej, kdyby se chtěl vrátit do NHL a NHL se k němu zachovala stejně loajálně jako on k ní :)
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

DaTeL píše:Možná taky ke všemu hraje roli olympiáda.

Celkově to je prostě podraz. A já bych byl jen strašně veselej, kdyby se chtěl vrátit do NHL a NHL se k němu zachovala stejně loajálně jako on k ní :)
neřek bych, vždycky by se našel nějakej Hujer co by mu nabíd smlouvu
DaTeL
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaTeL »

damik1 píše:
DaTeL píše:Možná taky ke všemu hraje roli olympiáda.

neřek bych, vždycky by se našel nějakej Hujer co by mu nabíd smlouvu
Však proto jsem psal bych byl strašně veselej. Je mi jasný, že se vždycky najde trotl, co do toho půjde. Podobně jako to bylo s Radulovem, že jo... Vymohli si výjimku od Rady guvernérů a ten kašpárek jim pak zase zdrhnul.

No jo, Rusák. Je to karaktér :mrgreen:
Rangers 4ever!

“Someone asked me: ‘What do you want to be remembered as when you’re done playing.’ I said, ‘If anyone remembers that I was a Ranger, that’s good enough for me.’ ”
-- Brian Leetch
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

No hlavně ale ten vocas bude muset jít přes waivery jako Nabokov. :debil:
Obrázek
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

smallhouse píše:Co s tím má co dělat "kvalita" jeho rodiny? Nepopírám, že prachy v tom určitě taky hrají roli (ale dle mě menší než si myslíte vy... pořád by si v NHL přišel na 77 mega), ale to přece nevylučuje rodinu. Takhle bude mít hodně prachů a bude zároveň v rodném Rusku.

Napsal jsi to nádherně smallhouse :thumbright: :ok: ,pod tohle se podepisuji :salute: :ok:
NYR . . . víc mi neříkej !
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

DaTeL píše:
No jo, Rusák. Je to karaktér :mrgreen:
Rusáci už ale schopnosti svých hráčů po podepsání dlouhodobých kontraktů začínaj poznávat i sami

http://www.lockerpulse.com/News/Read-Ni ... -S7476656/
JIM
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od JIM »

Náš starý známý Frank Vatrano podepsal opravdu zajímavý dlouhodobý kontrakt.
Anaheim Ducks se postarali o rozruch, když oznámili podpis tříleté smlouvy s útočníkem Frankem Vatranem. Nový kontrakt, který Vatrano uzavřel za 18 milionů dolarů, zahrnuje nejen vysoký roční plat, ale také neobvyklé rozdělení výplat. Zatímco 9 milionů dostane hráč v průběhu příštích tří sezón, zbylých 9 milionů bude vyplaceno v odloženém platu od roku 2035.
Opravdu dlouhá smlouva pro třicetiletého hráče.
Chtěl jsem tady zůstat dlouhodobě. Na penězích mi nezáleželo, šlo jen o to, abych mohl hrát tady,“ prohlásil třicetiletý útočník. „Chci pomáhat mladým hráčům v jejich růstu a být součástí této skvělé cesty.
„Jeff přišel s tímto nápadem už loni v létě. V průběhu jednání jsme se dostali do bodu, kdy jsme hledali ideální řešení pro obě strany. Tento přístup umožňuje Frankiemu zajistit svou rodinu i po konci kariéry,“ řekl Verbeek. „Hráči si často neuvědomují, že po ukončení kariéry pravidelné příjmy skončí, a právě toto řešení zajistí finanční stabilitu i do budoucna.“

Zajímavý přístup vedení Ducks směrem k hráčům oproti chování k hráčům v Rangers :scratch:

Je to jedna z nejlepších kabin, ve kterých jsem kdy byl,“ pochválil Vatrano týmovou atmosféru.

Tak můžeme dál sledovat zdali se tento přístup k hráčům vedení Ducks vyplatí.
Zdá se,že v týmu pookřál i náš bývalý kapitán a Anaheim zaznamenal v poslední době několik zajímavých vítězství ( Edmonton, Winnipeg ,New Jersey a naposledy Tampa)
Rezen10
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od Rezen10 »

Zajímavý že to takto jde tyjo
ZUUKEEE !!! :)
Odpovědět