Zajímavé podpisy

Diskuse o ostatních týmech NHL i obecně o lize.
Pogec
All-Star
All-Star

Re: Zajímavé podpisy

Příspěvek od Pogec »

mess píše:
J.K.Kožíšek píše:Devils prý podepsali Clowa na 5 let za skoro pět mega na rok. LOL. Tohle je snad šílenější než jakýkoliv ze Satherových podpisů. :D
Lou se musel zbláznit. to moh podepsat clarksona. Horton je v CBJ na 7 let za 37 mil.
Clarkson prej chce přes 6 mega a možná i pryč z NJ.
Obrázek
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.K.Kožíšek »

A myslím, že to Clarkson dostane. Ty podpisy jsou rok od roku šílenější, jaké štěstí, že Sather nemá peníze. :)
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

J.K.Kožíšek píše:A myslím, že to Clarkson dostane. Ty podpisy jsou rok od roku šílenější, jaké štěstí, že Sather nemá peníze. :)
Ty vole víc než Horton.
{[rangers/rangers.png]}
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

mess píše:
J.K.Kožíšek píše:A myslím, že to Clarkson dostane. Ty podpisy jsou rok od roku šílenější, jaké štěstí, že Sather nemá peníze. :)
Ty vole víc než Horton.
Hortona z pohledu Columbusu ještě jakžtakž chápu, je to platný hráč, produktivitu má bez šílených výkyvů (oproti Clowovi, který za San Jose dal letos snad jeden nebo dva góly ve spoustě zápasů) a hlavně neschytal tři otřesy mozku za poslední rok... To už by měli Devils jistější podepsat Lindrose.

Clarkson jako kvalitní hráč pro třetí lajnu nejspíš dostane takový balík, že se to svou ujetostí bude malinko blížit i našemu podpisu Holíka. Jenže, to tenkrát Sather provedl ještě v době bez platového stropu...
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

J.K.Kožíšek píše:
mess píše:
Ty vole víc než Horton.
Hortona z pohledu Columbusu ještě jakžtakž chápu, je to platný hráč, produktivitu má bez šílených výkyvů (oproti Clowovi, který za San Jose dal letos snad jeden nebo dva góly ve spoustě zápasů) a hlavně neschytal tři otřesy mozku za poslední rok... To už by měli Devils jistější podepsat Lindrose.

Clarkson jako kvalitní hráč pro třetí lajnu nejspíš dostane takový balík, že se to svou ujetostí bude malinko blížit i našemu podpisu Holíka. Jenže, to tenkrát Sather provedl ještě v době bez platového stropu...
proč nepodepsat a za rok nevyplatit ze smlouvy. :E Clowe bude hrát v NJD top 6 protože tam ji hraje, každej kdo je lepší než 4 řada jinde.
{[rangers/rangers.png]}
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Tak Clarkson to prý jde kazit Torontu. :D

Docela mám z těch podpisů ve východní konferenci radost. :D :D
ivas
Veterán
Veterán

Příspěvek od ivas »

Hahahahahaha fatsoovi :mrgreen: peknej podpis
Ale nerikejte mi, ze by horton v bostonu nedostal stejne
Pogec
All-Star
All-Star

Příspěvek od Pogec »

ivas píše:Hahahahahaha fatsoovi :mrgreen: peknej podpis
Ale nerikejte mi, ze by horton v bostonu nedostal stejne
Horton prej chtěl hlavně pryč z bostonu.
Obrázek
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Další blázni jsou v Edmontonu Gordnoj daj 3 mil a ještě je to super podpis ten kluk dělá 20 bodů za sezonu.
{[rangers/rangers.png]}
smallhouse
All-Star
All-Star

Příspěvek od smallhouse »

