kristejezisi
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-rep ... lajku.html
nove repre dresy na OH14
Re: nove repre dresy na OH14
Taky mě málem vomyli, když jsem to viděl. Hnus. Svojí ošklivostí se zařadili k těm novým repre dresům USA a Kanady.
My heart has blue color...true blue... 
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Ett stort fan till Henrik Lundqvist (Fanoušek Henrika Lundqvista. [ve švédském jazyce])
Štěpánek návrhářem, určitě bude chtít nějaký poplatky
Ale já bych tomu dal šanci, uvidíme na ledě. V každým případě jsem si vzpomněl na jednu hodně starou verzi NHL na PC (tak kolem 2001), kde jsme takovýhle dresy měli, možná to obšlehli z toho
Ale já bych tomu dal šanci, uvidíme na ledě. V každým případě jsem si vzpomněl na jednu hodně starou verzi NHL na PC (tak kolem 2001), kde jsme takovýhle dresy měli, možná to obšlehli z toho
Zeman je směšný a Babiš nebezpečný.
na ten dres ve hre jsem si vzpomnel takyRanger píše:Štěpánek návrhářem, určitě bude chtít nějaký poplatky![]()
no ten americkej pruhovanej šourek imho bezpečně vede.Mišón píše:Taky mě málem vomyli, když jsem to viděl. Hnus. Svojí ošklivostí se zařadili k těm novým repre dresům USA a Kanady.
ten českej se v klidu zařadí mezi ruskej "jeli jsme odshora a v půlce nám došla barva" a Kanadskej "je to nějaký chudý dáme tam pruh neasi"
Richter-Orr-Robinson-Howe-Gretzky-Beránek
no je fakt, ze tuhle sezonu u nike hulili opravdu kvalitni matryjaldamik1 píše:no ten americkej pruhovanej šourek imho bezpečně vede.Mišón píše:Taky mě málem vomyli, když jsem to viděl. Hnus. Svojí ošklivostí se zařadili k těm novým repre dresům USA a Kanady.
ten českej se v klidu zařadí mezi ruskej "jeli jsme odshora a v půlce nám došla barva" a Kanadskej "je to nějaký chudý dáme tam pruh neasi"