Clarkson prej chce přes 6 mega a možná i pryč z NJ.mess píše:Lou se musel zbláznit. to moh podepsat clarksona. Horton je v CBJ na 7 let za 37 mil.J.K.Kožíšek píše:Devils prý podepsali Clowa na 5 let za skoro pět mega na rok. LOL. Tohle je snad šílenější než jakýkoliv ze Satherových podpisů.
Zajímavé podpisy
Re: Zajímavé podpisy

- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
A myslím, že to Clarkson dostane. Ty podpisy jsou rok od roku šílenější, jaké štěstí, že Sather nemá peníze. 
Let´s go: https://www.tankathon.com/nhl 
Ty vole víc než Horton.J.K.Kožíšek píše:A myslím, že to Clarkson dostane. Ty podpisy jsou rok od roku šílenější, jaké štěstí, že Sather nemá peníze.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Hortona z pohledu Columbusu ještě jakžtakž chápu, je to platný hráč, produktivitu má bez šílených výkyvů (oproti Clowovi, který za San Jose dal letos snad jeden nebo dva góly ve spoustě zápasů) a hlavně neschytal tři otřesy mozku za poslední rok... To už by měli Devils jistější podepsat Lindrose.mess píše:Ty vole víc než Horton.J.K.Kožíšek píše:A myslím, že to Clarkson dostane. Ty podpisy jsou rok od roku šílenější, jaké štěstí, že Sather nemá peníze.
Clarkson jako kvalitní hráč pro třetí lajnu nejspíš dostane takový balík, že se to svou ujetostí bude malinko blížit i našemu podpisu Holíka. Jenže, to tenkrát Sather provedl ještě v době bez platového stropu...
proč nepodepsat a za rok nevyplatit ze smlouvy.J.K.Kožíšek píše:Hortona z pohledu Columbusu ještě jakžtakž chápu, je to platný hráč, produktivitu má bez šílených výkyvů (oproti Clowovi, který za San Jose dal letos snad jeden nebo dva góly ve spoustě zápasů) a hlavně neschytal tři otřesy mozku za poslední rok... To už by měli Devils jistější podepsat Lindrose.mess píše:Ty vole víc než Horton.J.K.Kožíšek píše:A myslím, že to Clarkson dostane. Ty podpisy jsou rok od roku šílenější, jaké štěstí, že Sather nemá peníze.
Clarkson jako kvalitní hráč pro třetí lajnu nejspíš dostane takový balík, že se to svou ujetostí bude malinko blížit i našemu podpisu Holíka. Jenže, to tenkrát Sather provedl ještě v době bez platového stropu...
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Tak Clarkson to prý jde kazit Torontu. 
Docela mám z těch podpisů ve východní konferenci radost.

Docela mám z těch podpisů ve východní konferenci radost.
Hahahahahaha fatsoovi
peknej podpis
Ale nerikejte mi, ze by horton v bostonu nedostal stejne
Horton prej chtěl hlavně pryč z bostonu.ivas píše:Hahahahahaha fatsoovipeknej podpis

Další blázni jsou v Edmontonu Gordnoj daj 3 mil a ještě je to super podpis ten kluk dělá 20 bodů za sezonu.
-
smallhouse
- All-Star

Vysvětlil by mi někdo Alfredsonovo počínání? Chápal bych, kdyby Detroit měl nějaký velký šance na SC ale to nemá.
- milhauzz
- Opora týmu

Aneb švédská sága v Red Wings pokračuje . . Lidstrom,Franzén,Holmstrom,Zetterberg,Kronwall,Ericssonsmallhouse píše:Vysvětlil by mi někdo Alfredsonovo počínání? Chápal bych, kdyby Detroit měl nějaký velký šance na SC ale to nemá.
NYR . . . víc mi neříkej !
ono je tam teď devět švédů. tim se lecos vysvětluje.milhauzz píše:Aneb švédská sága v Red Wings pokračuje . . Lidstrom,Franzén,Holmstrom,Zetterberg,Kronwall,Ericssonsmallhouse píše:Vysvětlil by mi někdo Alfredsonovo počínání? Chápal bych, kdyby Detroit měl nějaký velký šance na SC ale to nemá.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
no přijde mi, že všechny větší akvizice maj jenom týmy z východní konference.J.K.Kožíšek píše: Docela mám z těch podpisů ve východní konferenci radost.![]()
jedině Ribeiro jde na západ
http://www.tsn.ca/nhl/feature/?id=95306
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že mi některé ty podpisy připadají dost ujeté (nejvíc Clowe), tak mám z toho naopak radost, protože z dlouhodobého hlediska to vidím jako oslabení našich konkurentů, nikoli posílení.damik1 píše:no přijde mi, že všechny větší akvizice maj jenom týmy z východní konference.
to by fungovalo, kdyby šel strop dolů, ne když permanentně stoupá.J.K.Kožíšek píše:Vzhledem k tomu, že mi některé ty podpisy připadají dost ujeté (nejvíc Clowe), tak mám z toho naopak radost, protože z dlouhodobého hlediska to vidím jako oslabení našich konkurentů, nikoli posílení.damik1 píše:no přijde mi, že všechny větší akvizice maj jenom týmy z východní konference.
oslabení by bylo, kdyby kvůli podpisu předraženýho UFA nemohli prodloužit s vlastníma hráčema. a prostoru k manévrování maj dost.
Devils se ještě zbavili Tallindera, co hrál stejně na nic. Takže maj dost místa na to aby v klidu podepsali všechny RFA.J.K.Kožíšek píše:Vzhledem k tomu, že mi některé ty podpisy připadají dost ujeté (nejvíc Clowe), tak mám z toho naopak radost, protože z dlouhodobého hlediska to vidím jako oslabení našich konkurentů, nikoli posílení.damik1 píše:no přijde mi, že všechny větší akvizice maj jenom týmy z východní konference.
- J.K.Kožíšek
- The Great One

- Kontaktovat uživatele:
Tak letos jasně, ale za tři roky třeba můžou mít problém. Navíc jde o to, že vzhledem k tomu, co Clowe poslední rok hrál, tak je šíleně přeplacenej, to mohli raději rok počkat a potom za pět mega podepsat někoho lepšího a zdravějšího.
jenže když letos podiváš, tak ještě vyšší smlouvy než Clowe dostali třeba Fillpula nebo WeissJ.K.Kožíšek píše:Tak letos jasně, ale za tři roky třeba můžou mít problém. Navíc jde o to, že vzhledem k tomu, co Clowe poslední rok hrál, tak je šíleně přeplacenej, to mohli raději rok počkat a potom za pět mega podepsat někoho lepšího a zdravějšího.
v minulý sezóně měl Fillpula 9+8, -4 Weiss 1+3,-17
Clowe je imho pro tým lepší než tihle dva. a Weissovo zdraví je stejným otazníkem jako to Cloweho
Klakson a Bozak taky úplně šílený smlouvy.
je to každý rok horší, jelikož každej hráč od první výluky dostává doživotní smlouvu, takže je UFA pod 35let čim dál tim míň.
letos tam bylo jenom pět útočníků co jsou schopní hrát alespoň v druhý lajně a Clowe byl jeden z nich, příští rok jich tam nebude víc.
Taky už se píše, že by měl jít strop výrazně nahoru, vzhledem k novým smlouvám o televizních právech a někteří dokonce píší o stropu kolem 80 mil. Co je na tom pravdy nevíme, ale pokud se to stane budou letošní smlouvy úplně v klidu.