Vysvětlil by mi někdo Alfredsonovo počínání? Chápal bych, kdyby Detroit měl nějaký velký šance na SC ale to nemá.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

smallhouse píše:Vysvětlil by mi někdo Alfredsonovo počínání? Chápal bych, kdyby Detroit měl nějaký velký šance na SC ale to nemá.
Aneb švédská sága v Red Wings pokračuje . . Lidstrom,Franzén,Holmstrom,Zetterberg,Kronwall,Ericsson :lol:
NYR . . . víc mi neříkej !
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

milhauzz píše:
smallhouse píše:Vysvětlil by mi někdo Alfredsonovo počínání? Chápal bych, kdyby Detroit měl nějaký velký šance na SC ale to nemá.
Aneb švédská sága v Red Wings pokračuje . . Lidstrom,Franzén,Holmstrom,Zetterberg,Kronwall,Ericsson :lol:
ono je tam teď devět švédů. tim se lecos vysvětluje.
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše: Docela mám z těch podpisů ve východní konferenci radost. :D :D
no přijde mi, že všechny větší akvizice maj jenom týmy z východní konference.

jedině Ribeiro jde na západ

http://www.tsn.ca/nhl/feature/?id=95306
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

damik1 píše:no přijde mi, že všechny větší akvizice maj jenom týmy z východní konference.
Vzhledem k tomu, že mi některé ty podpisy připadají dost ujeté (nejvíc Clowe), tak mám z toho naopak radost, protože z dlouhodobého hlediska to vidím jako oslabení našich konkurentů, nikoli posílení.
milhauzz
Opora týmu
Opora týmu

Příspěvek od milhauzz »

Iginla do Bruins.
NYR . . . víc mi neříkej !
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
damik1 píše:no přijde mi, že všechny větší akvizice maj jenom týmy z východní konference.
Vzhledem k tomu, že mi některé ty podpisy připadají dost ujeté (nejvíc Clowe), tak mám z toho naopak radost, protože z dlouhodobého hlediska to vidím jako oslabení našich konkurentů, nikoli posílení.
to by fungovalo, kdyby šel strop dolů, ne když permanentně stoupá.

oslabení by bylo, kdyby kvůli podpisu předraženýho UFA nemohli prodloužit s vlastníma hráčema. a prostoru k manévrování maj dost.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:
Devils se ještě zbavili Tallindera, co hrál stejně na nic. Takže maj dost místa na to aby v klidu podepsali všechny RFA.
J.K.Kožíšek
The Great One
The Great One
Kontaktovat uživatele:

Tak letos jasně, ale za tři roky třeba můžou mít problém. Navíc jde o to, že vzhledem k tomu, co Clowe poslední rok hrál, tak je šíleně přeplacenej, to mohli raději rok počkat a potom za pět mega podepsat někoho lepšího a zdravějšího.
damik1
MVP
MVP

Příspěvek od damik1 »

J.K.Kožíšek píše:Tak letos jasně, ale za tři roky třeba můžou mít problém. Navíc jde o to, že vzhledem k tomu, co Clowe poslední rok hrál, tak je šíleně přeplacenej, to mohli raději rok počkat a potom za pět mega podepsat někoho lepšího a zdravějšího.
jenže když letos podiváš, tak ještě vyšší smlouvy než Clowe dostali třeba Fillpula nebo Weiss

v minulý sezóně měl Fillpula 9+8, -4 Weiss 1+3,-17

Clowe je imho pro tým lepší než tihle dva. a Weissovo zdraví je stejným otazníkem jako to Cloweho

Klakson a Bozak taky úplně šílený smlouvy.

je to každý rok horší, jelikož každej hráč od první výluky dostává doživotní smlouvu, takže je UFA pod 35let čim dál tim míň.

letos tam bylo jenom pět útočníků co jsou schopní hrát alespoň v druhý lajně a Clowe byl jeden z nich, příští rok jich tam nebude víc.
mess
MVP
MVP

Příspěvek od mess »

Taky už se píše, že by měl jít strop výrazně nahoru, vzhledem k novým smlouvám o televizních právech a někteří dokonce píší o stropu kolem 80 mil. Co je na tom pravdy nevíme, ale pokud se to stane budou letošní smlouvy úplně v klidu.
{[rangers/rangers.png]}
Odpovědět